Hey guys! Jeg har for ikke så længe siden udgivet et indlæg om mine svaghededer/"jeg indrømmer", som i kan læse her.

Men jeg tænkte at det var på sin plads med en personlig Q&A. Derfor, har jeg samlet spørgsmål på instagram og Facebook, som jeg har samlet til jer her. Jeg håber, at i synes om det, og at det giver jer mere viden om mig som person.

Hvordan ville du beskrive dig selv med 3 ord?

Uha. Det ville nok være overambitiøs, kritisk og konkret. Det kan vel både forståes positivt og negativt. Men jeg ser det som en blanding af begge. Jeg er ambitiøs og konkret med de mål jeg sætter mig for, b.la. blogging, men også skolearbejde og mit ambitionsniveau der. Jeg ville nu ikke beskrive mig selv som decideret pessimistisk, men jeg har vel en tendens til ofte at se lidt negativt på ting - eller "realistisk" som jeg selv kalder det, haha. Og det er bestemt noget jeg skal forbedre mig på. Jeg er vel bange for at fejle, og derfor sætter jeg ofte lave forventninger men høje ambitioner.

Hvad motiverer dig til at blogge?

Det er også et godt spørgsmål. Der er faktisk mange ting, som driver mig, når det kommer til at blogge. Først og fremmest elsker jeg at skrive. Det har jeg altid synes om, og derved passer blogging fint ind. Jeg føler mig bedre tilpas, når jeg skriver her til jer, læsere, om personlige ting, end hvis jeg taler med venner/familie (afhænger naturligvis hvilken grad, selvfølgelig). Jeg har altid haft det svært ved at åbne mig op overfor andre, da jeg generelt er ret usikker, hvis jeg selv skal sige det. Og det er på ingen måde, fordi jeg spiller violin overfor mig selv, men det er bare ærlighed. Jeg synes det er fantastisk, at blogging er en mulighed for at sprede sit ord ud til mange mennesker, som ikke kender en i forvejen og dermed ikke har noget at dømme en udfra. Jeg elsker, at der ingen grænser er for din kreativitet eller det du ønsker at blogge om. Det handler vel bare om interesse indenfor emnet. Det at man selv kan udvikle sig til at skabe helt sin egen kategori indenfor blogging, synes jeg er fantastisk. Naturligvis vil man tilhøre en gruppe såsom lifestyle-, mode- eller foodiebloggere, men man skaber sit eget samtidigt.

Hvad er dit hidtil dyreste køb?

pt. er det mine Israel Marant Bobby Sneakers, som jeg har haft i snart 3 år. De kostede ca. 3200 kr. og for mig, var det, og er stadig mange penge for et par sko. Dengang havde jeg ikke muligheder for at få et arbejde grundet min alder, så jeg kunne ikke gøre andet end at spare op. Jeg fik råd til skoene over et årstid, da jeg fik penge til jul, fødselsdag og så havde jeg sparet op over sommer, efterår og vinter. Jeg købte dem til marts-april. Jeg kan stadig huske følelsen, da jeg trykkede "confirm" på ordren på mytheresa.com (hvilke iøvrigt er en fantastisk side, at shoppe luksus online! Kan klart anbefales!!). Det var ret surrealistisk, at jeg skulle få råd til dem. Jeg modtog dem efter kun 1 dag. hvilket var fantastisk. Og jeg er stadig utroligt glade for dem den dag i dag! Dermed er de vist også mit yndlingsitem og mit bedste køb og investering.

Hvad var det bedste ved din konfirmation?

Det må være hele dagen i sig selv! Jeg kan huske, hvor meget jeg havde glædet mig. Selvfølgelig var hele dagen et højdepunkt, men selve forberedelserne var noget af det bedste! Hvor det skulle afholdes, hvilket tøj man skulle have på, tidspunkt, gaveønsker osv osv. Det var alt sammen super spændende, og en dag jeg havde glædet mig til i flere år! Desværre gik den super hurtigt, hvilke jeg er sikker på, at mange også nævner. At man skal huske at nyde en dag som denne, da den ikke kommer igen. Alle forberedelserne er overstået på godt og vel 12 timer, så man skal virkelig huske at nyde det 120%! Og det gjorde jeg også! Overordnet set var det bedste, at tilbringe tid med hele min familie samlet. Det lyder måske klassisk at sige, men det var det virkeligt. Da mine forældre er skilt, har jeg aldrig oplevet hele familien på begge sider samlet på én gang. Og det var rigtig skønt at opleve. En uforglemmelig dag med de bedste mennesker til at fejre mig.

Er du stadig glad for at blogge?

Det er jeg i hver fald. Jeg er faktisk overasket over, hvordan jeg har det med at blogge. Der er gået et par måneder, og jo mere jeg blogger, jo gladere bliver jeg for det. Jeg kan dog godt mærke, at denne 30daychallenge er hård, men vi er over halvvejs, så selvfølgelig stopper jeg ikke! Men jeg er stadig rigtig glad for at blogge. Jeg føler at jeg udvikler mig hele tiden i hvert eneste indlæg, og det bliver "nemmere og nemmere". Ikke på den måde, at blogging er nemt i sig selv, fordi det er det slet ikke! Men jeg mener nemmere på den måde, at det bliver mere naturligt. Jeg føler mig utroligt komfortabelt med at skrive løs og læse jeres kommentarer samt feedback. Det er det hele værd i sidste ende. Igen, at "mulighederne er uendelige" og at det aldrig stopper som sådan. Det elsker jeg, og jeg er totalt grebet af hele "bloggeruniverset".

Hvor ser du dig selv om 5 år?

Også et godt spørgsmål! Nu går jeg i 9'ende klasse, så om 5 årstid skulle jeg gerne være i gang med at studere og samtidig stadig blogge på fuld skrue. Jeg håber rigtig meget, at jeg har udviklet mig til den tid, samt fået succes indenfor blogging. Det ville være fantastisk, at set hvad det kan føre til. Når det kommer til mit studie/uddannelse er jeg stadig ikke helt sikker på, hvad det skal være. Og mange ting kan stadig nå at ske. Jeg ved stadig ikke, hvor mange sabbatår jeg skal have, men det må vi se til den tid. Kort forklaget skulle jeg gerne være i gang med at tage en uddanelse, enten indenfor forretning eller noget grafisk. Jeg er som sagt overhovedet ikke 100% sikker endnu, og meget kan ske. Selvfølgelig ville fuldtidsblogging være det ideelle og absolut drømmejobbet, men jeg skal også have noget at falde tilbage på. Nu må vi se, hvad der sker. Der er heldigvis mange år endnu!

Hvad er dit yndlingscitat?

Jeg har faktisk en del citater jeg kikker på tit og ofte. Nogle af dem referer til min træning mens andre er mere personlige eller endda hverdagsrelevante. Når det kommer til træning må det nok være "Quitters never win, winners never quit", hvilket jeg lærte, da jeg var 12 år. Og ja, kun 12. Dengang gik jeg til crossfit som er meget hård fysisk træning (hvilket udviklede sig i forbindelse med min spiseforstyrrelse). Men citatet husker jeg stadig i dag. Jeg har mange mål, jeg gerne vil nå både indenfor træning men selvfølgelig også uddannelse og blogging. Dermed synes jeg at citatet dækker det godt. Som nævnt tidligere har jeg også en pessimistisk side, så citatet; "Don't trust everything you see. Even salt looks like suger" synes jeg er rigtig godt. Tja, nogle vil mene at det er for negativt, men jeg synes nu det er godt. Det passer til den sysnvinkel jeg har på mange ting.


Så det blev til et længere indlæg, end jeg så ofte laver. Men jeg håber, at i kunne lide det. Jeg ville sætter super meget pris på en kommentar eller en like vedrørende dette, da det er et større skridt at dele det her - synes jeg. Men jeg nyder det her så meget, at jeg føler, at det er på sin plads. Jeg håber at i alle får en skøn weekend! For mit vedkommende står den på ferie. Og den skal nydes! xx

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Stol / Spejl / Tæppe / Plakat / Pude

Så er det vist tid til lidt boliginspiration!

Jeg elsker selv at finde inspiration til indretning af mit værelse, og fremtidige bolig (selvom der går mange år, før at det bliver aktuelt haha). Det er super hyggeligt at få lidt inspiration, hvilket jeg bestemt håber, at i også har fået!
Dette er mit første boligrelaterede indlæg og bestemt ikke det sidste! Jeg tænker, at jeg laver en serie med disse indlæg, hvis i synes om dem. Det kommer til at foregå således, at ligesom dette indlæg er i de grålige farvetoner, vil jeg også finde i andre! f.eks. grønlig, blålig osv! Hvis i synes, at det lyder interessant eller som en god idé, så skriv det gerne i kommentaren samt hvilke farver, i ønsker skal være i fokus næste gang.

Desuden vil der også komme andre boligrelaterede indlæg i form af plakater og generelt til pyntning af hjemmet!

Knus xx

Likes

Comments

Jeg må indrømme at denne 30daychallenge tager fart! Fuld skrue og højt blogging tempo. Men hårdt er det i den grad! Jeg synes dog, at det går super godt, men det skal jo også opretholdes.

Efterhånden som jeg blogger, har jeg tænkt over, hvad i gerne vil læse om. Jeg synes det er vigtigt at høre jeres mening, da jeg gerne vil levere noget godt indhold til jer. Så nu er spørgsmålet bare - hvad vil i gerne læse om? Afstem nedenfor eller skriv gerne en kommentar, hvis der er noget specielt i ønsker udenfor kategori!

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Tak for din stemme - husk at skrive forslag i kommentaren, hvis der er noget du specifikt gerne vil læse om! xx

Likes

Comments


Hey guys! Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er glad for smykker! Hvis i følger med på min Instagram (@katharinaschneiderr) så har i nok også lagt mærke til, at de i den grad er med på en del billeder. Så hvorfor ikke dele dem her med jer?
Jeg går med en del, men disse er mine absolut favoritter!


Alle ringe undtagen den V-formede ring, som er fra Jane Kønig, er fra Line&Jo, hvilket overordnet set er mit yndlings smykkemærke! Jeg er vild med den rå stil, men samtidig har de også en del mere elegante smykker! Jeg elsker konceptet, ved at man kan sammensætte dem på kryds og tværs. F.eks., hvis man køber en ørering, køber man dem stykvis, så man selv kan sammensætte dem, ligesom man vil! Og det elsker jeg! At man kan lave sit helt eget look, og dermed udforske sin kreativitet med det. Så det elsker jeg!
Øreringene er også fra Line&Jo - sikke en overaskelse! haha. Det er snart et årstid siden, at jeg fik lavet mit andet hul i øret. Så nu har jeg to. Dermed, kan jeg sammensætte smykkerne, som jeg vil. Og det er fedt! Det øverste smykke bruger jeg dog ikke så ofte, da jeg er bange for, at det falder af, hvis jeg kører hånden igennem håret, og den rives med. Men hvis jeg går med hestehale, er der ingen problemer. Den sidder nemlig bare fast rundt om øret og kræver ikke et hul.

Førhen gik jeg kun med guldsmykker, men siden min konfirmation d. 12 maj 2017, skiftede jeg over til sølvsmykker. Enten oxideret eller rohdineret, da jeg elsker det mørke! Dog har jeg også den lille pladering, som i kan se, der er i sterling sølv (er jeg rimeligt sikker på - den er i hver fald lys!) hvilket jeg normalt ikke går med. Men jeg synes at det ser flot ud, hvis jeg har en enkel på iblandt de mørkere.

Alle smykkerne kan købes på Line&Jo og Jane Kønigs hjemmesider eller i deres forretninger. De forhandles dog også andre steder.

xx

Likes

Comments

@chiqui.montenegro @kayla_itsines @victoriatornegren @fillowsdk @amaliefischer @desenio

Så er det vist på tide til mit andet indlæg af mine gemte Instagram billeder! læs mit første Her. I øjeblikket er interiør-, mad- citats- og strandbilleder i min kikkert. Dog også outfits, da inspiration altid kan bruges! Jeg vil så gerne til såkaldte "bountylande" men det ser ikke ud til, at det sker foreløbigt. Så jeg nyder billederne fra Instagram i høj grad! Jeg har planer om et bolig/interiørrelateret indlæg, så jeg går og samler en masse inspiration, som i kan se på de her billeder. Og så er croissanterne på Amalie Fischers billede ikke til at stå for haha! Det ser da lækkert ud.

Jeg håber at i får en skøn uge! xx

Likes

Comments

Jeg havde den skønneste dag i går med min dejlige veninde, Filippa. Her er lidt billeder fra dagen.

Som i kan se på billede nr. 1 begyndte det at sne helt vildt! Det havde små-sneet en lille smule i løbet af dagen, men ved en 14 tiden, begyndte det at høvle ned! Det var så smukt og den første sne i år! Så selvfølgelig skulle vi op på Illum rooftop (Efterhånden yndlingsstedet) og nyde synet. Smukt var det!

Det var faktisk meningen, at jeg skulle gøre mit livs største køb i går, som jeg har set frem til sååå længe! Meeen, de havde den selvfølgelig ikke inde i butikken. Mega skuffelse! Men man kan så vende den om og sige, hvorfor jeg ikke ringede ind for at høre, om den var på lager. Typisk. Men det er ikke aflyst, blot udskudt til fremtiden. Jeg vil stadig ikke nævne hvad det er, da det nok skal komme på bloggen og på min instagram, @katharinaschneiderr. Så det kan i se frem til!
Jeg håber at i alle har haft en skøn uge. Knus herfra! xx

Likes

Comments

Penge, penge og flere penge. Det er et ret omdiskuteret emne især iblandt bloggere, youtubere og instagrammere. Men hvordan tjener jeg egenligt penge?

Først og fremmest tjener jeg ingen penge på min blog. Og det er ikke min prioritet. Tværtimod, så er blogging noget jeg laver, da jeg synes det er super fedt. Læs her hvorfor jeg begyndte. Men det er ingen hemmelighed, at succesfulde bloggere, instagrammere og youtubere også har en inskomst. Den del der lever af det, tjener selvfølgelig penge via samarbejdsaftaler osv. Men også dem, der ikke lever af det. Som sagt tjener jeg ingen penge på blogging, instagram eller noget andet medie.

Jeg har arbejdet i en periode, hvor jeg tjente en del penge. Men som i nok har set, har jeg købt en del imens jeg har været på bloggen. De dyre køb som jeg gør mig, har jeg sparet sammen til længe. Det dyreste jeg nogensinde har købt, var mine Isabel Marant sko, som jeg har haft i flere år. For at jeg fik råd til dem, blev jeg nødt til at sælge en del af mine ting, hvilket også er noget, jeg stadigvæk gør. Jeg har pt. ikke noget arbejde, og da pengene ikke kommer på andre måder, sælger jeg for at købe. Det er faktisk ligesom et kredsløb. Sælger for at købe - sådan gør jeg. Når jeg forhåbenligt for et job igen, vil pengene komme hurtigere samt mere regelmæssigt. Jeg gør mig altid utroligt mange overvejelser, inden jeg køber noget dyrt, da jeg lige skal huske på, at pengene altså ikke kommer tilbage igen, ligeså hurtigt som de forsvinder. Lige nu har jeg sparet sammen til en mega dyr ting, som jeg glæder mig utroligt meget til at købe. (Det skal i nok høre/se mere til.) Jeg har fået sparet sammen til den via. nogle konfirmationspenge, som jeg har gemt siden jeg fik dem, solgt 2-3 forholdsvis dyre ting samt arbejdet i 3 måneder. Dermed får jeg heller ikke dårlig samvittighed over, at bruge stort set alle mine penge på én dyr ting. Det er noget, jeg har sparet sammen til utroooligt længe, så jeg glæder mig til at købe det. Som sagt kommer pengene ikke rullende igen, tværtimod. Det skal der arbejdes for, og det er jeg klar over. Det er bare utroligt vigtigt for mig, at når jeg køber noget, er jeg 100% sikker i min beslutning samt klar over, hvad der skal til for at tjene pengene hjem igen. Og det er jeg klar på.

Alt i alt tjener jeg penge via arbejde og at sælge ting. Udelukkende de to årsager. Hvilket formodeligt er rimeligt normalt for piger og drenge i min alder. Jeg overvejer mine køb grundigt samt ser langsigtet. Og i øvrigt, går jeg ikke ud og ruinerer mig selv. Mine forældre har altid sagt; "Husk at have mere til rådighed" Fordi hvis nu jeg står i en situation, hvor jeg er nødt til at have penge på kortet, er det vigtigt at jeg har det. Jeg overvejer størstedelen af tiden med mine forældre et køb, inden jeg gør mig det. På den måde spiller mine forældre også en vigtig rolle i mine beslutninger.

xx


Likes

Comments

Billeder fra Google

Hvad er sundhed egenligt?

Er det den såkaldte "madtrekant", som vi alle har lært om, eller er det træning på fuld skrue? Hvordan vurderer man egenligt sundhed? Der er selvfølgelig en majoritet, der mener noget, som vi andre ikke gør. Nu vil jeg komme med min forklaring på, hvad sundhed egenlig er.

Sundhed kan defineres på mange måder. Om det er madvaner, de 30 minutters motion i vi skal have på en dag, eller er det at give in til sine guilty pleasures? Der er mange forskellige holdninger og måder at definere sundhed på. Andre mener, at det er træning en gang imellem, at spise nogenlunde sundt men også at nyde alt det andet! En anden gruppe mener, at sundhed er træning og næringsrig kost og bestemt ingen lækkerier!

For mig er sundhed en fin balance mellem træning, kost og at nyde en is på en varm sommerdag eller at spise en pose slik i biografen.Men jeg må også indrømme, at det har jeg meget svært ved. Som nogle af jer måske ved, har jeg haft en spiseforstyrrelse som i den grad, har påvirket mine mad- og træningsvaner. Selvom jeg er fri for den i dag, er jeg dog alligevel ikke. Den vil altid side et sted omme i baghovedet, da det er super svært at ligge den på hylden. Derfor har jeg svært ved at give mig selv lov til at snuppe et stykke kage med familien, og det er problemer som jeg døjer med. Jeg træner en del og her for tiden går jeg rigtig meget op i, hvad jeg spiser. Selvom jeg mener, at sundhed også indgår via slik, kager og de såkaldte "guilty pleasures" har jeg svært ved selv at spise det. Igen, her kommer min spiseforstyrrelse ind i billedet, som stadig sidder i mig. Frygten for at tage på, hvilket er dybt latterligt, når jeg træner så meget som jeg gør og spiser sundt. Men det er utroligt svært at give slip på den.

Sundhed for mig handler bestemt også om, at man har det godt i sin krop og sit sind. At være glad for, at stå op om morgenen til en ny dag. At være omgivet af mennesker man holder af betyder også en del, når det kommer til sundhed. Vi kan ikke være sunde alene. En "sund fornuft", "Sund sjæl i et sundt legeme" og "En sund indstiling" er vidt forskellige ting. Mentalt, fysisk & psykisk. Derfor mener jeg også, at man ikke er sund, hvis man blot træner, spiser kalorie-lav kost og drejer hele sit liv om det - fanatisme. Det handler i aller højeste grad om venner og familie.

Hvad er jeres holdninger til sundhed? Hvordan ville i definere ordet? xx

Likes

Comments

Lidt vacay-summer vibes til jer skønne læsere! Må i have en dejlig dag xx

Fra øverst til venstre @theacaciaindex @munchiescopenhagen @ameerashad

Fra nederst til venstre @susannawurz @carolinedeisler @kayla_itsines


Likes

Comments