Header

Jag har ju läst vård och omsorg teckenspråk nu sedan jag började skolan igen men idag bestämde jag mig för att hoppa av teckenspråket och läsa vård och omsorg med inriktning människans säkerhet och då får jag läsa kurser som människans säkerhet, socialpedagogik och psykiatri 2 istället för enbart teckenspråk. Jag är supernöjd med mitt val, jag känner att detta är helt rätt för mig. Så nu tar vi nya tag!
/ towe

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Slutade tidigt idag så jag bestämde mig för att hämta hem Elias en timma tidigare och ta en lunchdejt med honom, lasagne blev det. Det är ju såååå gootttt!!
Det är så tråkigt väder ute så jag blir tokig, vill ha sommar och sol så man kan vara ute och bada, leka, grilla osv..
tänkte slänga in bilder från min graviditet och från när Elias var liten bebis om det är något som ni vill se :) jag är så bebissjuk så jag kollar på dessa bilder HEEELA TIDEN och jag kan inte förstå att om mindre än 1 månad blir han 2 år :D
/towe

Likes

Comments

gokväll/natt.
Ledsen för så dålig uppdatering, men det har varit så mycket dom senaste dagarna. Min vän åkte hem igen & jag saknar henne så fruktansvärt. Tur hon kommer hit igen (inom kort hoppas ja).
Mitt liv har förändrats en del nu sista tiden & allt rullar på så sjukt bra, så mycket bättre än innan.
Livet går rätt väg & hur bra är inte det?
Jag ska försöka sova nu & imorgon kommer mer uppdatering från min sida!
Glöm inte följa mig på instagram @delphiochleo

/ delphi ♡


Likes

Comments

Precis vaknat och Elias är superpigg, har sovmorgon idag så vi hade ju kunnat sova liiiite till men det är mysigt att gå upp tidigg och äta frukost ihop osv också.
Har varit ganska frånvarande från bloggen ett tag men det har varit så galet mycket i skolan och runt om, nationella prov och liknande.
I måndags hade vi temadag i skolan, temat var sex och samlevnad, så vi hade en hel skoldag med bara sexuakunskap där en föreläsare från stockholm höll en föreläsning och så.
Föreläsaren har varit med på radio i bland annat "ligga med p3" och hans föreläsning var superintressant! :)
/towe


Likes

Comments

träffa en vän innan idag och var på lekland med barnen dp de bara skiljer några dagar på våra söner :). väldigt roligt! dock så vilade leon från hal 7 till 9 nu ikväll vilket var rätt dumt då han fortfarande är vaken.. haha superduper trött är jag..hoppas han somnar snart 😴 gonatt/Linn☆Likes

Comments

som de flesta vet så är jag så anti vaccin man kan komma. Men jag tänker inte predika och skriva varför egentligen. för det är upp till var och en, för det är frivilligt. Men något som gör mig så otroligt förbannad, är att jag som inte vaccinerar respekterar andras val som vaccinerar. Men själv blir man många gånger förlöjligad, kränkt. alla föräldrar gör det de tror är bäst för SINA barn, och detta är vad jag vet som är bäst för oss.
Så fort någon får reda på att jag inte vaccinerar är det "Men va?? Han kommer ju DÖ i polio!" etc, hela situationen är så dramatiserad. nej han kommer inte dö. och nej de gör ingenting om han får mässlingen. och Nej jag vill inte göra mitt barn sjukt med mening, och de är en av anledningarna till varför jag inte vaccinerar. så snälla, sluta lägg er i andras liv och val gällande ens barn.

tack. /Linn ☆


Likes

Comments

Hej, har varit så dålig på uppdatera men det är helt enkelt för min kompis Emma kom hit enda från Norrland. Ikväll ska hon hem, vilket känns sjukt tråkigt. Vi har haft så himla kul & det känns som vi känt varann hela livet men detta är första gången vi sågs 😂
Hoppas vi ses snart igen & lite längre.

Nu ligger Leo brevid oss i sängen och sover. Vi bara tar det lugnt, är sjukt trötta.
Imorgon ska jag först till BVC och få prata med en dietist eftersom jag går inte upp i vikt hur mycket jag än äter. Ska få drickor utskrivna så jag kanske går upp lite.
Sen efter det ska jag på möte på en folkhögskola i staden där jag bor. Är otroligt nerbös, det gäller ju faktiskt min framtid.
Jag tycker utbildningen är otroligt viktig och jag har stora framtidsplaner om vad jag ska jobba som osv så lite nervös är jag allt. Men det ska nog gå bra!

hörs / Delphi ♡

Likes

Comments

Var i Malmö häromdagen och fick köpt en klänning till leons 1 års kalas. sjukt att han fyller 1 om ca 1 månad!! tiden går så fort :(. får reda på nu i maj om han fått dagisplats eller inte också.. sjukt..
blir in till Malmö snart igen för att handla lite presenter till leon. så himla svårt att veta vad man kan köpa då han hellre leker med tomma paket och soppslevar haha..

hoppas på att få fluff post idag! väntat 1 vecka nu efter nya tygblöjor 😍.

/Linn ☆Likes

Comments

sovit otroligt dåligt inatt. undrar när leon ska börja sova hela nätter... hänt en hel del jag inte vill skriva ut här, därför jag varit frånvarande. hur som så är leon frisk igen, otroligt skönt ♡. så nu när han för engångskull vilar så ska jag göra densamma! /Linn☆


Likes

Comments

Idag vaknade vi vid 06.30 och somnade om efter ett tag & vaknade vid 10!
Precis ätit frukost & ska nu fixa oss så om ett tag sticker vi till Malmö. Ska först inom stan sen dra till Emporia!
Sjukt fint väder idag fast kallt & vi ska gå inne... äh!
hörs!
/ delphi ♡


Likes

Comments