Jag skulle vilja ha naglar. Men det finns så många som gör naglar men jag vet inte vart jag ska göra dem. Finns det en nagelsalong som gör naglar kan du skriva vart (i Göteborg) och vad det kostar att göra naglarna. Men du kan också skriva hur du brukar göra dem och mm.

FÖLJ GÄRNA MIN BLOGG OCH KOMMENTERA VAD DU TYCKER SÅ BLIR JAG JÄTTEGLAD!:)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag skulle vilja ha en Anastasia glow kit men vet inte vilken man ska ta eftersom det finns olika och jag vet inte vad dem kostar. Men har du en glow kit från ett annat märke som du tycker är bra så skriv gärna och vad den kostar.

PS: FÖLJ GÄRNA MIN BLOGG ÄR NY HÄR OCH SKRIV GÄRNA VAD JAG KAN GÖRA BÄTTRE:)


Likes

Comments

Den andra saken jag vill ha är fransförlängning men det är kanske tidigt, om du har gjort det skulle du kunna skriva vart du gjorde det och hur snabbt det gick:)

:

Likes

Comments

jag vill ha en Anastasia contour kit men den kostar 545kr, och ja den är dyr men jag vill så görna ha den. Skriv gärna om du har en och vad DU tycker om den :)

Likes

Comments

​Hej och välkomna till min blogg. Jag heter Sandra och är 12år.Jag har en annan blogg som heter:http://ladysbeauty.bloggo.nu. Den har jag haft i en månad snart, jag har skrivit lite mer i den.Men jag kommer att skriva i denna blogg bara eftersom att jag tycker denna är mycket bättre och smidigare......

PS:Kommer att försöka att redigera varje dag och följ gärna min blogg:)

Likes

Comments