Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gud vad tiden har gått fort, har redan varit hemma i över en månad och tycker tiden bara sprungit iväg. Jag hade tänkt att jag skulle en liten sammanfattning om mitt år i AZ. Jag har försökt börja ett tio tal gånger men varje gång har jag blivit avbruten eller helt enkelt vetat hur jag ska berätta om denna underbara, fantastiska, jobbiga och roliga liv jag fick uppleva. Hur ska man kunna sätta ett ord på ett sådant händelserikt år, jag både haft motgångar och framgångar. Som har fått mig att lära känna mig själv på en helt annan nivå, vissa saker jag lärt mig under året har jag tagit med mig hem och använder flitigt varje dag, medans vissa får ligga i mitt bakhuvud tills jag behöver dem. Under detta år fick jag testa på min styrka under svåra stunder och jag fick uppleva hur glad jag kunde bli av något så pyttelitet. Jag tror och jag vet att det här året var ett av de nyttigast i mitt liv, jag fick såna upplevelser och lärdom som kommer göra mina kommande år lättare. En negativ sak men ändå lite positiv på samma sätt är att jag har som en liten hemlighet, för hur mycket jag än beskriver mitt år och hur mycket jag visar att jag lärt mig, så kommer inte riktigt någon att förstå vad jag har varit med om. Därför blir det väldigt speciellt och visst det kan vara jobbigt för folk inte förstår men på samma sätt så underbart. Jag hoppas att ni alla uppskattade det jag delade med mig av, och jag hoppas att ni kommer fortsätta kika in här för mina framtida äventyr!

Tack så mycket!


Likes

Comments

Likes

Comments

27 maj grade jag graduation på min skola i USA, efter 6 timmars träning på att alla skulle stå och sitta ner på samma gång fick vi äntligen göra det på riktigt! Fet var så mäktigt men väldigt kallt eftersom det var på kvällen kl 7:30! Men nu kan jag säga att jag har tagit studenten från High school, yaay!

Likes

Comments

​Wigwam hotell, en illustration från filmen bilar, hur coolt? 

Igår så utforskade jag och Nicole Norra Arizona, vi shoppade lite, besökte lite sevärdheter på vägen till Flagstaff.

Likes

Comments

I helgen var jag i Grand Canyon, herregud vad coolt det var! har aldrig sätt något så vackert, om ni inte har varit där så rekommenderar jag det verkligen. Vi gick en bit på Bright Angel med, jag vil så gärna tillbaka och gå andra delar av the Canyon.

Likes

Comments

Yesterday så hade vi en banquet för stuco, herregud tiden har gått så fort har inte riktigt förstått att det här året är snart över! Har så många blandade känslor men jag är tacksam att jag har fått så många vänner och att jag fick möjligheten att lära känna alla dessa människor

Likes

Comments

I fredags tog vi bilen till San Diego/Oceanside för en strand fotbolls turnering vilket var awesome, hade det så roligt! Blev lite solbränd och fick också träffa några släktingar vilket var väldigt roligt!

Likes

Comments