Header

Vi har funderar lite fram & tillbaka på vad mer för saker vi kan erbjuda till de olika kalasen/festen. På baby shower brukar man ha blöjtårta, så istället för att ni ska behöva leta efter en så kommer även vi erbjuda olika sorters blöjtårtor 😊


Så en uppgift vi kommer att hålla på med nu är att leta efter inspiration samt kolla upp vart vi kan köpa de olika tillbehören. Såklart kommer vi visa bild så fort vi gjort den första blöjtårtan!😍


här är lite bilder som vi får inspiration ifrån


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För tillfället håller vi på ta fram produkter för babyshower. Vi har valt blåa färger, men tanken är att det ska finnas i blått, gult, rosa, grönt o vitt. Man kan givetvis blanda dessa färger till en kollektion. Nu har vi fått hem bl.a. små babyflaskor som kan fyllas med godis. 😊 Babyflaskorna kan användas både som dekoration men även som giftboxar till gästerna.

Likes

Comments

Tiden bara flyger förbi och snart är de redan oktober, vilket innebär att de närmar sig vår lansering snart. Vi jobbar på hårt och skaffar in oss material som vi kan ha på era fester/kalas. Idag fick vi även våra medlemskort från axfood, då vi kommer att inhandla godis därifrån 😊

Dessa fat kom häromdagen med posten från USA.  Har inte hunnit fixa till det ordentligt men måste jo bara visa upp de. 😘 De kommer finnas att hyra tillsammans med babyshower/möhippa temat. De finns i bokstäver, BABY, GIRL, BOY och LOVE.

Nu har vi även fixat till det med bakgrunden så det blir lite stiligare och finare. Tanken är ju att vi ska ha med oss en "bakgrund" även på festerna/kalasen. Lite ballonger och pom poms i blått framför blått och vitt gardin. De vita faten kan fyllas med kakor eller annat gött. Parishjul kan rymma upp till 8 Cupcakes och är snurrbar.

Likes

Comments

Nu har vi äntligen lagt upp vår hemsida, den är dock fortfarande under uppbyggnad och ska göra färdigt den så fort som möjligt.

Tanken är att vi ska köra igång med företaget till årsskiftet, detta eftersom vi har en hel del kvar att förbereda. Vi behöver köpa in en del del decorationer utöver de vi redan har fixat. Vi testar oss även fram med olika dukningar och kommer självklart att visa bilder på det.

I morgon ska jag (ina) åka till lalandia med familjen i nästan en vecka. Jag hoppas även på att få lite nya idéer och bli inspirerad av alla aktiviteter där borta 😊

Lägger även upp bilder här nedanför på oss så att ni kan se ansikterna bakom 4joy Event 😊

Likes

Comments

En liten kort presentation om oss ägare bakom 4joy Events. Vi är två tjejer Ina & Dina, och är faktiskt dotter & styvmor. Vi har båda två alltid haft en passion när de gäller inredning. Haft några egna barnkalas, namngivning, dop men även babyshower och vi båda två har älskat att arrangera detalj från detalj. Vi tycker det att allt runtomkring ett kalas är så himla roligt, därav valde vi att starta de här företaget. Vi får båda göra något som vi älskar samt meningen är att det inte bara vi som ska ha kul under processen utan även kunden. Och självklart är vårt främsta mål att göra kunden nöjd.

Vi kommer verkligen lägga vår själ & hjärta i det här, hos varje ny kund vi får. 😊 Är det något mer ni undrar så bara hör av er till oss, kommer att lägga upp ett inlägg inom de närmsta dagarna och berätta lite om vårt företag och hur vi kommer att arbeta.


Likes

Comments