Studieliv, Vardag, Mat

Har haft en del att göra i skolan de senaste dagarna och är verkligen stolt över att jag har klarat av att lämna in alla uppgifter inom utsatt tid. Så denna helg tänker jag bara chilla.

Housewifen i mig har bakat något som kallas sommarkaka, hittade receptet i något häfte från högstadiet. Fixade också ihop en pizza 😍

De två senaste dagarna har vi haft bild i skolan så vi har fått leka med fingerfärg och lagat egen modellera. Barnasinnet har verkligen fått komma fram.

Fick reda på att jag får fara på praktik trots att jag inte har alla kurser på G så något positivt har ju hänt. Tyvärr fick jag inte plats på den platsen jag hade tänkt så just nu lutar det åt att jag skaffar plats nära min syster så att jag bor hos henne och hennes fästman under praktiken.

Ringde ett över 2h långt samtal till mamma och bokade då samtidigt en kryssning över till Stockholm på höstlovet. Har inte varit dit på evigheter.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänk hur tiden rinner iväg. Den känns som om det var igår du levde. Jag kan inte längre minnas din röst men ditt skratt glömmer jag aldrig och det är väl det viktigaste att man kommer ihåg de glada stunderna ❤️

Kära farfar.

Likes

Comments

Studieliv, Mat

...deadlines, deadlines.

Har en heeeel del uppgifter som ska in denna vecka och jag har skjutit upp varenda en. Fick iallafall precis en klar som ska vara inne ikväll. Vi skulle läsa ca. 90 sidor till den uppgiften men jag tror att jag läste max 4...

Känner verkligen att jag inte orkar med allt onödigt akademiskt skit!

Satt och hörde igenom gamla sånger på min dator och stannade på en som fick tårarna att rinna. Jag vill ha tillbaka min barndom!

Denna sång tar mig tillbaka till när jag såg Lord of The Rings första gången och jag började bara sakna tiderna då man inte hade några bekymmer och kunde kolla på en 3h lång film när som helst. Nu om man kollar på en lång film får man bara dåligt samvete eftersom man borde göra en massa annat.

Dagens middag blev spagetti och maletköttsås.

Likes

Comments

Studieliv, Vardag, Mat

Slutade 12 idag och kom hem och lagade pitabröd (housewife slår till igen). Fixade nog lite bråttom åt mej eftersom jag skulle tillbaka till skolan kl. 14, men jag klarade det nog. Ska så småningom börja fixa fyllning till bröden eftersom jag snart måste iväg på förfest.

Det är som sagt gulisintagning idag och det verkar som om stackarna måste springa omkring i regnet. Inte kul för oss andra heller som gå och se hur det går för dom.

Har för övrigt börjat stressa rejält eftersom jag insåg att vi har ungefär 1000 deadlines till nästa vecka, utan att ens överdriva mycket.

Likes

Comments

Mat, Vardag, Studieliv

Hade en kort dag i skolan idag, bara en lektion. Slutade 12 men blev kvar i skolan och fixade ett pararbete som ska presenteras imorgon.

For med en kompis runt stan för att hitta målarfärg. Det lyckades vi inte med. När vi gett upp stod i länge i Prisma framför Disneyfilmerna och konstaterade att vi vill vinna på lotto och sedan köpa alla filmerna. Vi är inte alls materialister 😂

Sedan jag kom hem har jag lagat mat. Broilerstrimlor med kokosmjölk. Blev riktigt lyckat och jag kommer absolut att laga det igen. Bestämde mig också för att röra ihop en citronkladdkaka. Den har dock inte kommit från ugnen ännu så resultatet är oklart.

Annars är höghuslivet väääldigt störande. Vaknar tidigt av en massa ljud, speciellt av posten. Dessutom hade någon av mina grannar fest på helgen så jag vaknade ännu 5 på morgonen av musik...

Likes

Comments

Vardag, Studieliv

Så blev mitt monster att se ut 😂

Annars har det varit en lugn helg. Har mest kollat Netflix. Var ut och gå en sväng med en fd. arbetskamrat från sommaren som nu också studerar i samma stad.

Idag var jag och fick instruktioner om hur jag ska ta hand om en kanin som jag lovade en fd. studiekompis på krogen förra onsdagen. Ska bli intressant.

Likes

Comments

Vardag, Studieliv, Mat

Så kastades man in i vardagen och kan bara konstatera att jag skulle må bäst av att ta typ 5 mellanår och inte alls behöva tänka på skola eller arbete.

Mina föräldrar åkte hem på tisdagen så nu är det helt tyst i min lägenhet. Trots att skolan kickade igång med stress bestämde jag mig ändå att återaktivera mitt Netflixkonto så att jag ska kunna smita från alla arbeten som ska lämnas in.

Fick helt sjuka mängder hallon hemifrån så jag rörde ihop en simpel bärkräm för att ha något att göra.

Igår var det BTS party som jag såklart var tvungen att gå på. Riktigt kul var det men man är ju lite trött idag 😂.

Har bild på schemat just nu och vi ska skapa fantasidjur och min trötthet kombinerat med min favoritfärg resulterar i en blå sak som jag kallar klumpen. Han är inte riktigt färdig så bi får se va det blir.

Likes

Comments

Vardag, Fotografering

Som rubriken säger var detta min sista dag i söder. Imorgon på förmiddagen bär det av norrut eftersom studierna kallar på måndag.

Dagen spenderades med (nästan) hela familjen + blivande ingifta släktingar. Blev att åka en sväng till Hangö igen så det kom ju några havsbilder till i kamerarullen.

Har också packat klart det sista och kan bara konstatera att jag har samlat på mig en hel del under sommarlovet. Har mycket mer med mig upp än när jag kom ner.

Likes

Comments