Veckans blogg!

Förra veckan fick jag ett rackarns trevligt meddelande från Frida här på Nouw som undrade om jag ville bli veckans blogg denna veckan. Givetvis ville jag det! Hur kul? Speciellt eftersom jag fick en massa fina ord om mina texter som jag lägger mycket hjärta och engagemang i! Jag blev döglad helt enkelt!

Ni hittar artikeln och intervjun med mig HÄR!

Såå, välkommen hit både nya och gamla läsare! Ni fick en liten introduktion av mig i intervjun, men här kommer mer om mig och vad ni kan hitta i min blogg! På sociala medier går jag under namnet 37grader, men i verkligheten heter jag Mathilda!

Jag är en Göteborgare som bodde i Kållered strax utanför Göteborg tills jag var 21 och jag flyttade till Växjö för att plugga marknadsföring. Där bodde jag i tre år med en liten avstickare på en utbytestermin i Frankrike, i Nice, och en sommar i Stockholm. När jag pluggat klart så packade jag väskorna tillsammans med min dåvarande pojkvän och flyttade till London för att plugga ytterligare ett år. Läs mer om det HÄR!

Efter London bodde jag ett och ett halvt år i Stockholm (läs lite om det HÄR ), men nu är jag tillbaka i min hemstad. Jag bor i en ljus etta och i höstas skaffade jag Claude Louis som gör mitt liv så mycket roligare!

I flera år trodde jag att Göteborg var en trött stad som jag inte ville bo i, men jag tar tillbaka det. Det var bara jag som var dålig på att hitta på nya saker. Numera älskar jag göra utflykter och testa restauranger och caféer som jag missat!

Claude Louis syns ofta på mina bilder.

Några saker jag älskar är att shoppa vintage och långa frukostar i sängen. Det är en dyr hobby att kolla vintage online eftersom det ofta börjar klia i fingrarna.. Min favvosida är Vestiaire Collective. HÄR har jag skrivit en guide till second hand och vintage online. Både dyrt och billigt.

Jag skriver mycket om psykisk ohälsa, stress och ätstörningar. Jag har skrivit en hel del om hur det är att ha bulimi och hur jag gjort för att komma ur det! I kategorierna MÅ BRA! och KROPP OCH ÄTSTÖRNINGAR kan man läsa mer. I intervjun här på Nouw så nämns två inlägg om att känna sig ensam och om att bli vän med sin bikinikropp. Du hittar dem HÄR och HÄR .

Ibland blir det bara bilder, seriösa och oseriösa.

Min mamma är en av mina bästa vänner och Köpenhamn är en av mina bästa städer. För några veckor sedan åkte vi dit över en helg som jag skrev om HÄR. På onsdag denna veckan ska vi ut och resa igen. Nu blir det Amsterdam!

Jag försöker få in saker i vardagen som får mig att må bra. Det kan vara IPA på en uteservering eller räkor och goda ostar. Vem älskar inte dessa saker liksom?

Så varmt välkomna hit alla goa! Kul att ha er här!

Gillar

Kommentarer

homeinspo
homeinspo,
37grader
37grader,
fridasfriday
fridasfriday,
Fina du! Och vilket härligt inlägg 😍nouw.com/fridasfriday
37grader
37grader,
Taack going!! 🌟😘nouw.com/37grader
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229