Hej! Inte varit så mycket uppdateringar från oss den senaste tiden, ursäkta! Iallafall, nu har vi fått höstlov! Idag är det ju Tisdag, och jag tror inte något speciellt händer för oss... Imorgon ska vi tjejer åka med fritidsgården till Ullared! Det ska bli riktigt kul! På Torsdag så har en tjej i våran klass halloween party/tjej kväll så då ska vi gå på den tillsammans också. På Fredag så har Jenny och Simons område en spökrunda och då ska hela bandet samlas och vara med och skrämmas 😄 Resten har jag iallafall inte planerat.

Ha det så bra! 💗

-A

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har inget intressant att skriva om så ni får njuta 😜 av denna bild ♥ -A

Likes

Comments

Nu ikväll hade vi tjejer en myskväll hemma hos Moa, och eftersom vi inte har nåt intressant att skriva om så här fårni en bild från förut💗💗 

-A

Likes

Comments

Här är tre bilder från rep lokalen som vi kommer att öva i framöver! Det finns ett trumset, ett piano också finns det elgitarr (både vanlig och akustisk) och elbas. Sen finns det också mickar och ett mixer bord så vi har allt vi behöver för att skapa bra musik :) 

Likes

Comments

Nu i lördags var alla förutom Becka med varandra och vi tog en massa bilder så här är några av dom😊
Men vi var med varann typ hela kvällen och hade jätte roligt. Vi körde sanning eller konka och avslöjade en massa saker om oss själva typ. En sak som va väldigt rolig var att vi busringde folk och det var verkligen jätte kul.😁 Runt 12 gick Simon hem och resten av oss sov över vilket också var väldigt nice. Men det var nog det vi gjorde i Lördags! Nu vet ni! 😄

Likes

Comments

1. I'm an albatraoz (AronChupa)

2. Prayer in C - (Robin Schulz)

3. Stamp On The Ground (ItaloBrothers)

4. Sad but true (metallica)

5. Black Pearl "He's A Pirate" (Rebel)

6. Stolen Dance (Milky Chance)

7. Down Under (Men At Work)

8. Lovers on the Sun (David guetta)

9. Hey Brother (avicii)

10. Ghost (Ella Hendersson)

Jahopp, detta var då mina topp 10 låtar just nu! Egentligen skulle jag kunna göra en ny sådan här i månaden för jag byter favorit låtar hela tiden. Juste jag kan ju göra det! Då bestämmer vi det, varje månad den 13 ska jag göra en ny topp 10 lista om mina favorit låtar :D

Likes

Comments

Nu har vi äntligen fått tags (en slags nyckel) så att vi kan komma in i skolans musiksal när vi vill! vilket kommer leda till att vi kommer kunna öva mycket mer! :D  Vilket gör att att det blir mer bloggande, mer låtar och mer inspelningar :DDDDDDDDDDDDHär är en bild från när vi sminkade Simon i lördags!

Likes

Comments

Hej! Hoppas eran dag varit bra! Min har varit ganska chill... Jag, Moa, Jenny & Simon var med varandra igår  och då tog vi lite kort, hade en livestream, sminkade Simon och hade det allmänt mys! Sen gick Simon hem och resten stannade kvar hos Moa och sov över. 💗 Becka kunde tyvärr inte vara med, men så är livet. 

I alla fall tänkte jag göra en ''Topp tio låtarna just nu'' från min lista från spotify. Det är både gamla och nya 😊 Kanske en låt du inte hört? Checka!

💗💙💚💜

1. Life Of The Party - Shawn Mendes
2. Warriors - Imagine Dragons
3. Underklassmusik - Kartellen, Aleks
4. Vägen Till Fördärv - Kartellen, Robert Athill
5. Superheroes - The Script
6. Cool kids - Echosmith
7. Ugly heart - G.R.L
8. Girls Chase Boys -Ingrid Michaelson
9. Airplains - B.o.B, Hayley Williams
10.  Try - Colbie Caillat
Några gamla bilder 😜💓

-A 😁 

Likes

Comments

Hej! Idag tyckte jag att det var dags för mig att göra ett inlägg! Så då tänkte jag, varför inte göra ett inlägg om det jag gör bäst... Trumma :D

Okej! Detta är mitt trumset: Ett digitalt Roland TD-4 trumset! Fördelen med att ha ett digitalt trumset är att man kan själv bestämma hur högt det ska låta eller vilket ljud man ska ha! Jag t.ex. jag kopplar in mina hörlurar och kan trumma utan att någon annan hör! Om jag vill att någon annan ska höra så kopplar jag bara in det i min hemmabio! Det är så enkelt och smidigt! Om någon annan här ska skaffa ett digitalt trumset så rekommenderar jag verkligen detta! Jag har haft mitt i 3 år nu och jag har bara märkt en dålig sak! Det har bara 25 ljud, andra digitala trumset brukar ha typ 40 ljud! Men detta tycker jag är otroligt mycket skönare en de med 40 ljud! 

 


Likes

Comments

Här kommer fyra bilder från inspelningen! -Jenny

En bild alexandra tog precis innan vi gick in i studion för att börja^^

Alexandra sjunger..

Jag ville också testa!

Och en bild på pianot som jag och Becka spelade på. 

Det var gick jättebra det här med inspelningen och nu har vi låten på itunes så de kommer bli lätt sen när vi gör musikvideos och sånt. Vi ska dit torsdagen om två veckor igen och spela in lite mer. Vi kommer också få tillgång till en replokal så det kommer att bli mycket mer spelande för vår del och mer inlägg här! 

Likes

Comments