Som vi alle vet er det drøssevis av videoer på YouTube, og ifølge det første som poppa opp på Google er det faktisk 81,941,760 videoer der nå. Da sier det jo seg selv at ikke alle kan være like morsomme som vinen av Rafiki som kaster Simba ned stupet*. Nei mange er cringy som rakker og mer eller mindre bare waste of time. Her er det da jeg kommer inn! Jeg har sitti på YouTube gjennom mange harde og vanskelige timer, både natt og dag, for å finne noen YouTubere (/YouTube-kanaler) med videoer verdt å bruke tiden sin på!

*https://www.youtube.com/watch?v=kd1BlS3fvj8

Sminke

Laura Lee – Laura er vel egentlig min favoritt YouTuber når det kommer til sminkevideoer. For det første er hun superflink (!), og for det andre har hun varierte videoer. I tillegg til de «vanlige» tutorialsene (staver det sånn ja), har hun også videoer der hun deler hacks og triks, snakker om produkter og også egne tutorials kun med produkter til en overkommelig pris. Sist men ikke minst er hun IKKE irriterende å høre på, mener jeg, og er generelt kul :)

NikkieTutorials – Tror vel egentlig de fleste har hørt om Nikkie, men hvis du ikke har det så må du bare sjekke hun ut.

Humor

Shane Dawson – Om jeg skulle beskrevet Shane med et ord så må det egentlig bare vært sjuk. Videoene hans inneholder alt fra å spise mat til å ødelegge biler og sette objekter inn i mikroen og se hva som skjer. Personligheten hans er rett og slett gull, men jeg kan skjønne at ikke har samme type humor og dermed ikke liker han. Hvis du da er en av disse, kan jeg råde deg til å se noen av konspirasjonsteori-videoene hans. Mange av de er skikkelig mindblow og sykt spennende. Det er også en eller annen emo dude på kanalen hans. Jeg aner ikke hvem han er eller hvorfor han er der, men han er faktisk ganske bra (og litt merkelig) han også!

FailArmy – hvis er du ute etter en god latter eller bare å miste håpet i menneskeheten er dette kanalen for deg!

Joe Santagato - OMG han har fått tårene til å trille. Sånn basically kommenterer han bare ting, eks. lovene i USA, med myyye sarkasme (noe man aldri kan få nok av).

Godt & blanda

Hunter Avallone – Etter å ha sett Hunter sine videoer er det lett å sitte igjen med en ganske mixa følelse. Han er morsom, men sakene han tar opp er noen ganger så provoserende og rett og slett så feil at jeg blir irritert. I starten synes jeg han var litt «slem», for han er litt brå og rett på, men jeg er likevel enig med det han sier, og derfor er det greit haha.

Buzzfeed – Digga Buzzfeed før, men etter å ha sett noen av Hunter sine videoer rundt Buzzfeed har jeg endret meningen min litt. Jeg synes at Buzzfeed er veeeelig lett og grei underholdning, og de har mange forskjellige typer videoer så jeg tror de fleste kan finne noe som passer for dem. Likevel er ikke videoer som «When You're The Petty Friend» og «Moments Only Arab People Understand» skikkelig spennede for meg….

Strange Mysteries – Har egentlig ikke fått sett så mange av disse videoene ennå (enda?), men med tanke på titlene deres, eks. «5 SHOCKING Secrets Exposed by "ANONYMOUS" Hacking Group» og «4 Questions That Will Make You Question Reality», så virker kanalen ganske bra

Ja, dette var da mine beste anbefalinger når det kommer til YouTubere og YouTube-kanaler. Håper du sjekker de ut og at de faller i smak ;) 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments