Bees wraps

ET SLAG FOR MILJØET

God fredag! Denne fredagen har jeg ikke så lyst å dele en opskrift men dele et kjempekjekt tips med dere. En ting som står mitt hjerte nært er nemlig miljøvern. Det er ikke alltid jeg klarer å være så miljøvennlig i hverdagen, det skal jeg innrømme - og av og til føler jeg de tingene jeg gjør bare er en dråpe i havet. Men så er jeg stor tilhenger av at dersom vi alle gjør litt så er det bedre enn ingenting. Og så kan vi sakte men sikkert gå fremover sammen.

Min mann elsker den gode gamle gladpacken. Du vet - plastfolien som alltid kleber seg til seg selv helt til du brukte dobbelt så mye som det du hadde planlagt. Og som kastes etter bare en bruk. Vi har i alle år brukt det på matpakker, pakke inn matrester osv. Men med dagens økende plastbruk er jeg så glad jeg kom over disse bees wrapsene som man kan bruke igjen og igjen.

Første gang jeg kom over dem var påMonique Lunds instagram . (Ei dame det absolutt er verdt å følge forresten) Ikke bare er disse praktiske, men de er jo også fine å se på. Du kan velge flere forskjellige mønstre. Jeg kjøpte mine på Økoland, og i helgen har de 25 % rabatt på alle zero waste produkter .

Jeg har kjøpt to pakker med en av hver størrelse. Jeg bruker de til alt fra å pakke inn brødskivene til kidden på skolen til å dekke boller med matrester, isrøre som står til avkjøling, deig til heving osv. Så vasker jeg av dem når de er brukt og bruker dem igjen... og igjen... og igjen. Hurra for en liten bit miljøvern. :-)

Liker

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
Jeg har brukt min beeswrap i lang tid. Favoritten! 😃
nouw.com/celinastamper
Elijor
Elijor,
Så utrolig smart!
nouw.com/elijor