Header
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

20 lärare som vi alla har haft

" 1. Läraren som alltid gick lite för nära. 2. Läraren som favoriserade. 3. Läraren som alltid kom sent och blev arg så fort som en elev gjo…"

VECKANS MODEIKON - TYRA STINA MIM

" Namn: Tyra-Stina Wilhelmsson Ålder: 21 år . 5 SNABBA FAKTA  1. Hon kommer från Borstahusen som ligger nere i Skåne. 2. Hon har bloggat sed…"

11 saker vi alla ångrar att vi gjort/ Inte gjort

" 1. Att du åt den där tuggan mat som du redan innan visste var för varm. 2. Att du köpte den där tröjan som egentligen inte var så snygg, b…"

Postad i: Veckans Lista


1. Läraren som alltid gick lite för nära.

2. Läraren som favoriserade.

3. Läraren som alltid kom sent och blev arg så fort som en elev gjorde det.

4. Läraren som hade en rolig kaffe-mugg.

5. Läraren som tog med sitt privatliv till jobbet.

6. Läraren som alltid gick att övertala.

7. Läraren som hade en hemlig cruch på en av dem andra lärarna.

9. Läraren som aldrig lärde sig elevernas namn.

10. Läraren som aldrig förstod sig på elektronik, utan körde allting med papper och penna istället.11. Läraren som tog med sina barn till jobbet när de var sjuka.

12. Läraren som alltid predikade om hur mycket svårare det skulle bli i nästa steg i livet.

13. Läraren som gav massor av "viktiga" uppgifter, men aldrig rättade dem.

14. Läraren som eleverna fick rätta för att hen var riktigt dålig på ämnet som hen undervisade i.

15. Läraren som trodde sig själv vare yngre än hen var och skulle "umgås" med eleverna på rasterna.

16. Läraren som aldrig hade velat bli och fortfarande inte ville vara lärare.

17. Läraren som nästan alltid var sjuk.

18. Läraren som tog evigheter på sig att rätta proven.

19. Läraren som älskade att skryta om allting som hen gjort under sin ungdom.

20. Läraren som alltid hade på sig samma kläder! 


Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Veckans Modeikon


Namn: Tyra-Stina Wilhelmsson

Ålder: 21 år


.

5 SNABBA FAKTA 

1. Hon kommer från Borstahusen som ligger nere i Skåne.

2. Hon har bloggat sedan 2012 och har precis flyttat sin blogg härifrån nouw.com till metromode. Ni hittar hennes blogg här!

3. Hon kom precis hem efter att ha pluggat i New York i några månader!

4. Hon var en av de tolv finalisterna i modettes "it-girl" tävling!

5. Förutom att driva en inspirerande blogg och en dagligen växande Instagram, frilansar hon idag även som skribent, fotograf, samt kreatör.


.

SNO HENNES STIL 

Tänk galet, lite over the top! Klä dig efter hur du mår och sätt stopp för alla de ramar som kan tänkas stoppa dig! Mönster, färg och en gnutta kreativitet, så kan du skapa dig en look liknande Tyra-Stinas!


TYRA STINA

.

FÖLJ HENNES PÅ INSTAGRAM

.

Kram

Likes

Comments

Postad i: Veckans Lista


1. Att du åt den där tuggan mat som du redan innan visste var för varm.


2. Att du köpte den där tröjan som egentligen inte var så snygg, bara för att den var på rea.


3. Att du var hos frisören och gjorde en total förändring av håret, som resulterade i ett misslyckande.


4. Att du åt så mycket godis så att du mådde illa resten av kvällen.


5. Att du tagit på dig alldeles för lite kläder när det varit isande kallt ute.


6. Att du köpte det billigaste på menyn bara för att vara ekonomisk, fastän att det lät riktigt äckligt.


7. Att du köpte något i en affär, bara för att personalen tipsade dig om det... fastän att du egentligen var ute efter något helt annat.


8. Att du inte kissade innan den där långa bilresan.


9. Att du inte tittade på mer barfilmer när du var liten.


10. Att du inte stylade dig mer inför ditt pass-kort!


11. Att du inte gick fram till den där snygga killen/ tjejen på stan.

Kram

Likes

Comments

Postad i: Vardag


Eftersom jag inte bloggat något hittills idag (ber om ursäkt för det), så kör jag två dagar i en smäll! Det är ju trots allt lördag, så här kommer det en liten summering av vad jag har hållit hus sedan igår. Det var ju trots allt ett tag sedan jag bjöd er på ett sådant här riktigt vardagsinlägg. Många bilder och lite text - ibland är det det som är roligast att "läsa".Vi börjar med gårdagen; dagen i Göteborg! Dagen fylld med mat och mys med pappa! Klockan 8 hängde vi på dörren hos Da Matteo. Frukost stod på schemat och jag var vrålhungrig - nästintill illamående till och med! Jag som är en riktig frukost-människa, äter direkt när jag vaknar. Bokstavligen direkt. Helst hade jag velat bli väckt med frukost-bufé på sängen, hur härligt hade inte det varit?Avokado-macka, te och en grön smoothie som gick vid namnet "Hälso/detox-smoothie", en riktig boost såhär februari när alla är sjuka!OUTFIT ETT:

Mössa - Samsoe Samsoe // kappa - Dixi coat // jeansjacka - Ottad ame // Polotröja - J. Lindeberg // Byxor - Weekday // Skor - SupergaVi gick direkt från frukost till kaffe på Bar Centro ....... Till lunch på Taco & Tequila! Tacos, ris med böngrta och guacualoe fick bli vår beställning! Som jag sa; gårdagen var verkligen en dag bestående av mat!Förvånande nog hittade jag faktiskt ingenting att lägga mina vantar på (förutom kavajen ovan från Rodebjer)! Visserligen bra, då jag fortfarande inväntar lön och minst sagt är av pengar! (å andra sidan, när är man inte det?)Och så blev det lördag, sådär bara över en natt! - från en regnig och grå dag, till en dag med strålande sol! Det var vår lov i luften, minst sagt!OUTFIT TVÅ:

Hatt - H&M // Jacka - Weekday // Jeans - ZaraDenna dag förväntades också av god mat! Klockan tolv mötte jag nämligen upp min kompis Vilda för lunch på Verket! Falaffel - wrap med avokado, tomatsalsa och inlagd rödlök. Riktig Lovisa mat!Om ni har läst min blogg ett tag, vet ni kanske att Verket ligger på ett gammalt industriområde som nu har fyllts med roliga affärer! Såklart kunde vi inte låta bli att kolla runt läget lite. Bilderna ovan är bland annat från "Krickelins" affär - FGL Store!I eftermiddags var jag på yoga med mamma! Två timmar med en riktig proffslärare - jag som inte har gått på mer än tre-fyra yogapass i mitt liv stod med proffs och försökte balansera på både fötter och händer, haha!Inom rimlig tid kommer det också upp en blogg på dessa två dagar! Så håll utkik och ha en fortsatt bra kväll!


Kram

Likes

Comments

Postad i: Veckans Lista


1. Måla väggarna ljusa, ifall du vill att det skall upplevas större.


2. Sätt upp speglar på väggen, det ger rummet mer djup, vilket i sin tur får rummet att verka större än vad det är.


3. Vill du ha en sänggavel, men har ett litet rum! Då kan ett alternativ vara att satsa på en sänggavel som inte är helt tät. Istället för att ha en sänggavel som liknar en stor och hård kudde med knappar, kan du köra på en luftigare variant med stål format i ett särskilt mönster. Förutom att det får rummet att kännas nättare, ger det en skönt liten fransk och romantisk känsla! Om inte ens det får plats, kan du skapa en illusion genom att måla en sänggavel på väggen, eller satsa på en sänghimmel från taket i istället ;)


4. Om rummet är rektangelformad, bryt av med exempelvis en matta i en annan form. Det ger nämligen en känsla fler dimensioner till rummet.


5. Använd dig även av horisontella linjer! Tex. om du har en randig tapet, sätt den då vågrät längst väggen, istället för lodrät, då även det ger en känsla av större rum.


6. Om du upplever att ditt lilla rum känns som en box, kan en fondvägg vara ett alternativ!


7. Istället för att använda dig av en stor stark lampa, satsa på många små med svagare ljus. Rummet alla hörn och kanter suddas då ut mer, vilket får det att upplevas större. + det är ju mycket mysigare !8. Undvik att använda dig av för mycket mönster i rummet, då det lätt blir plottrigt. Hitta istället en röd tråd!


9. Likt så, skala ner på antalet saker och skapa istället liv i rummet genom att exempelvis använda dig av mycket växter! Undvik dock att ställa dem på golvet, utan häng dem från taket, eller placera på hyllor/ i ditt fönster, för att bevara optimalt med utrymme.


10. Att se hela golvet i ett sovrum, kan faktiskt även det ge en känsla av det är just rymligare och större. Så sätt ben på din säng och låt inte för mycket saker ta upp golvets yta. + En säng som står en bit ovanför marken, skapar också bra förvaringsutrymme under. Se dock isåfall till att det är ordning! Snygga lådor i ljust trä, som går att dra ut, kan vara ett tips!


11. Bygg på höjden för att få plats med saker. Ett alternativ kan vara att använda sig av garderober istället för byråer!


12. Vi alla vet hur snabbt det kan bli rörigt i ens sovrum.. särskilt enkelt är det i ett litet ett! Därför kan ett tips vara att tänka på förvaring, samt försöka inreda aningen symmetriskt för att minska ner på det röriga intrycket!


13. Skippa skrivbordet… för helt ärligt, hur ofta sitter du där? Använd dig istället av en bredare hylla för att förvara sådant som dator och böcker på!


Kram

Likes

Comments


Better Blogging Nouw