Äntligen blev även jag ledig. 2 härliga veckor väntar. Men sol bad, road trip o mycket mycket mer. Började min ledighet med att åka till Örebro o bo på hotell . Mötte på Martin Stenmark och bara det var ju en grej i sig. 👍👍sen drog jag till mor o far. Där tog jag det bara lugnt och fick vara den lilla flickan igen som blev ompysslad med god mat och lugn o ro. Vi åkte o handla o besökte farmor o farfar vid graven. Så många år sedan dom gick bort och ändå känns dom så nära mig. Träffade Britt i Vingåker och vi surra på som vi alltid gör. Tiden går alldeles för fort när vi ses .Sen fick jag tag på en gammal vän från Oskarshamn så när jag åkte från mor o far ner mot Öland svängde jag förbi Oskarshamn o mötte upp Charlotte och vi prata gamla minnen och även hur livet blivit för oss två.

Sen kom jag till Öland. Och Sofie mötte upp mig. Det blev en lugn kväll efter dagens resa. Så kom Viktoria dagen och det var dax att gå till idrottsplatsen och få en glimt av kungafamiljen och artisterna som kom o hyllade henne. Vi fick bra platser och hoppade ,vinkande som bara den när kameran svepte förbi, 😂😂 klart värt att gå på detta . Sen var dagarna beståendes av sol , bad o bara vara. Vi var över en sväng till Blomstermåla också o hade lite loppis. Det gick väl så där. Sen for vi över till Öland igen. Och då väntade GES på Borgholms slottsruin. Också något jag vill åka på igen. . När jag lämnade Öland kände jag sån lycka och harmoni som jag nog aldrig känt tidigare. Jag har mått så otroligt bra . Bara gjort det jag velat och bara tänkt på mig själv. När jag kom hem trodde Ellinor jag varit utomlands. Tydligen var jag brun. 😂😂😂 ja jag åkte iväg igen och grilla och hade en trevlig kväll med vänner. På fredagen gjorde jag en ny spontantripp .dansbandsveckan i Malung Maria följde med mig och vi hade en otrolig helg med god mat , dryck skratt och dans och otroligt mycket tok. Denna känsla jag har just nu hoppas jag aldrig tar slut. Ett inre lugn . 🙏🏻 som inte beror på något annat än mig själv och att jag sätter mig själv i första rum.

Sen var semestern slut och jobb väntade. Det blev full fart direkt. Ellinor flyttade till sin pappa och jag har fixat o grejat hemma. Och efter 2 år sovandes i vardagsrummet har jag nu ett eget sovrum igen. Kollar nu om det finns möjlighet till mindre lgh. Men är lite kluven 😏vill jag bo kvar i hallsta. Vad väntar i mitt liv framöver? Känns som hela världen öppnar sig och vad som helst kan hända. Och just nu känner jag att jag är öppen för allt. Ska börja på nytt jobb igen inom daglig verksamhet så nu väntar några dagar med upplärning där. Och i helgen blir det kryssning .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 7 Readers

Likes

Comments

Glömde bort inloggning och allt med bloggen!!! Vet inte vad jag ska skylla på . Men nu lyckades jag komma in igen. Hitta då ett gammalt inlägg som ej blivit publicerat . Läste igenom och kände att jag har kommit en bra bit på väg i mitt liv o mående. Och för första gången nånsin tror jag att jag känner em stolthet över mig själv och där jag är idag.

Vad har hänt sen resan Madde o jag gjorde. Jag var sjukskriven från natt jobbet tom slutet mars. Börja sen jobba lite försiktigt men sömnen är fortfarande kass. Sökte massor med jobb och gör ff. Fick jobb som vikarie på Håkans hembageri. Får jobba en hel del. Trivs och stolt att jag kan låta bli bakverken trots att jag är en riktig bakelse freak. 😂😂🍰🍰🍰

Så från sjukskrivning till full fart igen. Varit på kryssning med Christina. Varit i stholm och bara haft det bra. Kör mina Pw med Susanne och även många ggr själv. Bra terapi för kropp o knopp. Känner en framtidstro.

Nu väntar en härlig sommar. ☀️☀️☀️☀️

  • 11 Readers

Likes

Comments

Så bokade vi en sista minuten. Åh Gud vad skönt att komma iväg och bara vara . Ut o gå äta o dricka gott sola o bada och bara ha det allmänt bra. Och det blev en lyckad resa. Och den var välbehövlig men visst hade säkert varit bättre att åka vid något annat tillfälle när kropp o knopp varit i bättre fas med varann.

Känslan av tomhet kryper i kroppen. Vill skrika ut allt jag känner men det tar stopp. Och orden vill inte infinna sig . Orkar inte vara fokuserad engagerad eller bry mig över huvudtaget . Försöker och försöker att tänka positivt och framåt men klumpen och tröttheten tar kål på mig. Om jag ändå hade svaren. Blir så fundersam hur jag ena dagen kan vara så uppåt för att sen i nästa stund känna mig som en urvriden disktrasa. Och känslan att inte finnas för mina närmaste, att hela tiden känna sig dålig över min likgiltighet. Att känna att allt hänger på mig. Och att om jag bara ryckte upp mig skulle allt bli bra. Men jag orkar inte .

  • 12 Readers

Likes

Comments

Så äntligen kom vi överens om vad vi skulle göra. Det blev Naturhistoriska museet. Flickorna har varit där förut men för mig blev det första gången. Jag tyckte avdelning för kroppen var mest intressant. Vi skulle gå in på cosmonova men det var fullbokat. Så det får bli EN annan gång.

Att åka 4 tjejer med 4 olika åsikter och funderingar är inte lätt. Att komma överens om samma sak är en utmaning bara i sig. Men det blev mat på vetekatten. Och det må vara pensionärs varning men sån är jag. Och jag älskar det fiket. Massor med folk god mat och härlig stämning.

Efter ett antal disskutioner hit och dit om hur allt ska vara så besluta vi att gå iväg och fika någon annanstans. Det blev in på olika butiker och vi var plötsligt i full gång att shoppa. Åh ska vi gå ända till gamla stan för att fika. 😫😫 ok vi vände och hamna på vete katten igen. Denna gång var det mindre med folk och ännu mysigare stämning. Vi tog av flera sorter för det är ju så svårt att välja. 😂😂 så summerar jag dagen Blev fika stunden den bästa skratt och kärlek stod i centrum.

Vi gick sedan mot bilen. Skrek rätt ut när vi såg vad Avg blev i p-huset. 😳😳😳 eller rättare sagt JAG skrek jösses dom kan konsten att ta betalt. Men jag o Madde satte oss bak i bilen och Jenny bakom ratten
o Ellinor bredvid. Sen vänta em lugn färd hem med wordfuel och moddig väg enligt Jenny. Vi konstatera också att plogningen i Stockholm är under all kritik. Finns det inte bra skrapor på deras lastbilar. 😏 väl hemma hamna jag och Madde i soffan som två degklumpar mätta och trötta. Summerar jag dagen blev den precis som jag trott . En mamma tre syskon som ska komma överens där syskonkärleken är så stark och familjebanden så starka fast vi tycker så olika. Ibland blir jag så trött och ledsen över hur vi är. Men samtidigt glad över vår brutala ärlighet. För hur det än är så har vi bara varann och vi älskar varann så. ❤️❤️❤️ och jag har nog gjort saker idag med som jag kommer få äta upp det brukar jag göra. Men tjejer jag ramla inget idag. 👍👍👍👍 trots flera försök. 😂😂😂

Likes

Comments

Mitt år på många vis ska detta bli!👍 hemma i januari. Ska passa på att landa i mig själv. Försöka komma ifatt mentalt med både kropp o knopp. Dom första dagarna nu har gått åt till att ringa och fixa avslut. Bokföra klart året. Varit till läkaren . Så fokus nu är att få ner blodtrycket och börja leva ett normalt liv. Jobba normalt mycket och tänka och fundera som en normal människa. Hur nu det ska gå. För vad är normalt.????

Myst med Madde om kvällarna. Träffat Jenny över lunch o fika. Ellinor är den jag sett minst av denna julledighet. Men snart börjar skolorna och det blir lite mer som vanligt igen. Lämnat in bilen för heltvätt ut o invändigt så nu är den så fin igen. Tittar och drömmer om att åka iväg till varmare breddgrader.

Likes

Comments

Så har det ramlat iväg igen och det är ett nytt år. Vad har hänt sen sist. Kommer knappt ihåg . Det har varit en enorm julrusch i butiken. Och mellandagarna har varit minst lika hektiska. Men jag går vidare med flaggan i topp. Träffat så många kunder som betyder så mycket för mig och som jag fått prata med . Jag finns kvar hör bara av er.

Julafton var jag med Madde o Tobbe och hans pappas familj. Det var trevligt sakna Dock mina andra tjejer fast dom var hos sin pappa. .Juldagen var jag ut i Hallstaparken 😂Visst rund under fötterna men länge sen jag hade så kul. På annandagen blev det att fira ned mor o far och vi körde det årliga julklappsspelet . Hetsigt blir det men ack så kul. Det roliga i det är att den som hatar mest att spela spel tycker det är roligast. 😂😂 sen kom mellandagarna och det röjdes o fixades i butiken inför försäljningen. Rea och massor med kunder. Ångest över om jag tagit rätt beslut. 😪

Klump i halsen som ej vill försvinna. Sömnlösa nätter, tårar ja listan kan göras lång. Nyårsafton var jag till Kristina en stund men sen åkte jag hem. Och Madde o jag firade in året med raketer och kramar. Och vi önskade varann ett lyckligt 2017 . Vi somna sen och vakna upp till ett nytt år utan baksmälla och ångest över för många glas vin i kroppen. Idag blir det städning av butiken och sen i morgon lämnas nycklarna. Och mitt nya liv börjar. Kram

Likes

Comments

Julen står för dörren och allt som ska fixas. Min vecka har varit full fart som vanligt!!! Måndag fotvård . Lunch och fika med en vän. Till blodcentralen för koll av mina järnvärden som är alldeles för låga 😔 trots att jag äter Tabl. Kroppen säger ifrån och skriker på alla vis. Men jag kör på ändå. Gråter en skvätt sen är det bra ett tag igen. Känslor som kommer till sin spetts och blir jobbiga att brottas med. Men säkert nyttigt också finns säkert något jag ska lära mig utav det också. Vad vet jag inte just nu. Lever i en osäkerhet fortfarande och det är så jobbigt.

Ellinor o jag var till Åsby i måndags och fota oss i ett vackert vinterlandskap. Mysigt hade vi. Fredag blev det julgodis bak hos Madde och det blev också mysigt och trevligt. Lördag var jag i butiken och gick sen förbi en god vän där kunde jag inte hålla mig längre utan då brast det. Tack snälla för du orka lyssna och höra på mig. EM blev Pw och häng i soffan.

Idag blir det butiken igen!!! Hoppas på mycket kunder. Mina tankar är hos en god vän som har sin mor på sjukhuset och jag hoppas allt går vägen. Då kommer tankarna att ska det behöva hända något för att vi ska lyfta luren och ringa eller visa att vi bryr oss om varann på ett mer öppet och hjärtligt sätt. Gilla eller skriva något på Fb eller sociala medier är inte alls samma sak som att höra av sig på riktigt.

Likes

Comments

Veckorna rullar på. Och livet kommer ifatt med både kropp o knopp. Inte skrivit på ett tag av olika anledningar. Och det är fortfarande mycke som jag vill berätta men vill ändå vänta. Men det är svårt så svårt när hela kroppen skriker att den bara vill ut med allt.

Veckorna sen sist har varit turbulenta men har ändå försökt att fokusera och tänka positivt. Flera läkarbesök. Och förvirring och klumpighet har präglat mig. Jag har gått ut och gått och försökt skingra tankar. Jag har trott och känt och hoppats. Men magkänslan sagt något annat. Och ändå ändå kör jag på. För jag vill och hoppas så innerligt.

Jag har julpyntat hemma i min lgh. Jag älskar verkligen mitt lilla krypin .

Nu sitter jag i butiken och ska strax åka på kryssning med Birka. Medbjuden av min kompis företag. Ska bli så kul. Men ändå finns tankar och funderingar någon annanstans. Jag fick för någon vecka sedan höra en sak som först gjorde mig fundersam. Men efter en stund så blev jag stolt över mig själv och hur faktist människor ser på mig. Och det är något jag ska vara stolt över jag ser individen och inte skalet. För du kan ha ett fint eller bra skal men innanför är du helt korkad eller dum. Och då blir plötsligt personen en helt annan. Jag har så många kunder av alla dess slag fattiga rika mörkhyade handikappade snygga fula gamla unga listan kan göras lång . Men jag blir lika glad för alla som öppnar dörren till butiken och kommer till den bara för att det är jag just jag som står bakom kassan.

Så vad vill jag ha sagt med detta? Ja vet egentligen inte. Men en sak är iallafall säker det syns inte utanpå hur det känns innanför. Så jag fortsätter jobba med mig själv och utgå från vad jag själv vill och mår bra av.

Likes

Comments

Så kom fredagen då det var dax att åka till Jenny. 46år gammal och första gången jag åker flyg helt själv. Men någongång ska ju vara första. Jag bestämde mig för att ha internet fritt där. Men jösses så svårt det var. Fast höll mig många timmar ifrån messinger Fb o insta. Fast kan inte påstå att jag lyckats så bra. Detta är något jag måste jobba med. Tycker ju att det tar alldeles för mycket av ens tid och ändå måste jag. Men som sagt jag ska verkligen träna mer på det. Buss upp till Arlanda checka in på terminal 4 . Under flygningen funka inte mobilen. Så satt faktist och njöt av resan och titta ut genom fönstret . Och ovanför molnen är himlen alltid blå.

Kom sen till butiken där Jenny vikarierar. Jag såg henne genom fönstret hon stog och tog hand om kunderna.
Så proffsigt så jag tog en smygbild på henne. Sen blev det kramkalas kunde hålla tårarna men dom vara nära. Sen gick jag och vänta och åt lite mat tills hon sluta. När hon sen sluta gick vi o kolla runt lite. Gick sen o fika igen. Och sen till Ica blev impad av deras sallads/matdisk . Var tvungen att ta bild (pinsam mamma)😂😂😂

På lördagen skulle hon upp o plugga vid 7 men jag sov till 7,30 hon till 9,30 så det blev inte mycket plugga. 😂😂 vi gick sen till stan shopping och lunch/ fika stog på dagens agenda. Åt en fantastiskt god sallad på ett fik. Där satt vi och prata om allt mellan himmel o jord. Vidare in på Expresso house. Åh vad jag tycker dom byggt upp den mysigt. Så det blev några timmar till. Och sen Ica och fylla på med lite till kvällen. Jenny behövde plugga så jag passa på att läsa boken som Therese Lindgren skrivet. Mycket bra bok. Vi kolla sen gamla bilder och blev nostalgiska och titta även på senaste Beck filmen. Somna sen gott .

Måndag morgon och dax att åka hem. Vi han ta en brunch på Expresso house innan det var dax att hoppa på bussen till flyget. ✈️Har känt ett lugn uppe hos Jenny. Kanske skulle flytta hit!😂😂😂 . Vi har pratat jag har fått pekpinnar med glimten i ögat . Och på ett positivt sätt. Mamma tro mer på dig själv och att du är värd det bästa. Tänk att ens ungar ska tala om för en hur man ska göra och att dom många gånger är klokare än jag själv. Men jag lyssnar och försöker ta in också något jag behöver träna på. Denna helg var något jag behövde och jag hoppas Jenny känner samma sak. På något vid känns det som vi kommit varann lite närmre. Och det känns så bra. Jag längtar redan till jag ska hit igen. . ❤️❤️❤️ sitter nu på Arlanda och väntar på bussen hem. Där min andra dotter är längtar efter henne också nu. Så ikväll blir det mys med henne. Jag är så lyckligt lottad som har så fina barn.

Likes

Comments

Vakna i morse så trött fruktansvärt trött. Tårarna ligger tungt bakom ögonen och jag sväljer o sväljer. Att komma till insikt att det är för mycket runt omkring en är jobbigt. Du ser ju så pigg ut. Ja oj oj vad pigg jag är. Något jag blivit expert på är att dölja hur jag verkligen mår. Men ibland kommer allt över mig igen ,som tur är mer sällan. Men när väl dessa gånger kommer så suger verkligen allt. Och jag vill ingenting orkar ingenting. Kroppen värker halsen värker urinvägsinfektion. Dryga kunder . Dåligt med pengar. Ovisshet hur blir det framöver med butik Osv. Bollen är i rullning och det är jobbigt med ovissheten. Ringde i morse till nattjobbet blir hemma dåligt samvete pga ont om personal. Och osäkerheten vad ska andra säga. Hon orkar ju vara i sin butik. Ja. Fast har jag något val ???? Har inte Råd att ha stängt måste få in varje krona. Så nu ligger jag här i soffan nerbäddad och både hoppas och inte hoppas på kunder. Rädd att tårarna kommer när det plingar i dörren. I morgon är dock Catrine här och jag kan vara hemma . Och bara ligga i sängen och inte göra någonting. Det är lyx verkligen lyx. Just nu är jag så trött på allt verkligen allt.

  • 87 Readers

Likes

Comments