Header

Då kickar vi igång en ny underbar helg på Made in China! Jag och Julian står i baren denna afton och gör vårt yttersta för att alla ska få en så trevlig upplevelse som möjligt.

Tänk att få känna sån här glädje varje dag inför att gå till sin arbetsplats. Det är få förunnat!  Jag njuter av varje vaken sekund.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är håret på plats och jag sitter hemma i väntan på att bli upphämtad av min kära mormor och morfar så att vi tillsammans kan åka till Lisebergshallen.

Körde på stora dramatiska lockar samlade med nålar uppe på huvudet för maximal volym. Lite fjädrar och mörka läppar till det så känns allt fantastiskt!

Likes

Comments

Musiken strålar ur högtalarna, locktången är igång och mitt te är redo. Nu startar söndagen i dansens tecken. Sinclairs dansuppvisning är på dagens schema och jag är så otroligt taggad. Att få se alla sina duktiga syskon visa upp vad de kan!

Nu ska håret fixas och klackarna snöras.

Let's dance

Likes

Comments

Är påväg till jobbet och är idag supertaggad. Har varit ledig i två dagar och gottat mig mig fantastiska middagar och mycket god dryck. Så nu med ny energi kan den här kvällen inte bli annat än fantastisk!

Lyssnar på en sån himla goodfeeling låt. Goa AronChupas nya, Fired cuz I was late. Den har gått på repeat hos mig de senaste dagarna! Wow

Med detta sagt önskar jag alla en härlig lördag! ❤

Likes

Comments

En trött fröken stämplar idag ut från jobbet. Har en förkylning som ligger och retas utan att ge upp. Så imorgon har jag faktiskt lyckats byta bort mitt pass för att kurera mig en aning för att slippa att hostan blir värre.

Nu ska jag möta upp lite vänner och vara social innan jag ska dundra hem till mig goa, nybäddade säng! Mums

Likes

Comments

Wow säger jag bara. Green Food på Drottninggatan levererade riktigt bra lunch idag. Jag har gått förbi stället flera gånger men aldrig gått in. Idag tog jag klivet.

Beställde en Kycklingwrap med kimchi, lime, mynta, krispig lök och cashewnötter. Sjukt trevlig och fräsch!

Nu står jag på jobbet och öppnar restaurangen inför en mysig måndagskväll.  Slipp regnet och kom in och gosa med oss ikväll.

Likes

Comments

Helt färdig idag. Mycket jobb det senaste vilket iförsig är super skoj, men man känner ju att man är lite lätt mör i kroppen trots allt. Så nu efter att ha kalasat hela dagen med hemmalagad gulaschsoppa, fika och sorbéer och härlig familj så är huvudet lite lätt slutkört.

Nu blir det lite städning, någon maskin tvätt och mys resten av min lediga dag!

Likes

Comments

Fjädrarna är på plats, håret fixat och klackarna snörade. Nu är det kalassöndag. Sitter på spårvagnen påväg till min farfar för att åka med dem ut till min far.
Vi ska fira min syster som fyller 25 samt min bror som fyllt 18. Himla mysig söndag det här.

-Glömde ta bild hemma, så blev inte superbra vinkel på håret tyvärr...-

Likes

Comments

Som ni alla vet så älskar jag nya frisyrer. Så jag har nu gjort ett försök att bli SYOSS nya ansikte för 2016.

Snälla hjälp mig att vinna detta genom att gå in och rösta på den här länken; 

http://faceofsyoss.com/sv/entry/431/

Dela gärna med era vänner för att möjliggöra det här ❤❤❤

Likes

Comments

Har ni tänkt på att folk älskar att gnälla över att julen alltid är så tidigt. Att butikerna och staden börjar med dekorationer så himla tidigt. "Julen är ovanligt tidig iår". Jag skulle väl vilja påstå att julen är lika tidig varje år. Och jag kan även säga att jag fullkomligt älskar det. Julen är årets bästa tidpunkt enligt mig. Jag älskar vintern och vad kan vara bättre än den mysiga julstämningen i vintermörkret. Ju tidigare julen kommer, desto bättre.

Så nu promenerar jag hem från jobbet, lyssnar på julmusik, struntar i att det regnar och myser av all härlig julbelysning.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw