Header

Hey onsdag, snart är du torsdag!
Den här veckan har sprungit fram även fast allt varit jobbigt.
Igår var jag på spontan bio med en kompis och såg fifty för andra gången haha... idag var jag och såg Black Panther, den var verkligen vad jag hoppats på men nu väntar jag på Avengers filmen, funderar på att åka o se den på IMAX i stockholm !
*
Här får ni lite självisar ifrån idag !

Kraam.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har lov och det känns som tiden flyter ihop. Är i en så konstig period i livet.
Men imorgon väntar bio, ska se Black Panther med Tove, som jag väntat på den filmen äntligen ! (Marvel filmerna är det bästa )
*
Bilderna nedan beskriver hur jag känner mig typ på en daglig basis just nu.

Har ni några tips på hur man kan få upp humöret lite??

Kraam.

Likes

Comments

Hey Tisdag ! Varit sjuk sen i fredags så har varit hemma och gjort inget i flera dagar. Imorgon bär det av mot skolan igen äntligen ! Känns som man halkar efter så mycket när man inte är med men antar att det var tur att det ändå var under helgen så det inte blev en hel veckans sjukanmälan ...

Tänkte bjuda på lite självisar ifrån förra veckan !

Hoppas ni andra har en bättre start på eran vecka!


Kraam.

Likes

Comments

Nu är det dags att ta tag i det. Jag Fick igår reda på att jag kommit in på folkhögskola här i Linköping. Jag är så taggad på att börja redan imorgon att få ordning på allt nu, att framför allt bli klar, de är ju allt jag vill nu.

Så idag var jag på introduktion och fick skriva på massa papper och se hur allt ser ut. Så nervös men samtidigt så taggad. Ska bli så spännande att faktiskt få i en skolklass. DAGS ATT GRÄVA FRAM SKOLLITTERATUREN!! 

Har även bestämt mig för att så fort jag klarat av ett lite större moment i skolan ska jag belöna mig själv för att kunna hålla mig motiverad under tiden. Samtidigt kunna bocka av mina Nyårsmål för 2018!


Kram.

Likes

Comments

Hey Söndag natt! jag har en grejj för det här med att blogga på natten tror jag ... vet inte varför men blir alltid som mest inspirerad på natten är jag den ända ?!

Helgen har varit kanon, ätit god mat och druckit mycket vin .. det har blivit mycket vin på senaste haha. imorgon ska jag fixa massvis tänkte jag och hoppas på att orken jag känner nu för att göra det kommer vara kvar imorgon när jag vaknar.

Hoppas ni är mer taggade på denna veckan än vad jag är, sitter och hoppas på ett januari mirakel .. här får ni mina mest lyssnade låtar den senaste veckan som varit !

Kraam.

Likes

Comments

Hey det nya året du är så välkommen. Trotts det känns som jag är på botten och det slutade på botten känns det som jag även i år kan nå toppen på något sätt. Har på senaste kollat på en ny serie som fått mig att få upp hoppet lite om den där possitiva andan som finns i mig. Måste bara hitta den.... för just nu känns det som jag är helt vilsen i mig själv. Men serien jag kollat på heter younger och det är skaparna till sex and the city som ligger bakom serien, jag som är ett stort fan av SATC också trodde aldrig jag skulle gilla serien.

skulle verkligen rekommendera att ge denna en chans om man gillar tex sex and the city eller andra "girly" serier som gossip girl osv .

*kraam*

Likes

Comments

Hey Tisdag, ibland hamnar jag i sådana svackor i livet när allt bara står still och inget händer. Har varit helt off sen jag kom hem ifrån dreamhack inte orkat med något. Men det är väl även viktigt att tillåta sig själv att vila. Så jag har dem senaste veckorna gjort det jag gör bäst julpynta, dregla i soffan och spenderat mina pengar hehe.

Tänkte jag skulle bjuda på lite jul inspirerande bilder ifrån här hemma !

Kraam.

Likes

Comments

Det är dags igen, DreamHack. Mitt 10e event som crew på Dreamhack. Precis packat klart och håller på att sminka mig. Jag har blivit helt besatt av ljud böcker på senaste. Ett annat nyårs mål som jag har är också att läsa ett visst antal av böcker men tänkte "varför inte lyssna ist ?". Det är så mysigt !

Just nu lyssnar jag på Sandra Bejiers bok, Allt som Blir kvar. Kommit halva boken in ish såå bra och även lugnande, Trodde aldrig att ljudböcker var något för mig !

Kram.

Likes

Comments

Hey Lördag och underbara helg ! Som man längtar efter helg tre dagar som är kända för att flyga förbi. Helgen flyger förbi men tre dagar på en vecka känns som 100 år .. haha.

Jag har varit sjukskriven i veckan tråkigt men så är det ibland. Nu tänkte jag bjuda på swatch och på bil på hur mitt nya MAC läppstift ser ut på ! Det är rena juldrömmen !

Kram.

Likes

Comments

Hey Tisdag och mitt shopping beroende ! Igår tog jag för första gången på länge en ordentlig tur på stan, och jag har nog inte bränd så mycket pengar på länge och det är ju black friday på fredag ... gosh ! Men jag sprang in på åhlens och när jag kommer in tror jag att det ska vara slut det jag dreglat över på insta och internet i flera dagar nu. MAC's Winter Collection 2017, Jag hade stirrat mig blind på Rouge en snow hela tiden och den fanns kvar ! Min lycka just nu är svårt att förklara!

(Ursäkta min fula nagel ! )

Kommer förhoppningsvis en look med läppstiftet fram mot helgen !

Kraam.

Likes

Comments