Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jävlar vad kallt det är! -18 var det igår och idag är det väl samma temperatur+snöstorm... Skulle mycket hellre befinna mig i Thailand just nu!
LOVELikes

Comments

Biljetterna släpps den 28 november! Måste gå på detta, FETT!
LOVE


Likes

Comments

Kan inte beskriva, fett grymt va det! Kommer leva av det i flera månader.

SWEDISH HOUSE MAFIA <3Likes

Comments

Är så inåt helvete sur på alla jävla busshelveten! Åkte med en 308 som skulle till lindesberg där jag skulle byta till 303 mot örebro. Och ni tror inte att bussjäveln åker när vår buss kommer? Inte fan stannar han heller. Och vår busschaufför är helt jävla cp och säger ja det har vi inget med att göra, det får ni ta med länstrafiken. Sura jävla äckel till busschaufförer. Så där fick man vänta i en timme på nästa buss, i väntsalen med massa alkoholister. "Du flickan, har du tackat din mamma för hon skapat en sådan fin varelse?" Sa dom typ till alla tjejer där inne. Fyfan.

Sen när bussen kommer så var såklart flera arga och försökte prata om det med busschauffören, men han är lika cp han. Jävla dumhuvuden, om man inte kan sköta sitt jobb så rätt sätt så ska man fan inte ha det jobbet! Busschaufförer ska vara sociala och hålla ett glatt humör till sina kunder.
Nej fyfan, jag är så jävla arg.

Det är sån himla tur att jag har Sebastian. Han är verkligen mitt guldkorn. Utan honom skulle allt vara så himla outhärdligt. Är så glad att jag har honom i mitt liv, annars skulle det va ett helvete. Fick presenter från honom i måndags, åh så fina. Jag älskar honom mest av allt i hela universum verkligen.


Likes

Comments

Lyckad födelsedag! Kanske en drink för mycket men vad gör det när man mådde superbra! Nu taggar vi till SHM på torsdag!!
LOVELikes

Comments

Har nyss ätit på Jensens böfhus och nu blir det bio! Kärlek på livet!
LOVE


Likes

Comments

Redo för helgens alla trevligheter!
LOVE


Likes

Comments


Better Blogging Nouw