Hej på er :)
Fredag idag och jag är ledig :) William är i skolan och Kevin och Saga är hemma då jag inte får lämna dom på förskolan när jag är ledig :) (skriver ut det mestfolk inte tycker en massa)
Vi har varit en runda på Willys och handlat lite sen körde vi hem och åt frukost. Nu leker barnen och jag ska göra mig klar. Vid 11 ca ska vi hem till Dennis och hjälpa honom, seb ska jag åka med Saga till BVC, kontroll och vaccination idag :)
Sen ska vi alla åka och bowla! Ska hämta William kl 13 idag :) Så vi har mycket planerat idag (som vanligt när jag är ledig)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jobbat 6.45-14 Idag. Hämtade barnen, vi körde och handlade sen hem. Värmde mat som blivit över sen i helgen då vi slapp laga mat. Dennis ringde och ville vi skulle komma ut på parkeringen så vi kunde se hans nya bil men eftersom att William fortfarande sitter och trugar med maten så har vi ej kommit ut och tittat på den än. Dennis dock så klart mat här men nu har William snart ätit upp så vi kan gå ut och kolla på den ..
Sen ska Saga duschahon somnade från duschen igår sen ska jag försöka få barnen i säng.

Vi hörs

Likes

Comments

Idag har vi varit på pulkabacken med barnens kompisar och deras föräldrar :) Kul tyckte både barnen och vi vuxna :)
Efterråt körde vi hem till dom och fikade och åt mat tillsammans och barnen fick lekt hela dagen. När vi kom hem så hade Saga redan deckat i bilen så hon la jag i sängen medans jag slängde pojkarna i duschen. Har varit en fartfylld helg. Mormor och morfar var här igår och idag har dom lekt med kompisar :) Dom sover gott sen några timmar tillbaka och jag ska snart göra detsamma. Williams blodsocker ska bara ligga lite bättre innan jag kan lägga mig för att sova. Jobb i morgonbarnen ska lämnas kl 06.00 förskola och skola. Jag slutar 2 i morgon så vi får se vad som händer efter, ska ju hämta barnen så klart me  vad vi gör när vi kommer hem det återstår att se.

Vi hörs!

Likes

Comments

Jag fick 2 pidestaler av Dennis mamma häromdagen. Så nu har jag gjort om lite igen eller ja inte gjort om men jag har tagit 2 av mina växter som stod på annat och satt dessa på pidestaler i stället.

Gjorde faktiskt ganska mycket bara genom att få upp växterna högre upp.
Sen idag när mina föräldrar har varit här så tog de med sig en stor innerkruka till migjag saknade detta i en av min växter, så idag har vi planterat om den så nu hänger den inte utan står upp och kommer bli ännu finare.

Kanske inget märkvärdigt men det känns som att växten tar mindre plats nu när den inte hänger som innan.

Likes

Comments

Fyllde på mina fransar i Tisdags... Jag har inte varit utan fransar nu på över ett år. Har blivit beroende och tycker att det är så skönt att ha ett bekymmer mindre på morgnarna. Det är dessutom snyggt och man känner sig fräschare. Det gör i alla fall jag 😊

Likes

Comments

I tisdags var jagIKEA. Blev lite roliga saker med hem som vanligt. Nytt påslakanset, ny bordslöpare, servetthållare, mikrovågsugnskupa, långa skedar m.m.

2 nya kuddar till soffan, lakan, örngott, lite ljus, barnens lampa, bambupinnar 😊
Älskar IKEA och älskar att inreda mitt hem så att här är hemtrevligt och mysigt.
Små detaljer kan göra så himla mycket.

Likes

Comments

Unnade mig ett par nya skor efter löning 👍 ÄLSKAR dom! Så jävla snygga och så jävla sköna.

Likes

Comments

Go kväll på er 😊
Innan jul så fick jag målat om i mitt vardagsrum och bytt golv. Fick helt nytt golv då det som fanns tydligen var för tunnt för att slipa. De skulle egentligen slipa golvet och lacka om det men efter dom att det var för tunntlade dom i stället mitt golv. Jag personligen tyckte att det golvet dom lade nytt är mycket snyggare än det förra 😊 Nu är väggarna vita och mitt vardagsrum är mycket ljusare 😊

Även i barnens rum har de nu målat och bytt golv. Detta påbörjade dom i måndags. Det blev klart onsdagen. Så onsdagen efter jobbkörde jag hem och ställde tillbaka deras möbler och monterade upp deras säng igen och gjorde det mysigt.
När jag var på ikea i tisdags på min lediga dag så köpte jag en lampa till deras fönster.

Både jag och barnen nöjda 👍

De har också målat om inne på min lilla toalett. Där var en ful grön färgväggen innan men nu är den också vit  😊

Likes

Comments

Jag blev färdig med min utbildning den 12 December förra året 👊 BAAAM!!
Är numera utbildad undersköterska och är så fruktansvärt stolt över mig själv och vad jag har presterat!! Jag har även fått en månadsanställning på 94 % här i Eslöv! Började tjänsten den 1 Januari i år 😊
Var ju dock sjukskriven tom den 9/1 och sen fick jag vabba 2 dagar innan jag äntligen kunde börja jobba!

Eftersom att jag har varit så dålig på att uppdatera bloggen så får det nu i stället bli många inlägg på kort tid så jag kan uppdatera er i vad som har hänt.

Likes

Comments

Jag är extremt dålig på att uppdatera min blogg! Riktigt usel för att vara ärlig. Jag har haft en tuff period den sista tiden. Men nu har saker och ting börjat lugna sig. Tack och lov för det.
Ni vet ju att jag har flyttat, så det behöver vi inte rabbla upp. Men förra året innan jul, typ mitten på december så blev jag sjuk. Jag var helt slut i kroppen. Jag kunde inte ta hand om barnen själv då jag var sängliggandes. Jag var förkyld, hade feber som kom och gick, extrema lock för båda mina öron, extremt ont i hela kroppen men framförallt i sidorna där lungorna sitter. Jag hade enligt vårdcentralen en influensa. Jag misstänkte ganska snart en lunginflammation. Ringde vc och ville ha tid men jag blev bara ombedd att vila då detta BARA var ett virus som mitt immunförsvar skulle ta hand om.
Men men till saken så fick jag till slut rätt. Jag fick hjälp i Lund på vc getingen. Där missade dom inte att sticka mig i fingret som de gjorde på vc i Eslöv. Detta bekräftade det jag misstänkte nämligen en lunginflammation. Mitt cpr låg på 110. Hade dom tagit detta i Eslöv så hade jag kunnat få antibiotika tidigare och sluppit ha så j*vla ont. På vc i Lund var dom jätte gulliga mot mig och jag fick utskrivet antibiotika i 10 dagar, coccilana
hostmedicin och riktiga värktabletter mot smärtan när jag hostade. Snart var jag på benen igen och denna läkare i Eslöv hon fick höra ett och annat när jag insåg att hon begått ett misstag. Ja jag fick då tillslut ett korrektcläkarintyg med en korrekt diagnos. Synd bara att man ska behöva ringa och böna och be om att få en tid.
Så jag har hållt på med att ringa rundor till både patientnämnden, Ivo och även till chefen på vc där jag är listad.

Det tog på krafterna att ha denna lunginflammation. Och inte nog med det så kunde jag inte börja mitt schema den 1 Januari som jag skulle pga sjukskrivningen. Fick börja min anställning med en sjukskrivning och sedan VAB då Saga och William fick vattkoppor. Men nu är jag frisk från lunginflammation och barnens vattkoppor är borta. Jag har äntligen börjat jobba mitt schema och det känns super skönt.
Min förkylning, hostan och locket för mitt vänstra öga har kommit tillbaka dock. Inte lila kul.. Men jag jobbar och kämpar mig igenom  denna förbannade förkylning.

Nu vet ni varför jag inte har skrivit på länge .. Sen ät det mycket som har skullat falla på plats nu i alla nya rutiner för mig och barnen och annat som gjort att jag varit dåligatt uppdatera. Men jag ska verklige  försöka bli bättredetta.

Likes

Comments