Idag har jag & Erik varit tillsammans i 2 år 😍 Grattis till oss!
Känns som vi nyss blev tillsammans! haha!

Kommer vi fira detta? Nja, jag är ju på jobbet och slutar kl 20. Det kommer nog mest bli mys i soffan framför My little Pony! 😄 Yes ni läste rätt! Det är något älskar med oss, att vi båda älskar tecknade barprogram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er alla fina!

Nu har jag lie bråttom till bussen, ,men vill ändå uppdatera lite. Solen skiner här i Falun och det är blå himlen med lite tunna moln. Blir lite vårkänslor! 🌸 Jag får tyvärr inte njuta så mycket av det fina vädret, för jag ska jobba i 9 timmar! Min sambo däremot är ledig idag. Han ligger nu i soffan och kollar på någon serie.

Nej nu måste jag fixa håret för strax går min buss!

Ni får sköta om er & glöm inte att sprida körlek till varandra ❤


Likes

Comments

Hej på er alla fina 🌸

Förlåt för att det inte blev någon uppdateringen i morse. Men fick lite bråttom till bussen. Idag var det dags för gruppterapi igen. Och som ni vet så tycker jag inte att det hjälper för mig. Det känns som att dom tror att man inte kan tänka själv. Speciellt när dom säger "har du testat att städa" "har du testat att lyssna på musik" etc. Det känns som att dem tror att man bara ligger i sin säng med nerdragna persienner hela dagarna!

Jag har försökt att förklara för dem att detta inte funkar för mig. Fine, kul att det funkar för dem andra. Jätte bra för dem. Men det känns som att dem inte förstår när jag säger att det inte hjälper överhuvudtaget. Plus att allt har blivit värre sen jag började i gruppen. Fått mer tvångstankar, jag måste bland annat kolla igenom hela lägenheten när jag kommer hem. Även i garderober och under sängarna.

Ni hör ju... Sedan tog dem för givet att jag skulle varit sjukskriven. "men du Marina, du är väl sjukskriven" Nej för då skulle jag bara må ännu sämre. "men det kanske skulle vara bra för dig att vara hemma" -.- Pls....

Ursäkta får långt inlägg, men behövde få skriva av mig en del!
Nu ska jag ta mig en dusch!

Ta hand om er & glöm inte att sprida kärlek till varandra❤


Likes

Comments

God eftermiddag på er alla fina!

Jag blev klar med städningen av 3 rum kl 11:57 för att vara exakt! haha! Har bara hallen och sovrummet kvar. Funderar på att ta tag i sovrummet lite senare idag. Hallen är det lite vilket som. Den kan jag ta vilken dag som helst. Men det är skönt att ha fått tagit tag i, badrummet,köket & vardagsrummet i alla fall!

Nu tänker jag njuta lite av min ledighet! För det förtjänar jag! Problemet är att jag vet inte vad jag ska göra. Vill inte bara ligga still. Men har samtidigt inte tillräckligt med energi för att gå en promenad.

Funderar på att kolla på någon dokumentär!
Har ni någon ni vill tipsa mig om? :)


Likes

Comments

Godmorgon på er alla fina! 🌸

Jag som hade tänkt att ta en riktigt lång sovmorgon idag. Men så blev det inte. Vakande av min sambos alarm och jag kunde inte somna om. Det är fan standard är jag är ledig haha! Jag är även ledig i morgon (fast får inte sova ut då heller då jag ska vara på psykiatrin kl 10) Men jag ska försöka ta vara på dessa 2 dagar, för sedan kommer jag att jobba 7 dagar i streck! 😳 Jag skulle ha varit ledig på lördag, men jag tog på mig ett pass då.. Så det är lite självförvållat! x)

Idag ska jag städa hela lägenheten är det tänkt! För både jag och min sambo kommer jobba mycket denna vecka! Så det kan ju vara skönt att få komma en till en ren & fin lägenhet och slippa bry sig om städningen!

Men jag ska ta det i min takt! Lär ju njuta av min lilla ledighet också 😉


Likes

Comments

Söndag, en vilodag för många, men inte för mig i detta fallet.

Min buss går 11:01 så är i stan runt 11:12. Då har jag god tid på mig att byta om och ladda in för ännu ett arbetspass! Börjar kl 11:45 och slutar kl 19:00. Får hoppas jag hinner med bussen som hem som går 19:15. Annars går nästa 20:35 -.- Dalatrafik 💔 Har i alla fall fått lite bättre sömn, sov kanske 5 timmar allt som allt! Så i morgon lär jag komma ihåg att ringa min läkare så han kanske kan skriva ut en ny sömnmedicin.

Vad har ni för planer denna söndag?😊

Likes

Comments

Bästa denna vecka:
Det var personalmötet! Jädrar vad kul man hade!

Sämsta denna vecka:
Det där tråkiga som har upprepat sig...

Har jag varit arg denna vecka?
Säg någon vecka jag inte är det? haha! Ja det har jag!

Glad:
Jovars, var glad när vi hade personmöte

Ledsen då?
Ja.. Och det har sina anledningar + min psykiska ohälsa på det

Vad har jag på mig idag:
Mjukis kläder som sedan kommer bytas ut ut mot jobbkläder!

Nästa vecka ser jag framemot:
Mina 2 lediga dagar! haha! Har inget speciellt planerat!

Vad gör jag denna söndag:
Jag jobbar

Morgondagens planer:
Är ledig i morgon, så lir väl att städa x) haha!

Likes

Comments

Go'kväll på er alla fina!

Vet ni hur tacksam jag är för att jag slipper att ha stämningen ikväll!? Det är nämligen så att Cascada ska uppträda på Falu Bowling och krog ikväll! Fatta med folk det kommer vara! Är så glad att jag sliper den krog ruschen!

Trotts att jag bara hade sovit 3 timmar så gick det bra att jobba idag. Även om det kändes som att jag var som en levde zoombie,så gick det helt okej tycker jag.
Var vid något tillfälle då jag kände för att krypa ihop till en boll på golvet. Men jag har så jädra bra arbetskamrater så dom gör jobbet så mycket roligare och lättare! Det är så skönt att arbeta på ett ställe där alla hjälper alla -Plus att vi berömmer varandra! VI ÄR SÅ JÄVLA BRA!!! 👊


Likes

Comments

Godmorgon på er alla fina, hoppas ni mår bra! 🌸

Jag har sovit ur uselt inatt. Fick bara 3 timmars sömn sammanlagt -.- Min sömn medicin har slutat funkat för mig tyvärr 😔 Måste ringa min läkare och säga hur det ligger till så jag kanske får någon annan. För jag behöver verkligen min sömn!

Min buss går 10:01 så ska försöka få mig något litet i magen. Dock gillar inte min kropp att äta den här tiden på dygnet. Men ska försöka iaf.


Sitter även och lyssnar på soundtracket till Fairy Tail! Blir peppad utav den 👏

Ni får sköta om er & ta hand om varandra- Glöm inte sprida kärlek! ❤

Likes

Comments