Vi är med skrivbord

Igår blev vi äntligen med skrivbord! Vi (jag) har länge behövt ett sedan jag började studera i höstas men ännu mer nu när Tobias också börjat studera. Vi studerar parallellt med våra heltidsjobb, vars två kurser på komvux för att komplettera och höja våra slutbetyg inför kommande högre studier. Jag har varit trött på att alltid ha ont i ryggen pga hur jag suttit och skrivit tidigare, i soffan över vårt låga soffbord, så nu var det äntligen dags!

Vi håller på att göra om vårt vardagsrum, nytt matbord + stolar är beställda och så fort vi får hem det ska nuvarande soffan upp på vinden och en ny ska införskaffas. Det innebär att vi får mer plats i vårt vardagsrum än i nuläget, då vår nuvarande soffa tar upp i stort sett hela rummet. Det ska bli så skönt!

Jag hade kollat in ett skrivbord från Mio som vi bestämde oss för att köpa, dock fanns det en annan liknade modell som var mer bastant men som också kostade två gånger så mycket och med tanke på alla nya möbler som införskaffas nu kändes det onödigt att lägga ännu mer pengar på en möbel. Sedan kom en dag då jag satt och googlade lite, där jag tillslut hamnade på blocket. Och som en ingivelse sökte jag på Skrivbord i Malmö och vad kom då upp? Jo! Det dyrare skrivbordet vi egentligen ville ha, till en tredjedel utav priset! Jag mailade tjejen direkt och två dagar senare var det vårt! Vi är båda två så nöjda, särskilt eftersom att det även är en bokhylla och det var en annan möbel vi var i behov av då jag på senaste tiden skaffat mig så extremt många böcker att vår gamla gav vika.. Vilken tur vi hade! Jag bjuder på två bilder av det nya skrivbordet, skillnaden mellan dem är att jag idag varit iväg och köpt en skrivbordslampa då jag inte såg ett smack av vad jag skrev igår kväll när jag pluggade inför ett kommande prov.

Det enda som fattas nu är en skrivbords/arbetsstol, vi har tänkt oss den här från Ikea. Jag provsatt den idag och den var skönare än den ser ut!

Bilder på vår kommande förvandling av vardagsrummet kommer så fort allt är på plats.
Då får ni både före och efter bilder!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229