Schemat för veckan

Här kommer ett inlägg som jag trodde kom upp igår, men så blev det visst inte. Nåväl, ingen ko på isen. Det kommer nu istället.

Det händer mer än vanligt denna veckan och detta står på schemat, utöver att jobba såklart.

Måndag: Fixa naglarna. Tisdag: Fysioterapi innan jobbet. Jag går ju fortfarande till en sjukgymnast på Anorexi - och bulimimottagningen. Onsdag: Ett event där man får göra sin egen parfym efter jobbet. Torsdag: Oplanerat (skönt). Fredag: Aw med mina kollegor. Vi ska laga något gott att äta innan vi ska till Sing sing och sjunga karaoke. Lördag: Eventuellt gå på fotboll med pappa och mina brorsor (kan mycket väl banga den). Halloween på Liseberg med Kajsa. Söndag: Vill fortfarande gärna gå på museum, men det kan bli så att denna dagen spenderas hemma i lugn och ro.

Det är denna veckan. Hoppas allt kul kan hjälpa mig att hålla humöret uppe på jobbet där jag just nu har lite utmaningar. Jag försöker tänka på att syftet med alla jobb ju faktiskt är att lösa problem ;) Kämpa! Tur att mina kollegor är de bästa man kan ha!

Vad tycker ni om mitt snygga plåster?

Gillar

Kommentarer

megkaup
megkaup,
vad roligt att få göra sin egen parfym, vill också göra något liknande 😍 och halloween på liseberg låter ju ruggigt kul!!nouw.com/megkaup
37grader
37grader,
Det var superkul att göra sin egen parfym! Tror ändå att den blev rätt god också 😄nouw.com/37grader
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229