Header

Postad i: SHOPPING
Köpte dessa småskålar på Indiska igår. De hade ”Tag 4, betala för 3”. Jag tycker att dom är väldigt fina! 39:-/st.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Inredning, LIVET
Hej på er! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det toppen faktiskt. Jag har varit ”ledig” idag, jobbar 19-24 på fritidsgården ikväll. Så skönt att bara vara hemma och slappa med Doris, hon känner nog detsamma ☺️ Jag har suttit och kollat massa inredning till lägenheten. Det finns så mycket... Idag har jag suttit och kollat en massa lampor.

Jag har varit inne på By Rydéns Gross, den stora för 7499:-. Men det är så mycket pengar om man skulle tröttna, plus att Felix inte är superförtjust i den. Så nu har jag hittat ett alternativ, House Doctor DIY. Den är helt rimlig i pris, ligger runt 1000 lappen och man kan hänga upp den på lite olika sätt. (Se bilder)

Jag tror att jag klickar hem den inom en snar framtid. Den kan antigen hänga i hallen, över soffbordet eller över matbordet. Vad tycker ni om den? Finns det någon av er som har den? Jag har ju inte sett den i verkligheten så innan jag bestämmer ska jag självklart åka och kolla på den!

Nu är det snart dags att äta middag. Ha en supermysig fredag ❤️

Likes

Comments

Postad i: Inredning

Godmorgon på er! Hoppas ni har haft en skön helg. Jag har jobbat i helgen så känner mig inte riktigt utvilad.. Men, men, veckorna går ju så fort nu så snart är det helg igen 😊

Bästa dagen i helgen var i lördags. Då blev vi med soffa och matgrupp. Vi är så nöjda och det kommer bli så himla fint. Ser så mycket fram emot det! Nu är det ”bara” 91 dagar kvar, suck. MÅ DET GÅ FORT!

Jag vill inte visa nu vad vi har köpt för soffa och matgrupp. Vill visa när det väl står på plats, så nu får ni suga lite på karamellen.

Gjorde riktiga kap i lördags, två små ljuslyktor som fanns på Mio - Coron heter dom, kostar endast 29kr/st. Jag köpte dom svarta. Så så fina ✨


Likes

Comments