En efter en försvinner bort och snart står jag ensam kvar. Har inte känt mig såhär ensam på länge. Efter exet gick det bara ett par veckor, sedan började jag och du umgås. Visst gjorde vi det. Gick det ens två veckor? Knappt en endaste, vill jag minnas. Och som vi umgicks! Flera gånger i veckan i början. Och flera gånger i veckan i fortsättningen också. Visst var det vissa gånger vi inte umgicks på kanske två veckor, men det brukade vi ta igen. Sen slutade det abrupt. Efter över sju månader. Och här är jag. Lika ensam och borttappad som förut. Fan vad jag känner mig ensam. Kanske är dags att flytta igen? För, ack, jag är så bra på att fly. Varför stanna när man kan vara borta?

Vem är jag? Varför kan jag aldrig le med ögonen?

Väl mött

Dagens visa: The Doors - You're Lost Little Girl

You're lost, little girl
You're lost, little girl
You're lost
Tell me who are you?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ibland är det svårt att få ner känslor på papper; i text på en skärm. Till en början, tänker jag bara säga tack. Tack för att du träffade Jim Morrison den där dagen i Los Angeles. Tack för att ni startade the Doors. Tack för att du var en fantastisk keybordist. Tack för att du var (ovetandes) alltid där för mig, vad det än gällde. Jag har gråtit till er, jag har festat till er, jag har skrattat till er, jag har somnat till er, vaknat till er... Vissa har svårt att se varför jag gråtit som jag gjort och jag tänker inte förneka att jag gör det till och från. Men jag vet varför. Precis samma anledning som varför jag grät vid Morrisons grav i Paris. Precis samma anledning som varför jag grät när Proof gick bort; musiken. Ni delade med er av det finaste som finns. Jag fick en inblick i era liv, i ert skapande. Ni delade detta med världen. Det är svårt att förklara i ord hur jag känner, för det gör ont i mig. Vila i frid Ray Manzarek. Tack, tack för allt.

You broke on through, now celebrate with the Lizard King.

Väl mött

Dagens visa: The Doors - Break on Through (To the Other Side)

The gate is straight
Deep and wide
Break on through to the other side
Break on through to the other side
Break on through to the other side


 Likes

Comments

Persiennen, eller vad den nu skall liknas vid, är neddragen. Utanför susar träd och byggnader förbi. Genom persiennens nät, syns ett grått landskap. Det är sorgset. Lika sorgset som jag själv. Ibland känns det bra, ibland känns det inte bra. Men precis som tåget, är jag på väg till. Ja, jag vet faktiskt inte vad jag är på väg till. En examen? Nya vänskaper? Nya platser? Nej, jag är egentligen på väg till samma ställe jag alltid återkommer; mitt älskade Göteborg. Plötsligt spelas Is She Old, med KAKKMADDAFAKKA, i hörlurarna. Om det vore så väl, att jag fick se dom live. Den lyckan, den euforin. Igår fick jag uppleva The Sounds, för inte första gången, live på Gröna Lund. Det var underbart och idag är min röst knappat hörbar. Precis som så sig bör.

The Sounds
På återseende

Väl mött

Dagens visa: The Sounds - Tony the Beat

Get down and do what you've been told

 

 


Likes

Comments

Det var så nära. Så nära. Har klarat åtta månader.
Frågan är när det inte går längre. Det är nära nu. Allt för nära.

Väl mött

Dagens visa: Classified - Quit While You're Ahead

You better quit while you're ahead
Ah that's what I said, or you're better off
dead
Hey eh, you better quit while you're ahead


Likes

Comments

Ibland känns det som att. Jag vet inte. Känner mig lite giddy, men samtidigt är jag så trött. Så orklös. Så... Men sen lyser jag upp lite. Och det känns bra. Har insett att jag inte riktigt trivs som singel, men samtidigt vill jag inte söka efter någon. Trivs samtidigt som singel. Tror jag. Men saknar till viss del närhet.

Likaså är jag nyfiken. Vad hade hänt ifall jag vågade ta det steget. Jag önskar att jag hade vågat det. För jag tycker fortfarande om dig. Men det är fel av mig att ta upp det. Samtidigt känner jag att jag måste. Jag måste få berätta det. Men när, hur? Du bor så långt bort. Likaså är vi aldrig ensamma. Hur ska jag då kunna berätta det? Det är så privat. Mellan dig och mig. Men jag kommer aldrig att glömma dina läppar mot mina och hur bra det kändes. Hur mycket jag trivs i din närhet och hur mycket jag önskar att jag hade vågat. Att jag var redo. Att jag inte fegade ur. För tänk ifall det hade blivit du och jag. Hur hade det sett ut idag? Åh, vad jag ångrar det. Har nog aldrig ångrat något så mycket som det. Men jag kan inte heller tänka så. Det tär bara på mig. Men ack, jag måste berätta det för dig. Men inte idag, inte imorgon. När vi ses igen, på tu man hand. Ja. Då är det dags. För jag vet inte heller hur du känner. Tänk om du känner likadant?

Väl mött

Dagens visa: The Doors - Moonlight Drive

Come on, baby, gonna take a little ride
Down, down by the ocean side
Gonna get real
close
Get real tight
Baby gonna drown tonight
Goin' down, down, down


Likes

Comments


Sometimes life shits all over you, and wants you to give up.


Sometimes, life supprises you with better things.

Väl mött

Dagens visa: Arctic Monkeys - Dancing Shoes

Get on your dancing shoes
You sexy little
swine


Likes

Comments

Fantomens märke
I shall now always be protected, against all evil.
Should evil prevail, all I need is to call your name.

Väl mött

Dagens visa: The Kooks Stormy Weather


I see surround pass the time
I try to get it off my mind
And I live in a world oh so small
But I can get around a soul

And it feels like love, love,
love
Oh yes, it feels like touch, touch, touch

What did I say?
What did I say?
What did I say?
Oh, I didn't mean it

What did I do,
Oh, to hurt you?
Oh, I didn't mean it
Oh, oh, I didn't mean it


Likes

Comments

Och här är jag. Igen. Det började för ungefär två veckor sedan. Antar att min maniska period är över (för det var nog med största sannolikhet en manisk period) och nu är jag där nere igen. En och en halv vecka, präglat av självmordstankar och självskadebeteende (men jag har inte fullföljt någonting). Men ack, så jag vill sitta där med ett rakblad i ena handen och se blodet sippra igen. Men nej, jag får inte. Jag får inte. Jag får inte. Jag får inte.

   

Oh, vad jag önskar

Har absolut ingen som helst sexlust heller, vilket är väldigt ovanligt. Vill bara ligga här i sängen och aldrig komma ut. Men samtidigt känner jag mig så ensam, vill ha sällskap och få vara med någon. Någon som håller om mig, som berättar att det kommer att gå över, någon jag känner mig trygg med och som tycker om mig. Fast... Det vill jag inte alls, för att jag vet om någon skulle komma hit, skulle jag stöta bort personen direkt. Jag vill vara ensam. Försvinn.

Väl mött

Dagens visa: The Doors - You're Lost Little Girl

Think that you know what to do
Impossible yes
But it's true


Likes

Comments


Av någon anledning, älskar jag kontrastet av mina

pärsikofärgade byxor mot mina blåa Converse av läder.

Väl mött

Dagens visa: The Doors - Blue Sunday

I found my own true love once
On a
blue sunday


Likes

Comments

"Innehållet i dina svar visar att du tagit till dig innehållet i kursen.Texten är välbearbetat och du tar stöd i relevant kurslitteratur. Du försöker att förstå de begrepp du använder även med annan litteratur.I din text så reflekterar, analyserar du och drar slutsatser kring din argumentation i relation till innehållet i din text och innehållet i litteratur."

Lycklig chey!

Lycklig_chey_89! Nästan samma känsla som efter en konsert!

VG. VeGe. Känn bara hur det rullar av tungan. VeeGee. Och jag älskar det! Men så har jag också satt ribban högt för mig. As if I cared? Jag är så jävla nöjd och stolt över mig själv just nu och det ska firas! Med.. Ja.. Med vad? Sex? Mat? Alkohol? Sömn? Träning? Ja, en blandning av allt, kanske? Fast ingen alkohol. Nej, sånt vill jag inte hålla på med!

Väl mött

Dagens visa: The Doors - Break on Through

Day to day, hour to hour
The gate is straight, deep and wide
Break on
through to the other side


Likes

Comments


Better Blogging Nouw