Header

Kom dit och var lite nervös. Vet inte varför. Hoppade upp i gynstolen. Och direkt när han gjorde VUL och såg så kände jag att det inte kändes bra. Gyn blev väldigt tyst och tittade.. kollade runt och mätte. Kollade efter den andra fostersäcken men den har kroppen tagit hand om själv, går tillbaka och mäter i den andra. Men sedan säger han att detta ser inte bra ut. Man ser inget hjärta.. Och svullo mäter bara till vecka 7+2 fast jag idag är 8+6. Så ett MA. Kommer inte blödningen igång inom en vecka ska jag till honom igen för att få medicin för att förhoppningsvis få igång blödningen och ev en skrapning.
T o m gyn blev tagen, att det var ju inte så här vi tänkte oss. Att först 2, sedan 1 och nu 0. Det var ju inte alls så här det skulle bli. Vi som drömt och planerat... Barnen såg fram emot detta.... Visst det var tidigt och det är vanligt men ändå.. Jag är helt förkrossad


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har en tjej hemma som inte har mått så bra i veckan då det har varit sportlov, nu har hon också haft hosta i ett par dagar.
Sedan gick ju Simon hem ifrån skolan för att han inte mår bra psykiskt, men även han verkar bli sjuk nu. Men vi får se vad som händer.

Imorgon har vi fått en tid till BUP, då det blev inställt i fredags. Har även pratat med läkaren här idag gällande Simon medicinering. Vi ska ha ny uppföljning nästa vecka men hon ska skriva ut nytt recept.
Jag har ju också ett läkarbesök imorgon, kollar hur det står till med tvillingen och svullo. Så imorgon blir det en kortdag på jobbet, kommer bara jobba mellan 7.20 - 09. Men så är det ibland.

Ska laga lite middag nu till familjen då jag ska iväg och fika med 2 jobbarkompisar sedan. Det ska bli mysigt även om jag är dödstrött och hellre hade legat i sängen, men de sade att vi nog inte blir långvariga.

Likes

Comments

Förlåt, har verkligen prioriterat min familj och min sömn det sista. Varit så jävla trött så jag har sett dubbelt och går och lägger mig oftast när barnen har lagt sig och somnar som en gris.

Sammanfattar lite snabbt vad som har hänt de sista veckorna.

Onsdag den 7/2 var vi på Bio, det var mamma, svägerskan Hanna, min syster och jag. Vi såg Fifty Shades Freed. Verkligen bra film.
Torsdag 8/2 var vi på SIP möte på BUP tillsammans med skolan och socialen, men eftersom vi inte hade fått resultatet ifrån skolpsykologen kunde vi inte göra så mycket utan mer prata om det. Ska ha nytt möte den 19/2. Lunchade med Simon på A6 innan jag åkte och jobbade igen. Elias gick på Hockey med Johan.
Fredag 9/2 skickade jag iväg inbjudan till Simons konfirmation, intressant och se vilka som kommer.
Lördag 10/2 jobbade jag och tog det lugnt sedan.
Söndag 11/2 promenerade jag och Micke runt Rocksjön, sedan var vi förbi min bror och svägerska och köpte en restaurangchansen till oss.
Måndag 12/2 Hade jag muskelvärk i rumpan efter promenaden, barnen har sportlov och Elias åker med buss till mormor och är där hela dagen.
Tisdag 13/2 var jag på möte på skolan och träffade skolpsykologen och skolpersonalen. Fick reda på resultatet av utredningen, skolan fick en lite chock då de säger att de inte ser att han har inlärningssvårigheter, men utredningen visar på detta. Att han har svårigheter i matte m.m. Hon tycker att skolan ska skicka in remiss med frågeställning Autism och ADD.
Onsdag 14/2 var jag alldeles bubblig i magen och mådde konstigt, men var ändå på kören, det var första gången denna terminen, eftersom jag har varit så himla trött det sista. Men satt ändå där och gäspade. Haha.
Torsdag 15/2 veckohandlade vi.
Fredag 16/2 skulle vi till BUP så jag skulle ta vab, dock blev det inställt precis när vi skulle hoppa av vid hållplatsen däruppe då hon var hemma och vabbade. Så jag fick flexa istället de 2 timmarna som jag var ledig på morgonen.
Lördag och söndag 16/2 och 17/2. Städat lite här hemma, tagit det lugnt och bara varit. Elias har varit och kollat på Johan som spelar ishockey.

Jag har förresten flyttat över mina blogginlägg ifrån gravidbloggen så bloggar jag på ett och samma ställe. Enklast för mig.
Blir kanske ett bättre flöde på denna sidan. Vore ju kul att ha iallafall.

Likes

Comments

Har inte orkat skriva på några dagar nu. Har varit trött och låtit sömnen gå först. Så fort barnen har legat i sina sängar så går Micke och jag också till sängen. Kan sova jämt.

Varför är det så här?
Jo vi är GRAVIDA! Går allt bra så kommer vi bli föräldrar i slutet av september. Igår var vi på tidigt VUL hos gyn. Och då fick vi först lite utav en chock. Han såg 2 fostersäckar. Började titta i dem, men kunde bara se ordentligt i ena där man såg ett fint litet ❤ slog. I den andra fostersäcken såg det ut som att det tillbaka bildas, men jag ska tillbaka om 2 veckor för en ny kontroll. Men jag har varit gravid med tvillingar, men som det ser ut nu så blir det bara 1 liten bebis till 90% i september.

Likes

Comments

Sover fortfarande kasst om nätterna, och vaknar av att jag är kissnödig. Och sedan är det typ helt omöjligt att somna om:

Häromkvällen låg jag på mage i soffan och fick så jävla ont i brösten. Annars finns det lite illamående/magkatarr/halsbränna.

Äldsta sonen har börjat fråga mig om jag är arg på honom eller besviken. Han har svårt att läsa av människor. Säger till honom att jag är trött, men ej arg eller besviken på honom.. Kanske det blir enklare att förklara efter måndag.

Fått utskrivet trombyl med som jag ska börja äta nu och fram till vecka 20, men snackade med bm idag på telefonen och berättade att jag hade ätit t o m vecka 34 innan. Så Vi skulle prata mer om det sedan.

Likes

Comments

1:a besöket är avklarat, älsklingen var inte alls bekväm med detta. Dels att bara sitta i väntrummet gjorde han nervös. Jag kan erkänna jag var också supernervös.

Min exmake följde ju aldrig med på några möten, men vi har nog bestämt oss att sambon ska följa med på; Inskrivningen, KUB/UL, UL vecka 19/20, vecka 25 när man lyssnar på ❤ första gången + vecka 35 då det är planering inför förlossningen.

Nu känns det lite mer verkligt, men ändå inte. Liksom vad konstigt är jag verkligen gravid liksom. Men så härligt ändå.

Hon skulle snacka med läkare gällande Trombyl på onsdag så jag får besked torsdag/fredag denna veckan om jag ska börja med dessa.
Sambon och jag ska också ta beslut om vi ska ta KUB eller bara ett vanligt UL.

Likes

Comments

Hann vara på jobbet i en timme innan Elias ringde. Han hade kräkts 2 ggr på väg till skolan, så det var bara att packa ihop och åka hem. Blir hemma imorgon med så får vi se vad som händer sedan.

Likes

Comments

I fredags pratade jag med syrran i telefonen, igår träffade jag mamma och idag brorsan med familj. Och jag vill liksom bara berätta att VI ÄR GRAVIDA!

Samtidigt känner jag väl ändå att det är barnen som ska få höra det först här hemma, men de tänkte vi ev berätta för nästa måndag då vi har varit hos gyn om det ser bra ut. Sedan får vi väl se när vi berättar för alla andra.
Men våra föräldrar är ju ändå på tur sedan.

Imorgon är det dags för BM, första hälsosamtalet. Minns inte så mycket av vad man gjorde på det där för det är ju ändå 11 år sedan jag var där sist så att säga. 11 år sedan, hur sjukt är inte det?

Har varit så jävla trött hela helgen, däckat vid 22 båda kvällarna, och sovit dåligt. sämst har varit natten som varit då jag vaknade 2 ggr och var kissnödig och sedan haft svårt att somna om.

Igår hade jag på mig jeans för vi var på yngsta sonens poolspel, och jävlar vad det klämde, så de går vi fasen hoppa över alltså tills vidare. Har ju fått 300 kr ifrån H&M i bonus så det får nog blir några kläder därifrån som man kan växa i. Men det får vänta lite tror jag.. Någon vecka till.. Gärna så att man passerar vecka 12.

Likes

Comments

Är helt slut efter helgen. Somnat tidigt varje kväll och sovit superdåligt, speciellt natten som varit.
Igår var det poolspel för Elias, de vann 1 match och det blev oavgjort 2 st. Elias tog en utvisning för laget när de var en kille för mycket på plan eftersom han var kapten på den matchen. Bra gjort tycker jag!
Mamma, Jack och Emilia kom till sista matchen och sedan följde de med oss hem en timme eftersom Emilia sedan skulle gå på kalas.

Resten av dagen tog vi det ganska lugnt och jag som sagt vad gick och lade mig tidigt.
Idag kom Micke med familj och lämnade scannern för att vi ska kunna hjälpa till med att scanna negativen ifrån vår barndom. Det är en del, men min älskade sambo hjälper gärna till.

Barnen har varit lite ledsna idag med då deras pappas ena katt har gått bort, deras favorit. Vet ej vad som hände, men han blev sämre under ett par dagar och skulle avlivas idag, men dog redan hemma. Så ledsna så, men de var med och begravde honom ute i skogen hos en jobbarkompis till deras pappa.
Jag har hjälp både Simon och Hanna med läxorna och jag har även gjort hemmagjort potatis och purjolökssoppa. Helt okej måste jag faktiskt säga.

Nu kör vi emot en ny vecka... HÄRLIGT!

Likes

Comments

Denna veckan har liksom bara gått till att jobba, sova och liksom bara hänga i.
Nu har jag 2 veckor framöver när det är massa möten, både roliga och lite jobbiga. Men förhoppningsvis blir det bra resultat på alla möten.

Fick iallafall -1,2 kg idag på vågen, så sammanlagt har jag gått ner 9,1 kg nu.

Likes

Comments