Har en annan blogg nu, kolla den i stället!! :)

www.xtrablue.devote.se ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Precis skaffat kik, för er som vill prata mer med mig hör av er till mig via kik : carroslickepinne! :)

Kan ju berätta också att jag var på jobbintervju igår, för Langley! (typ som fritidsresor) får svar inom 3-4 veckor eftersom det är så många som ska intervjuas men blire ett ja så drar jag till västindien Guadeloupe mellan slutet av oktober till april^^ kan bli alperna också mellan novermber och april kul båda delarna liksom :) men trivs bättre i värmen tror jag över lag :)

Likes

Comments

Från och med ikväll är jag numera brunett! Förpackningen sa mörkblond blev det mörkblond nä. Det blev choklad färgat med inslag av gröna skiftningar..men förutom de lilla gröna är jag faktiskt nöjd! Fortfarande i chock eftersom det va ett stort steg för mig när man har varit blond i så många år liksom. Nåväl de gröna skiftningarna ska jag färga bort i morgon så blir det ännu bättre ^^ här kommer för och efter bilder!


Likes

Comments

I fredags var vi ute med gänget, blev en tidig kväll då jag blev dålig och började spy, sen hela helgen blir det kalas för att fira mig eftersom jag fyller år på måndag ^^

Likes

Comments

Vädret idag har vart så himla kasst att man typ velat spy..ledig från jobbet så kan man knappt gå till brevlådan utan att va dränkt som en katt när man kommer in igen.. Blir så ledsen!

Vill utomlands igen och träffa folk och bli brun!!

Spelade även på min gura förut för att fördriva tiden lite det va faktiskt kul, fick lite hjärnsläpp dock när jag inte kom på vilken låt jag ville spela :p jobbigt läge liksom.. X)


Likes

CommentsKanon kul film faktiskt! rekommenderas!

Likes

Comments

Jag är så jävla arg! Jag träffade en super snäll kille i alanya när jag var där i början av juni. Vi bytte aldrig mobilnummer eftersom ingen av oss vågade ha med sig telefonen ut, så han ber mig lägga till han på facebook och berättar att det är jättelätt att hitta han osv. Nu när kag väl skickat en förfrågan så accepterar han inte, han har accepterat alla andra som vi umgicks med den veckan och detta gör mig sjukt arg för jag fattar inte varför.......jag är inte ledsen eller nått sånt och inte planerat massa att träffa han igen eller nått sånt, hade ju bara vsrt kul att snacka nån gång ibland liksom inget mer..

Likes

Comments

Är där ni hittar mig lite mer aktiv i mitt skrivande om dagarna som går än här, här blire la mer utförligt skrivande men inte lika ofta då. I: carroslickepinne F: Caroline Olsson

Hare bra pöss hej! ?

Likes

Comments

Bara en dålig härmning av Göteborgs kulturkalas..skillnaden är att i gbg spelar riktiga band och artister och folket är mer i min ålder i alla fall runt plus att det antagligen är mer värt att gå på än i uddevalla, visst kul att träffa folk, turister och så men det skulle föreställa en festival och då ska det vara bättre musik och mindre barnfamiljer och 50 plusare än vad det var nu. Hemskt besviken..

Var på Butler's med en tjejkompis ikväll, en hyfsad snygg kille kommer fram till mig och säger att jag inte ska vara så stolt över mig själv och ragga på killarna, ja själv är hockeyspelare säger han sen och går x) att jag inte dog! Efter nån minut kommer han tillbaka och säger sitter du fortfarande kvar? Haha hjälp säger jag bara varför ska det helt plötsligt vara tjejen som ska ta steget. Det gör jag inte i nyktert tillstånd och det var jag i kväll eftersom jag jobbar i morgon x) inte så lätt då :p

Likes

Comments


Better Blogging Nouw