Nu jäklar har jag många bollar i luften

Hej!
Nu var det länge sedan jag uppdaterade denna bloggen. Har liksom inte hunnit med. Småbarnslivet och uppstarten av att börja jobba lite hemifrån har tagit all tid ett tag. Men nu har jag skickat in så jag får ett skattesedel så jag kan registrera moms och inkomster för mitt extra jobb som dessutom gör att jag mår bra och förbättrar min hälsa... Hur fantastiskt är inte det?

Det började med att jag mått så himla dåligt över att min mage efter 2 täta graviditeter och kejsarsnitt gjort att jag ser gravid ut. Blivit undersökt och fått konstaterat att jag har en rektus diastas (delning mellan bukmusklerna) Remiss till sjukvården skickades men där fick jag ingen hjälp. Så jag bestämde mig att börja jobba hårt för att förbättra min egen hälsa. Jag har svårt med vissa rörelser tex att komma upp ur sängen eller från golvet utan att hjälpa till med mina armar. Jag har även ont i ryggen av detta.

Sen är jag även sjukt trött, vilket inte är så konstigt med två småbarn. Sen har jag även Hypothyreos som ofta gör att jag är extremt trött ända in i cellerna som jag brukar säga. Inte bara att jag gäspar.

Det första jag gjorde var att jag kontaktade ett företag jag läst lite om som bla säljer vibrationsplattor. Vi snackade en del och jag kontaktade 3 sjukgymnaster varav 2 av dem är specialiserade på MammaMage och förlossnings och graviditets skador. Jag fick grönt ljus av alla tre att börja träna på denna plattan som är skonsam och effektiv. Jag har som mål att göra detta minst 3 gånger om dagen. Dessutom har min snart 14 åriga dotter blivit väldigt förtjust i den och tränar ofta.

Sen har jag länge spanat in en tjej som använde samt sålde lite produkter jag blev väldigt nyfiken på. Såg hennes egna resultat som var fantastiska så jag tog kontakt med henne och på den vägen är det. Så nu säljer även jag samt använder dessa. Jag tar några vitaminer som heter SuperGreens som är helt magiska samt ett KetoKaffe som jag tar som en måltidsersättning för att förlänga nattens fasta. Detta kaffe innehåller bla MCT-olja, renat smör och kollagen som kallas för skönhetsvitaminet. Detta kaffe ger dig en mättnad så du klarar dig till lunch. Ger dig en ökad energi och skarpare fokus, hjälper matsmältningen vilket är perfekt för dem som har lite problem med tarmarna. Samt kollagenet som har bra egenskaper för hår, hud och naglar. Jag som varit väldigt låg i energi känner mig nu stark mentalt, pigg och glad samt att jag känner att kilona börjar lätta. Jag kommer ni i en utmaning med min man och syster lägga till ett par tabletter som ökar fettförbränningen X 3. Vi kommer göra detta i 90 dagar sen kommer jag hålla mig till kaffet och vitaminerna.. Vi har en kampanj som där man kan välja utvalda 2 produkter för 635:- eller 3 produkter för 810:- + moms.

Kaffet är dessutom sjukt gott enligt mig :) Kan det bli bättre?

Kolla in min sida. Fråga hjärna så hjälper jag er.. https://maritawixenius.itworkseu.com/

#hälsa #träning #mammamage #fitnessplate #viktminskning #kosttillskott #vitaminer #fettförbränning #supergreens @trendrehab

Kramar Marita

  • Vi

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg