You'll never make me stay
So take your weight off of me
I know your every move
So won't you just let me be
I've been here times before
But I was to blind to see

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

They're out to get you, better leave while you can
Don't wanna be a boy, you wanna be a man
You wanna stay alive, better do what you can
So beat it

You have to show them that you're really not scared
You're playin' with your life, this ain't no truth or dare
They'll kick you, then they beat you,
Then they'll tell you it's fair
So beat it, but you wanna be bad

Likes

Comments

på min födelsedag så fick jag en plasma tv som jag äääällllskar :D och idag fick jag min nya nokia mobil som jag meee älskarrrrr . sen var jag på min favorite butik som jag älssklarrrr

Likes

Comments

Man ringer inte en vän bara när man behöver nått eller när man själv har problem  jävla idioter ,de skulle faktiskt inte skada att ringa sin vän lite då och då för att bara se hur den mår eller vad den gör . de tar fucking ögst 10 min men nee nee massa dåliga ursäkter över allt fan e detta ?!!

alla ni  är så jävla själviska och snåla ni väntar på att  vänen  ska ringa  upp er eller ta kontakt , fan e ni för människor har ni ingen skam i kroppen  eller???

ta inte era vänner förgivet för när dom dör eller försviner kommer ni få ångra siken jävla mistag ni gjorde.

Likes

Comments

Go ahead just leave,
Can't hold you, You're free
Here, take all these things,
If they mean so much to you
I gave you your dreams
'Cause you meant the world
So did I deserve
To be left here hurt?

You think I don't know
You're out of control
And then I'm finding all of this from my boys
Girl, you're stone cold
You say it ain't so
You already know I'm not attached to material

 

What did I do but give love to you?
I'm just confused as I stand here and look at you
From head to feet All that's not me
Go 'head, keep the keys
That's not what I need from you

You think that you know
You've made yourself cold
How could you believe them over me? I'm your girl
You're out of control
How could you let go?
Don't you know I'm not attached to material?
 


Likes

Comments

Igår va jag med carol och fannnnn va roligt de va den tjejen är så fucking skön älskar hennes 20 frågor och hon gör de så sexigt ...vete fan va jag gör om du inte blir jornalist hahahah .

men iaf så träffa vi melis  i mölndal för att byta våra pressenter som legat typ hemma sen flera ÅRRR tbx  ,jag och carol beställde mumsig mat( och cafe skånes käringar va som zombier) men vi  hade svin roligt , blev påmind om  gamla tider där man ba hängde och softa i flera timmar och skrattade ihäl  sig ....allt e så stressigt nu förtiden AHHEEAAAAA :s 

men de va skit roligt och jag och carol sätte oss på bussen på väg hem till mig . jag har alltid varit udda och önskat mig sånt som andra inte tänker på eller önskar sig. men jag vill ha en symakin berätta jag för henne och de va tantigt tycke hon HAHAHAH men de tycker jag mee men jag vill verkligen ha de så de bestämt nu köper dne på lördag.

när vi kom hem till mig så softa vi lite och carol la sig i sängen som vanligt så han jag inte ens prata med henne 1 2 3 SÅ VA HON DÖD zzzzzzZZZZzzzzz så jävla trött va hon HAHAa göll unge. men men nu ska jag göra nått vetigt tänkte jag . pusassass

Likes

Comments

Han är inte bara den prefekta ,han är en killen som är  underbar,han är en  vän som alltid får en att le och hans personlighet är den bästa  DE DEN SOM ÄR SÅ grym de den man blir för hos dig. Fast än jag är så dålig på att utryka mig,och allt blir alltid fel med alla bara för att jag använder fel ord vid fel tillfälle(Dålig vana men menar inget illa) så blir de aldrig några missförstånd med dig . du är så go hjärtat så jag vet inte vad de hellt sjukt.

Jag önskar dig all lycka i värden och jag kommer alltid finnas där för dig så som du har funnits där för mig i svåra tider vissa kanske tycker att de inte har vart mkt men bara dina goa kramar har luft bort en stor berglump från mitt hjärta, fast än vi inte har umgåst  så mkt som vi bör ha gjort,du har du en plats i mitt hjärta.

Med tiden ,de stå äldre jag har blivit, och de stå mera tid de har gått så har jag aldrig vetat vilka jag kan lita på eller vilka jag har vid mig ,förens jag kom på att jag ska lita på alla och lita på fortfande på dom som svikit mig  tills dom gör bort sig  totalt då har dom iaf fått sina chanser och då kan jag med gott samväte säga den här människan är inte min vän.

men med dig har jag ALDRIG då menar jag ALDRIG ens behövt  tänka tanken eller tvivlat på om jag ska lita på dig eller inte ,eller att allt som vi pratat om  inte skulle stanna mellan oss två. eller ens behöva nämna "berätta inte de där för någon" de har varit självklart för dig  att de vi pratar om stannar mellan mig och dig ....jag nämner inte vem du är för de behövs inte ,de räcker  med att du är min vän och jag måste få säga att du är FAN BÄST.

 

 

Likes

Comments

Fan jag blir lika glad när jag ser dig hellt sjukt är de......:D

Likes

Comments

1.kÖRKORT

2.TRÄNNING

3.SLUTAA LATTAA

4.spara pengar och köpa mindre kläder

5.FUCK MC.

DÅ VAR JAG NÖJD FÖR IDAG :)

Likes

Comments


Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you

Likes

Comments