ÄLSKAR orange ögonskugga, tycker min ögonfärg verkligen poppar mer!

Har verkligen hittat en kärlek för smink, visst har jag alltid tyckt om hur smink kan förändra och göra skillnad och jag har alltid sminkat mig enda sedan jag var runt elva haha, men det är nu på sistone som jag verkligen gett mig in i sminkvärlden. Jag har börjat experimentera med olika skuggor och färger och jag har även blivit bekväm med min ögonfärg, vilket jag inte varit innan. Gillar att speciellt leka med olika skuggor för jag tycker att min ögonfärg sticker ut mer beroende på färger osv. Jag ska börja posta mer smink relaterande saker har jag bestämt så att jag kan dela med mig av min nya passion !!! :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den tionde augusti tjugohundrasjutton blev den dag och det år som jag efter fyra år av hopp och drömmar träffade Matthew Espinosa. Jag har följt honom sedan sent tjugohundrafjorton och jag har varit med honom genom det mesta han har gjort, han har växt på youtube, haft huvudrollen i filmen "Be Somebody" (den är grym, titta på den nu!)

Trodde ju aldrig riktigt att jag skulle få chansen att träffa och prata med honom på det här sättet, att få den tid man behövde på sig att prata med honom, och Jake också såklart. Är bara så tacksam och extremt lycklig över det som hände i Torsdags och tror inte jag kommer kunna glömma detta någonsin. Detta har verkligen varit en stor dröm som har uppfyllts.

Vill inte sitta och dra ut på texten till att skriva ner allt som hände, vill behålla minnet av den dagen för mig själv hahaha, men hade en av de bästa dagarna i mitt liv.

"I hope i´ll see you again soon beautiful"

Ja, jag hoppas det med, verkligen!

Ni som skulle vilja veta mer om Matthew kan ju alltid följa honom på hans sociala medier!

Twitter - TheMattEspinosa https://twitter.com/TheMattEspinosa

Instagram - matthewespinosa https://www.instagram.com/matthewespinosa/

Youtube - https://www.youtube.com/user/ItsMattEspinosa

Likes

Comments

Älskade fredag, nu är det äntligen fredag igen och planerna för i helgen är väll att helt enkelt plugga lite och sedan flytta klart det sista (ja, juste, har flyttat hehe). Ska passa på att ta det lugnt nu i helgen, nästa vecka väntas konserter, utflykter och redovisningar så det gäller att ladda om batterierna nu hihi!

Efter skolan blev det en tur på stan med mamma, vi fikade och jag gick mest runt och fotade fin vårmiljö, det var mysigt!

Likes

Comments

HEJSAN DET VAR ETT TAG SEDAN!

Det var ett tag sedan jag bloggade, det har verkligen varit fullt upp i mitt liv med skolan nu den sista tiden innan STUDENTEN. Men jag ville uppdatera bloggen med att berätta att igår, 2017-05-08 så var jag på Ariana Grandes konsert här i Sverige på Friends Arena.

Att få se sin största idol och förebild framför sig igen, efter så lång tid kändes overkligt. Har jag verkligen sett henne två gånger live? What? Det känns som en dröm, allt detta, att få se henne, att få höra henne live, att få känna hennes närvaro på ett sätt det är helt sjukt. Jag var så himla lycklig under konserten igår, det blev en tjocktröja hem från hennes merch också hehe. Trots att vi inte hade dem bästa platserna i hela arenan så fick jag ändå uppleva henne live igen, jag trodde inte det skulle hände igen men det hände OCH JAG FICK BILJETTER. Konserten var like emotional som den förra och min röst är halvt borta haha, men vad gör det om hundra år.

Jag fick höra mina favoritlåtar från inte bara hennes nya album Dangerous Woman utan hon sjöng även några av sina äldre låtar från My Everything albumet, så fort jag och Jennie fick höra One Last Time så skrek vi så högt vi kunde, vi höjde våra röster under denna låt och sjöng tillsammans, likadant som vi gjorde under hennes förra konsert, så fint<3


Efter konserten väntades timmar av att försökte ta sig hem uhu :( konserten slutade runt halv elva men själv var man inte hemma förens halv två...roligt hihi

Nu sitter man här, dagen efter och känner sig helt tom inombords, kommer sakna henne, jag hoppas verkligen hon kommer tillbaka inom kort för jag vill verkligen se henne igen och möjligtvis träffa henne..hehe<3 Tack ändå till alla som bidrog till att denna dag blev helt magisk och tack till Ariana som varje dag gör mig glad och får mig inspirerad I LOVE YOU QUEEN <3

Likes

Comments