ADVENTURE

Eventyr, eventyr, eventyr. Kroppen min lengter etter å sette seg på flyet mot lukten av palmer og solkrem, kjenne sand mellom tær og fingrer, høre vannet bruse og kjenne på følelsen av frihet og selvstendighet ♥ 

INDIA

Dette landet tror jeg blir det mest lærerike landet vi skal innom. Vi lander i byen Mumbai som er en turistby med 19 millioner innbyggere (2007). Her vet vi at vi kommer til å få se mye skiller mellom fattig og rik. I og med at India er veldig overbefolket er det mye slumområder, så kulturforskjellen mellom Norge og India blir nok trist å se. Jeg klarer ikke helt å sette ord på hva vi kommer til, jeg har bare små bilder i hodet som venter på å bli puslet sammen. Det jeg derimot vet, er at vi skal vi innom New Delhi og Udaipur, besøke bygninger og kjente templer og selvfølgelig ri på kameler! 

THAILAND

21. Mars ankommer vi Thailand, Bankok. Vi har ikke kommet så langt at vi har planlagt rekkefølgen på hva vi skal gjøre i Thailand, men øyehopping er satt på lista! Koh Samui er en øy vi gjerne vil reise til, så vi får se hva det blir til når vi nærmer oss. Dagen vi ankommer Bankok, fyller Martine 20 år - så da må vi finne på noe spennende! Hun har funnet en "rooftop resturant" som vi skal besøke, og det ser så fint ut! En sykkeltur har vi også hørt mye om, den varer i ca. 3 timer og viser mye som vi ellers ikke ville funnet på egenhånd! Dette gleder vi oss til og forhåpentligvis masse annet gøy!

SINGAPORE

Her har vi hoppet fra standliv til byliv! Singapore har etter litt research mye kult å by på! Blant annet "Helix bridge" som er broen på bildet til høyre. Bildet til venstre ser dere hotellet Marina Bay Sands som ser helt sinnsykt ut, og "Gardens by the bay" skal vi også besøke! Vi har hørt at "China Town" i Singapore er veldig bra, så det skal vi også prøve å få med oss. Vi skal ikke bare være i Singepore, vi skal også besøke Kuala Lumpur, hvor vi endelig skal unne oss litt lukus med et hotellopphold. I Kuala Lumpur finner du mange moskeer og templer, og ikke minst Petronas Twin Towers! Vi gleder oss veldig til å oppleve en by som dette. Visste du at hvis du spytter tyggisen på bakken og blir tatt får du bot? Og skulle man ønske seg tyggis må man til legen å få resept. Haha, veldig rart.

AUSTRALIA

Sydney, Melbourne og Brisbane. Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne, det er så mye som skal oppleves i Australia. Vi skal snorkle i Great Berrier Reef, surfe i surfers paradise, hoppe i fallskjerm, besøke "Summer Bay" fra Home and Away, sole oss på Bondi Beach, besøke hippiestrøkene, sette føttene på Opera huset, oppleve "rooftop cinema" og forhåpentligvis hilse på noen kengeruer og koalaer. Australia er landet alle ønsker å besøke, og jeg gleder meg til å kjenne på hvorfor.

HAWAII

Aloha . Hawaii blir fantastisk å komme til etter to hektiske uker i Australia. Denne uken blir nok mange timer brukt på stranden, noen fjellturer, finne gjemte perler og vannfall, og kanskje til og med drikke en eller to kokosdrinker? Jeg som driver med dans på fritiden har et håp om å møte på en dame som kan lære meg noen kulturelle Honolulu-moves. Det hadde vært sykt kult. Håper også jeg finner meg et skjørt og en krans av slike blomster. Hehe, jeg mener det er et must når man er på Hawaii.

USA

California, Arizona og New York, jeg blir helt frelst av å se på disse bildene og drømmer meg bare mer bort. Enn at jeg er så heldig å kunne reise til California og oppleve byer som Los Angeles, Las Vegas, San Francisco og kanskje Malibu? Vi får se hva tiden strekker seg til. Vi tenker å leie oss bil når vi er i California, slik at det blir lettere å dra mellom byene. Drømmen vår er å finne oss en slik bil som er vist på bildet under, det hadde virkelig vært noe. Etter California drar vi videre til Arizona, og her er vi bare på en kort visitt på 2 dager! Her står utflukten Grand Canyon for tur. Dette ser jeg veldig frem til, hallo liksom, enn å kunne fortelle at jeg har vært der??? så utrolig. Neste og aller siste stopp: NEW YORK! Her skal vi spise piknik i Central Park, kjøre gul taxi, sove en natt på hotellet Empire State Building, se Rockefeller Center og Times Scuare og virkelig kjenne på storbylivet! Jeg tipper lommeboken har godt av å reise hjem etter New York!

13 dager igjen til flyet tar av, kanskje på tide å pakke sekken?

-Snakkes snart, Maren

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments