Header
Vardag

I dag mår jag faktiskt bra men är något seg. Loui vaknade när klockan ringde så han fick komma upp samtidigt som mig. Han gick direkt till soffan och satt sig och väntade på vällingen. Min lilla sötis. När jag drack kaffe så betalade jag räkningarna. Så skönt att få det gjort.

Lämningen gick jättebra och nu är jag på väg till jobbet. Jag tror att det är lugnt på jobbet i dag. Det är ju fredag och lov, så är ju många sjuka också.

Jenny

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Jag älskat dom här dagarna när det inte är något gnäll eller massa gråt. I dag var det en sån dag som var så härlig och mysig. Vi gå ut en lite sväng på förmiddagen för att se om jag orkade och hur jag kände efter. Jag kände mig inte trött eller ont någonstans. Det var så skönt. Sen åt vi lunch och sen sov Loui i 2 timmar.

När Loui hade vaknat så var jag så sugen på chokladpudding så gick klädde på oss och gick till affären. När vi kom han gjorde vi chokladpuddingen. Sen satt vi oss i soffan och tittade på pettson och Findus. Sen var det dag att fick middagen. Under tiden som potatisen kokade så lekte jag och Loui med play doh. Loui tyckte att det var jättekul. När vi hade ätit så åt vi chokladpudding och Loui fick lite.

Nu sover Loui och jag sitter här i soffan och käkar chokladpudding under tiden som jag ser på Gilmore girls. I morgon blir de jobb för mig och förskolan för Loui.

Jenny

Likes

Comments

Jag

Några av alla mål som jag har haft har redan blivit verklighet. Som att ha barn, jag har ju världens finaste Loui. Flytta till större lägenhet, i oktober förra året så flyttade ju och jag Loui till en 3a på 77 kvadrat. Så dom målen har jag redan uppnått.

Dom mål som jag har kvar är:

🔹Vara den mamman som alltid finns för sitt barn. Då menar jag att lyssna på Loui när han säger att han kanske inte mår bra. Så Loui vet att han kan komma till mig och prata.

🔹Vara den där roliga och coola mamman som Loui och hans kompisar gillar. Som också gör att dom vill vara här.

🔹Träffa mitt livskärlek om han nu finns. Jag har svårt och tro att jag skulle träffa någon.

🔹 Laga mer mat kanske lite mer hälsosam mat. Fast jag är inte så intresserad av att gå ner i vikt för tillfället. Jag älskar min kropp och lilla degmage.

🔹 Sluta skjuta upp allt!

🔹 Skriva bra och intressant inlägg här.

Det här är dom målen som jag har detta år och för alltid. Vilka är din mål?

Jenny

Likes

Comments

Vardag

God morgon.

Idag känner jag mig lite trött och huvudet gör ont och känns tungt. Jag är lite öm i kroppen man inte alls lika mycket som i veckan. Såg nu att läkaren genom appen som jag använde i måndags har nu sett provsvaren. Så han har skrivit ut något som man ska gurgla med. Så vi får går till apoteket och hämta ut de. Så måste jag köpa välling med.

Loui är hemma med mig i dag. Jag har tänkt att klä upp Loui och ta lite fina kort och göra ett försök till en ny header. Om jag inte lyckad så får jag be någon kompis om hjälp. Jag har även tänkt att tvätta håret i dag men vet faktiskt inte hur jag ska lyckas med det som att duchmunstycket är trasigt. Jag får väl använda slangen och spola vatten så. Vad ska ni göra i dag?

Jenny

Likes

Comments

Vardag

Loui blev jätteglad när jag kom och hämtade honom. Så pratade jag lite snabbt med en av Louis pedagoger (som jag tidigare har jobbat med på en annan förskola.) vi både är överens om att Loui har väldigt mycket energi och är en liten slagskämpe. Loui gör de snyggt när han knuffar på ett annat barn men han får ju igen. Det tror jag inte Loui räknar med.

Hemma så är Loui lika dan puffar, knuffas, slåss och smyg nyps. Självklart så är det inget jag uppmuntrar Loui att göra. Så jag säger alltid, nu gjorde du dumt! Så gör man inte då vill inte jag sitta bredvid dig. Fortsätter Loui efter det så säger jag nu gjorde du dumt och sätter honom på golvet. Jag sätter Loui på golvet för att visa att det inte är okej. Så snart borde han lära sig.

Efter att jag hämtade Loui så gick vi lite fort till Hemköp för att hämta ut ett paket. Jag trodde inte att paketet skulle vara då stort som det var. Jag fick en mindre chock och Loui blev överlycklig när jag la paket på vagnen. I paket fanns en potta som jag fyndade i söndags. Jag har inte tänkt att pott träna än men det känns bra att kunna erbjuda pottan.

Väl hemma igen så kollade jag klart på fiaskomatchen. Jag fattar inte hur Tyskland kunde vinna över tre kronor?! Nu har vi käkat och Loui har badat, nu myser vi i soffan och ser på pettson och Findus.

Jenny

Likes

Comments

Jag, Tips

Wow vad lite förändring med bloggen kan ge mig motivation till att skriva bra inlägg igen. Jag har märkt att varje gång som jag inte är motiverad till att blogga och inte vet vad jag ska skriva så ändrar jag design och fixar lite med bloggen, så får jag massor med motivation och inspiration att fortsätta och skriva bra inlägg. Nu känner jag mig verkligen taggad. Nu sitter jag och tänker ut bra inlägg.

Så mitt tips är att ändra blogg designen om du har lite bloggtorka. Det funkar för mig, så det kanske funkar för dig också.

Jenny

Likes

Comments

Vardag, Jag

Vad var det som hände? Jo, duschmunstycket gick sönder till slangen. Så nu kan jag inte duscha på några dagar. Visst jag har ett badkar men ibland vill man ju duscha. Det tyckte hyresvärden inte var akut så 3 arbetsdagar tar det tills dom kommer och fixar. Så nu hoppas jag att dom kommer på fredag.

I dag har jag ont i kroppen jag som trodde att jag skulle må bättre i dag. Halsen gör ont fortfarande. Så jag blir hemma i dag med. Loui har vart några timmar på förskolan denna vecka. Han är där nu med. I morgon tänkte jag låta honom vara hemma med mig. Mysa lite och ta det lugnt. Jag hoppas att jag orkat med han tempo i morgon.

Jenny

Likes

Comments

Jag

Jag har känt den sista tiden att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om mer än om min vardag. Min blogg heter ju jennysvardag så det är ju en självklarhet att jag fortsätter skriva om min vardag.

Jag har känt mig omotiverad att skriva och så kommer jag på massor med bra saker när jag ska sova men skriver aldrig ner det. Så nu skulle jag vilja vet vad ni helst vill läsa om? Louis utveckling? Projekt att få Loui att sova i sin egen säng hela natt? Mer inblick i att vara ensamstående? Roliga listor? Låter något av förslagen bra? Kommentera gärna vad som läster kul att läsa.

Ibland har jag tänkt att bara skriva om att vara ensamstående men det känns lite tjatig tycker jag. Fast jag tycker att det är kul att skriva om det i vilket fall. Nu börjar jag må något bättre så nu känner jag nig peppad på att fortsätta som vanligt.

I morgon ska jag försöka att få upp 2-3 inlägg beroende på hur jag mår. Tror mest på att det blir två inlägg. Tog den här sköna bilden på min lilla chillare innan han skulle sova förut.

Jenny

Likes

Comments

Jag

Som ni har märkt så har jag inte vart så aktiv här i några dagar. Jag har vart sjuk sen i fredags, allt började med ögoninflammation som gick över till halsont och snorig. Halsontet har hållit i sig och jag har vart trött och knappt orkat göra något. Jag har legat i soffan och halvsovit.

I går så tog jag ett läkarbesök via en välkänd app som många gör reklam för. Visst appen och läkaren värkar jättebra. Men man hamnar lätt mellan landstinget och privatvården när man gör läkarbesök via denna app. Jag tog ett halsprov på vc i går och dom skulle sedan faxa svaret till denna läkare. Vilket dom inte har gjort. Jag är fortfarande vit prickig i halsen och kan inte jobba fören prickarna är borta. Jag känner mig rätt så pigg men svag i kroppen. Vilket också gör att jag inte kan jobba.

I morse så gick jag till vc för att fråga om dom har skickat provsvaret till denna läkare vilket dom inte hade gjort. Så nu sitter jag mellan privat vården och landstinget och väntar på att få veta om jag har halsfluss eller inte. Som tur är så har jag bra halstabletter som lindrar. Men dom vita prickarna är kvar och halsmandlarna är svullna. Jag har fortfarande ont i halsen och svag i kroppen. Jag vet inte vad jag mer kan göra. För jag har inte lust att ringa återbesök och betala 250kr till.

Summan av kardemumman är att jag ännu en gång har tappat förtroendet för vården.

Jenny

Likes

Comments

Vardag

Det var en glad och busig kille som jag fick hem i går. Loui hade vart ute jätte mycket hos sin mormor. Jag låg bara i soffan och försökte bli frisk. Men jag vet i sjutton hur det går, från ögoninflammation till virus till halsont till helt slut och ont i kroppen. Jag börjar undra om de är influensa. Halstabletterna har hjälp lite men inte helt. Jag vet inte hur jag ska orka jobba på onsdag. Jag känner mig helt slut och vill bara ligga i soffan.

Jenny

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Subscribe