Header

Og ønske om å sove lenge er stort, men med barn i hus er det de som bestemer når det er morgen:)
Mini våknet 07:30 og jeg var ikke helt klar til å stå opp, så siden han lå i vår seng slo jeg på tvn og på disney junior:) heeelt genialt rett og slett, hn blir underholdt og jeg får våknet skikkelig før vi må stå opp:)

Jeg har lenge tenkt at jeg gjør så lite iløpet av en dag og har en del tid til å titte på tv, men etter en halv dag våken så har jeg fått gjort 8 oppgaver , og jeg syns det er godt jobbet :) i tillegg har jeg noen få punkter som jeg ikke har skrevvet opp så jeg gjør jo egentlig en god del i tillegg til å ta vare på barna:)

Mannen i huset tok to av barna med seg for å dra på besøk og for å hente ved, er -17 her om morningen så jeg er helt avhengig av å kunne fyre med ved:) når de kom tilbake var det bare å starte på middagen og spise for eldstemann var invitert i bowlingbursdag :) Mens han var i bursdag var mannen og eldste jenta på besøk hos bestemor/oldemor:) Jeg og lillemann har holdt oss inne fordi han er så forkjølt og feber så da blir det rolige dager på han:)


Dette innlegget begynte jeg å skrive på igår men ble aldri ferdig så da får det bli publisert nå:) tiden strakk rett og slett ikke til og jeg skal ærlig innrømme at jeg glemte at jeg hadde begynt på et innlegg;) sånt som skjer:)


Får bare prøve å bli flinkere altså, men det har jeg også sakt flere ganger så jeg må virkerlig ta meg sammen altså:)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg trenger deres hjelp nå :)

Jeg trenger deres ideer til innlegg så jeg kan legge en plan fremover på hva jeg skal skrive om :)

Jeg vil gjerne ha bloggen min oppe å gå igjen :)


Målet mitt er å ha ett innlegg for dag, og da vil jeg høre med dere som leser hva dere vil lese om og om det er av intresse å lese en oppdatering på kvelden om hva vi har gjort i løpet av dagen?
😊

Så kom igjen å kom med deres beste ideer
😃

Likes

Comments

Dette året skulle bli mitt år, dette året skulle jeg bli så mye flinkere og bedre på å skrive blogginnlegg og jeg skulle klatre oppover på topplisten..
Vi er allerede inni andre mnd på dette året og dette innlegget er det første innlegget mitt..
Jeg hadde planene klar og skulle virkelig jobbe meg oppover.

MEN

2017 avsluttet med et smell, som ikke var forventet og som ødela meg fullstendig, og som jeg sliter med hver eneste dag hele døgnet. Det viste meg hvor skjørt og urettferdig livet er.

Så bloggplanene mine ble lagt på is, og jeg er vel ikke tilbake riktig enda men tenkte det var påtide med et lite livstegn og vise at bloggen er enda åpen:)

Likes

Comments

Idag har jeg tatt bilder av barna som skal brukes på julekort, og fy søren så jeg slet med å få tatt ETT fint bilde av de alle sammen 😂

Jeg tok rundt 50 bilder og sånn egentlig var jeg ikke fornøyd med noen av søskenbildene fordi eldstemann holdt to fingrer over ansiktet, men sånn er han og det er det som får han til å slappe av på bildene, så kommer til å bruke et av de alle søskenbildene jeg tok 😊

Tok også alenebilder av alle barna og de ble perfekte ved første forsøk 😊

Legger ved bildene for i mine øyne er disse bildene perfekt❤️

Likes

Comments

Vet det er tidlig men nå klarte jeg ikke å vente lengre med å få rødt i huset 😇

Det blir så vanvittig koselig, og får en skikkelig ro inni meg når jeg får pyntet til desember ❤️

Nå er vi klare til desember og har allerede planlagt at første helgen i desember skal brukes på å bake litt kakemenn og pepperkaker, sånt at vi starter den koselige mnd med kaker 😊
Desember er en kose mnd og i år skal jeg virkelig nyte den 😊

Det er forresten ikke lys i den adventstjerna i kjøkkenvinduet :) men måtte henge den opp så den fikk henge seg rett siden den er gammel :)
Skulle ønske jeg hadde en rød gulvmatte jeg kunne ha lagt under stuebordet for det hadde gjort stuen min 100% :)

Likes

Comments

Idag hadde jeg endelig siste sykehustime for i år, ikke at jeg har vært sååå mange ganger, men 3 ganger bare på en kort periode er slitsomt når det tar 2 timer å kjøre en vei :)


Men nå trenger jeg ikke tenke mer på sykehuset før om 6 mnd og jeg kjenner det skal bli fantastisk godt :)

Jeg er forresten begynt sånn smått å forandre stuen min fra grå/sort til rødt og jeg elsker hvordan det blir :) Jeg virkelig elsker mnd vi kommer til om bare 10 små dager :) desember er helt klart den mnd jeg liker best for den er så fin mtp alle lys som er tent rundtomkring og den fine røde fargen som er på gardiner,puter og duker 😃

Gleder meg som et lite barn til vi skal tenne adventstjernene vi har i hus 😃

Q: Hvor tidlig pynter dere?:)

Likes

Comments

Helt siden jeg startet bloggen så var jeg fast bestemt på at jeg skulle klare å ligge på topplisten hele veien, målet var da topp 100. Men jeg fant fort ut at det ikke var sjans i havet at jeg kom over ca 30 lesere for dag og at jeg ikke klarte målet mitt.

Det finnes så fryktelig mange gode bloggere her inne på nouw at det er umulig å holde følge med de.

Jeg har ikke et liv som er så veldig spennende så jeg har ikke så veldig mye å skrive om, og jeg merket fort at dette satt en veldig stor demper og jeg lot bloggen være, og jo mer jeg lot bloggen være jo fortere glemte jeg at jeg hadde en blogg.

I en periode lot jeg hele blogg appen være og jeg trykket meg ikke inn på den for jeg ble mer og mer deprimert av å se leserantallet synke bare mer og mer. Og innse at jeg aldri kommer til å være blandt topp 100.

Jeg har prøvd å tenke at antall lesere ikke har noe å si, at jeg skriver for meg selv. Men la oss være ærlige, ingen blogger overlever om ingen leser den :) og man får ikke motivasjon om man ser at det man skriver ikke fanger lesere. Man spør om noen har ønsker på hva man skal skrive og man kjører spørsmålsrunde men selv det blir ikke besvart så man skjønner jo fort at man er bare en random blogg blant 1000 tusen andre blogger. Å man klarer ikke å fange noen sånt at man får lyst å fortsette med bloggen, og motivasjonen fortsetter å være på bunnen.

Likes

Comments

Hele mitt liv har jeg fått høre at jeg må spise mer, for å legge på meg siden jeg er tynn som en strek.


Det ikke alle skjønner er at det er like vanskelig å legge på seg som å slanke seg.
Pga alle kommentarene jeg har fått oppigjennom årene så har jeg slitt veldig med selvbilde mitt.
Kjæresten har fortalt daglig at han liker kroppen min men for meg har det vært vanskelig å tro på det siden det har kommen mer negative enn positive.

De gangene jeg har vært fornøyd med kroppen min har jeg gått gravid og har alle 4 ganger håpet på at noen av gravidkiloene skulle sitte fast på kroppen min men neida, jeg har raset ned i vekt de 2 første ukene etter fødsel. Etter fødsel nr 2 så gikk jeg ned mer enn jeg gikk opp i svangerskapet. Det var en ganske stor knekk på psyken og selvtilliten min.

I mange år har jeg prøvd å komme meg opp i vekt men har mislykkes. Men i februar i år bestemte jeg meg for at NÅ var det nok og jeg skulle opp i vekt uansett hvor vanskelig det skulle bli. Så langt har jeg lagt på meg nesten 5 kilo, og jeg er så vanvittig stolt😊 har enda en vei å gå for de siste kiloene men de kommer, og de skal være på kroppen min før februar 2018 er forbi 🙌

Uansett, det jeg skulle frem til med dette var at man trenger ikke kommentere vekta til andre, tynn eller tykk. Det er ikke pent uansett.

Legger ved noen bilder så får dere se fremgangen jeg har 😊

Likes

Comments

Det kom til et punkt hvor jeg ikke lenger giddet å bry meg, jeg ble iskald og helt likegyldig.

Jeg sluttet å jobbe for vennskap for jeg var sliten av alt, for jeg kom til et punkt der jeg mente et vennskap skal kunne komme naturlig, og jeg var mildt sakt shit lei av å måtte jobbe så vanvittig hardt for å bevare vennskap.


Jeg var så sliten at jeg lot beskyldninger ødelegge vennskap istedenfor å ta kampen å bevise min uskyld. Har fått slengt etter meg at jeg er feig og at jeg ikke brydde meg om vennskapet i bunn og grunn..

Det ble ikke sett i det at jeg var sliten og ikke klarte å ta en kamp, for den kampen hadde jeg aldri vunnet på det punktet. Jeg klarte ikke fungere der og da og da var det liten vits for meg å forsvare meg selv. Så jeg lot det bare gå sin gang,

Jeg hadde fantastiske personer rundt meg som satte pris på meg, som trodde på meg. Som holdt hode mitt over vann og fortalte meg hvordan et vennskap skulle være. Det er takket være de at jeg står på bena den dag idag ❤️


Å selvfølgelig er det sårt at det ble sånn som det ble men når man ikke klarer å tenke klart er det best å bare trekke seg vekk og ta det som det er.

Likes

Comments

Flere av toppbloggerne viser frem puppene sine og jeg tenkte jeg skulle henge meg på denne "trenden" og vise litt hud selv 👍🏻


Jeg har to ganger tidligere skrevvet innlegg om at jeg har startet en reise for å komme opp i vekt :)
Og har lyst å ikke bare fortelle dere fremgangen men vise dere fremgangen også :)

Det er velsig ofte at de som går ned i vekt tar bilder av kroppen sin for å vise fremgang og jeg syns det et tøft gjort uten tvil, men har aldri sett bilder av fremgangen til noen som skal opp i vekt så når jeg kom over et bilde fra i fjor så måtte jeg ta et nytt bilde for å faktisk se forskjellen 😊

Det er ikke mange kiloene som skiller de bildene men det er en betydelig forskjell i allefall 👍🏻
Jeg er stolt og kommer til å fortsette å stå på for å nå drømmevekta mi 😃

Likes

Comments