Hej!

I denna bloggen kommer ni framför allt att få vara med mig när jag kör Ulrikas Sommar-Kickstart. Det är en diet som pågår under 4 veckor (13/6-11/7) för att ge kroppen en kickstart och få igång förbränningen. Läs mer på hennes hemsida för mer info: http://ulrikaskickstart.se

Under denna dieten är det beräknat att man skall gå ned ca 6 kg, utan träning. Jag ska försöka kombinera träning så pass mycket det kommer kunna att gå så får vi se vart vågen landat om 4 veckor.

Anledningen till att jag valde att starta en blogg pga detta är just för min egna skull. Jag har tänkt att skriva ned dag för dag hur det går, hur jag mår osv. Så att jag kan om 4 veckor gå tillbaka och läsa igenom processen. Sen kan det ju såklart även vara kul för er att läsa om hur det går, i fall att ni också skulle vilja prova. Jag har inga tidigare erfarenheter utav Ulrika utan detta är första gången. Och jag gör det inte själv utan min pappas fru och jag ska köra tillsammans. Allt går mycket lättare när man är två, eller hur? Så vi ska ta oss igenom det tillsammans. Wish us luck!


Och förresten.. måste bara förklara mig ang. bloggnamnet.. Någon här bakom skärmen har jobbat ett 14 timmars pass idag och fick för sig att fyra veckor var fyrtio dagar.. vimsig som bara den. Men men, lite charmigt. Så nu har ni koll på det. Vi hörs imorgon, för då kör vi igång!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments