Header

Hej allihopa:) visst känns det som att sommaren e på väg!

Igår var jag på torp med min syster. Vi åt den här supergoda Cesarsalladen😻 Jag köpte två tröjor till sommaren, riktigt fina. Om några timmar ska jag åka på konfirmationsläger, så jag skriver kanske då, Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa, jag har inte skrivit på några dagar så jag gör det det nu.
I fredags var jag och mamma på torp, vi fikade å handlade lite å sen hämtade vi min syster i stan. Sen åkte vi tbk till torp och åt, och sen handlade vi mat å åkte hem<3

Igår gjorde jag faktiskt ingenting.... Jag tittade på film/serier hela dagen.... Förutom när min hund Wera rymde å vi var tvungna att leta/jaga/fånga henne;)
Jag kanske ska till torp idag igen men vi får se på det, Puss

Likes

Comments

Hej allihopa, idag var jag hemma från skolan då jag hade riktigt ont i huvudet, så jag har vilat rätt mycket idag. Jag har precis börjat titta på serien "Revolution" och har sett typ 4 avsnitt, än så länge så tycker jag serien är riktigt bra.

Okej, imorgon så ska jag och mamma åka till torp och shoppa. Haha nä men vi ska handla lite, äta å hämta min syster i stan. Så jag skriver imorrn igen, Puss

Likes

Comments

Hej allihopa, jag blev såå sugen på sommar så jag började titta runt på massa olika sommarfavoriter

, och jag tänker dela med mig av några av mina favoriter just nu. Puss

1- Basic deep back dress, 179 kr, NA-KD

2- Creamy beige tassle playsuit, 499 kr, NA-KD

3- Hannah top, 129 kr, bikbok

4- Pretty playsuit, 449 kr, Chiquelle

5- City dress, 299 kr, bikbok

6- Cross over dress, 349 kr, Chiquelle

7- Naia dress, 599 kr, NA-KD

Likes

Comments

Hej allihopa, igår var jag så sugen på glass så jag tog min syster Ben & Jerry....😂

Idag så var jag kvar efter skolan för att gå till kyrkan då jag håller på att konfirmera mig. Där pratade nån entreprenör från en begravningsbyrå med oss. Efter det var jag kvar i kyrkan med några anda som skulle hålla i veckomässan på kvällen, och jag fick vara med att läsa en vers och duka fram till nattvarden...haha ja tyckte de va kul;)
Efter kyrkan gick jag å min kompis Felicia för hon skulle till sin kille å jag skulle bli hämtad, och som alltid så kommer tåget precis innan vi ska gå över rälsen XD Sen fick jag även åka till Coop för att köpa en ny glass till min syster.
Puss

Likes

Comments

Hej allihopa, nu har jag lagt till en header, men jag ville bara säga en den inte e helt klar men jag måste ta lite bilder och redigera lite mer men den kommer.

Det var egentligen allt jag skulle säga så, god natt, Puss

Likes

Comments

Hej allihopa! Ja det här är min nya blogg, jag hade en tidigare blogg med samma namn men jag tog bort den å gjorde en ny.

Idag tänkte jag skriva om sexualiteter.

De flesta personerna tar för givet att tjejer gillar killar, och killar gillar tjejer.... Om en kille väl "kommer ut" så finns det två olika tankar: (som kill/tjejkompis) han/hon får inte börja gilla mig, eller (som tjejkompis) omg vad underbar människa.
Sen finns det även två reaktioner: va euw, fan vad konstig, eller Grattis vad kul.

Va fan? Varför blir man grattad? Det e som att du skulle bli grattad för att du har börjat gilla kaffe...
Det e många människor som inte gillar bögar eller personer som e gay, men varför? Dem är helt vanliga människor. Det finns ingen regel som säger att man ska gilla det motsatta könet. Det finns inget rätt eller fel. Vilket som är okej.

Okej det var allt för denna gången, kom på detta temat när jag lyssnade på Clara Henrys podcast (tampodden) när Oscar Zia gästade.
Ha de bra, puss

Likes

Comments