Jag skulle vilja göra ett inlägg om min underbara lillasyster som är min pärla.
Jag kan prata med henne om allt och hon finns alltid där även om hon är 125 mil ifrån så Kan jag alltid lita på henne, hon stöttar mig och min man, hon får oss att skratta,  hon får oss att se ljuset i tunneln,  hon är vår partner in crime 😈😇
Min lillasyster har alltid vart så jävla söt och ser mycket av henne i min son ❤️ mer och mer för varje dag som går. Vi saknar dig och vi älskar dig och vi önskar att du var här.
Lillasyster ❤️ storasyster

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon är en stor milstolpe i vårt liv och jag är stolt,  nervös,  och känslomässigt vrak.
Min son skall börja dagis, lilla plutten är stora killen nu och jag fattar inte hur min bebis blev så stor, der känns som de va i går vi kom hem från BB. 
I lördags hade vi ett års kalas 🎉 lillkillen fick helt underbara presenter och de var en underbar dag med skratt ock nära och kära.
Önskar att jag kunde spola tillbaka till han var nykläckt och bara mysa,  nu får jag väl njuta av att han utvecklas till en underbar kille istället.
Ha de fint

Likes

Comments

Denna vecka : lekt hos min sons bäste vän :)  och idag fyller han 1år 🎈🎂 mycket att göra imorgon mycket som skall hinnas med.  På lördag är de kalas och allt skall vara perfekt 👌

*tårtor 🎂
*cakepops
*fiskdamm
*korv med bröd 
*kakor
*Ballonger 🎈
*städa
*serpentiner 🎊🎉

Är så nervös inför lördag så jag vet inte vad jag heter snart.
Nu skall jag damma min lägenhet och sen sova, återkommer med bilder från kalaset på lördag!! 💚

Ha de fint

Likes

Comments

Tänkte passa på att tipsa om en jättebra hemmagjord ansiktsmask som får bort porerna på näsa och kinderna.

* 4 matskedar mjölk
* 4 matskedar gelatinpulver
* behållaren att lägga de i
* liten sminkborste
* (jag hade två droppar grön karamellfärg)

Blanda mjölken och pulvret och mikra i 15 sec så de blir lite varmt vänta lite rör om tills de börjar bli tjockt applicera på ansiktet.
Låt de torka, dra av 😁👌✅

Likes

Comments

Idag har vi vart och busat och lekt hela dagen hos min älskade vän och hennes 6 månader gamla dotter ett underbart charmtroll :) 

Det sista tiden har jag vart nere och ledsen pga att sen jag fick min son så känns det som om alla ens vänner har glömt än och vart har ens social liv tagit vägen?  Är man inte lika "rolig"  eller lika dan "människa"  som man var innan man fick barn? 
Jag är glad dock för det vänner som fortfarande är kvar och finns där och jag hade inte bytt mig liv som jag har nu får något i hela världen, min son är mitt liv min livsglöd och glädje.

Likes

Comments

Feber, illamående och spytt hela natten mår inget bra alls hoppas jag är på fötter till nästa vecka.
Det som är jobbigt med detta är att jag är så orkeslös och slö känner mig inte som en bra mamma för fem öre. 
Tur att lille man inte åkt på detta än!

Ha det fint alla

Likes

Comments

Jag har lite problem med mitt hår och skulle behöva lite tips,  mitt hår blir fett efter 4 timmar när jag tvättat det och jag tappar bokstavligen skit mycket hår både när jag tvättar och när jag borstar.  jag har testat massa olika schampo och balsam och den jag tycker fungerar bäst är tressine tror jag den heter det är en grön och en vit flaska iallafall någon som har bra tips?

Likes

Comments

Inatt har både jag och min son blivit riktigt sjuka feber och ont i huvudet, halsen usch...  Hatar att vara sjuk, min son somnade inte förrän halv 2 i natt han var så varm och obekväm och tyckte allt var jobbigt, nu på dagen är han lite bättre inte lika hög feber  men jag är helt död och längtar till min man kommer hem så jag får sova en stund... Hoppas vi är bättre till torsdag då skall lillen till BVC och få ett års vaccinet och träffa läkaren.
Ha de fint alla

Mammas stora kille 👦 ♥️

Likes

Comments

Jag är ny på detta och ville berätta om min son och om mig. Jag är snart 24år gammal och är mamma sedan snart ett år tillbaka, jag som trodde att jag aldrig skulle få barn efter 3 missfall så lyckades vi få vår helt underbara son utan att planera. Jag ångrar mig inte för fem öre, min son är de finaste ägodel jag har och förgyller mitt liv varje minut, innan honom trodde jag inte på folk som sa att de finns en större kärlek än den man har till sin partner och fattade den inte heller men nu förstår jag precis vad alla mammor och pappor pratar om. Jag hade en jobbig graviditet och jobbig förlossning på över 20 timmar, men han var så värt det han var värd all smärta i världen för jag fick världens bästa pojk i mitt liv, jag skulle kunna skriva hundra sidor om min kärlek till min son men då kommer jag tråka ut er som läser. 
Ha de fint alla

Likes

Comments