Søndager er søndager, skjer ikke så alt for mye spesielt, så da tenkte jeg heller å dele favorittsangen min for øyeblikket med dere.

// Linn, Brontide

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Overskriften forklarer vel det meste? Det er mye som irriterer meg her i verden, selvom jeg velger å tro at jeg som regel klarer å forholde meg ganske avslappet til det meste. Det meste, ja. Offentlig transport havner virkelig på topp 3 av "ting jeg ikke kan fordra" lista mi...

01. Stirrende medpassasjerer. Virkelig - foregår det så utrolig lite interessant i verdenen din, at du må sitte å stirre på meg i 3 kvarter? Og enda værre, hvorfor kan du ikke ta hintet når jeg glaner tilbake med hevede øyenbryn? I den situasjonen her har jeg blitt så drittlei at jeg til slutt spurte om vedkommende ville ta et bilde, ugh.

02. Du som sitter å snakker i tlf hele veien. Først og fremst, jeg tror ikke du har noe behov for mobilen, hvis du hever stemmen bare bittelitt til, tror jeg nok personen du snakker med hører deg like fint uten! Second, ingen, og jeg mener ingen - bryr seg om at kusina til vennninna til kompisen til naboen din har vært bortpå 3 forskjellige typer i løpet av helga. Ingen.

03. Dere trivelige mennesker som bare sitte ved siden av meg, når halve toget/bussen er tom. Seriøst - hvorfor?

04. Den her er mest til de fra punkt nr tre; hvorfor i alle dager må dere konstant prøve å ha en samtale med noen som sitter med headset/ørepropper? Det er en grunn til at vi gjør det. Og det er definitivt ikke fordi vi synes det er kjempekoselig å høre på livshistorien din i halvannen time.

05. Folk som synes det er deres plikt å spille musikk for alle andre. Ja, jeg mener dere som synes det er helt innafor å sitte med musikken på full guffe, uten headset/ørepropper...

06. Enkelt og greit; offentlig transport er vanvittig dyrt. Er ille når man omtrent ikke har råd til å være "miljøvennlig"...

07. Her er et helt eget punkt til dere som ikke vet at det er lovlig å dusje, eller å bruke deodorant. Trenger jeg å si mer?

08. Når bussen aldri kommer...

09. Også til slutt, dere flotte foreldre som lar barna deres gråte seg igjennom to timer tog, fordi dere er så forbanna opptatt med tlf deres, så dere ikke har tid til å løfte opp ett-åringen deres. Skjerp dere

// Linn, Brontide

Likes

Comments

Jeg vet ikke med dere, men det værste jeg vet er å skrive det første innlegget på en blogg. Man vet aldri hva man skal begynne med! Kanskje standaren med "hei, jeg heter blabla og er fra blablabla"? Eller skal man bare like greit hoppe over hele første-innlegg greia og kjøre på med et vanlig innlegg..?

Jeg tror enkelt å greit bare jeg sier som så at navnet mitt finner dere i sidemenyen til venstre her (jeg foretrekker forresten Linn), ellers kan jeg fortelle kort og greit at jeg fyller så mye som tjueèn år til sommeren, er opprinnelig fra Akershus, har flyttet en hel masse, og har nå endt opp i Halden, hvor jeg har bodd siden januar, sammen med kjæresten. Jeg er også mamma til verdens flotteste Liam på 3år.

Jeg kommer nok til å skrive mye hverdag, litt temainnlegg, og ellers alt som faller meg inn å dele med dere. Hva er din favoritt-ting å lese/skrive om?

// Linn, Brontide

Likes

Comments