När jag bodde i London! - A trip down memory lane

Efter att jag pluggat min kandidatexamen här i Sverige 2014 så flyttade jag till London för att läsa en master's degree. Det var jag och min dåvarande pojkvän som åkte tillsammans. Jag läste en master i internationell marknadsföring på King's College. Vi flyttade några veckor innan skolorna skulle börja för att hinna leta lägenhet. Det är bäst att göra på plats för att undvika att bli lurad. Tillslut hittade vi en tvåa precis i utkanten av Notting Hill och vi var helnöjda.

Vi stannade i ett år och det var verkligen en utvecklande tid. Jag gick på en väldigt bra skola där tempot var högt och jag pluggade verkligen extremt mycket. Framförallt i början. Som ni ser på bilderna så fanns det ändå tid att leva livet i staden som jag älskar!

Det finns hur mycket som helst som man kan skriva om allt praktiskt med lägenhet, skolan, priser, att plugga och bo i London osv. och det var inte alltid guld och gröna skogar, men nu tycker jag att vi tar en trip down memory lane och tittar på höjdpunkterna!

Kvällen då vi skulle flytta in i vår lägenhet spenderade vi på IKEA och på Instagram skrev jag något i still med "Ikväll blir jag sambo med min kärlek på riktigt". Det var ändå fint! / Vi passade på att vara turister innan skolan skulle börja.

Här är jag utanför min skola! / Jag köpte en hortensia på ett av alla blomstånd som finns i London för att piffa upp lägenheten.

Det blev höst och jag gick många promenader i Hyde Park. / London har många roliga gallerier. Här är jag utanför Saatchi Gallery där vi såg en utställning om Coco Chanel.

Mamma kom på besök och vi käkade gofrukost på Granger & Co. / Vi turistade såklart. Här utanför Buckingham Palace.

Vi åkte till Oxford över en dag!

Bland annat kikade vi där scener till Harry Potter har spelats in och inspirerats av.

Jag pluggade myyyycket! Hela tiden första terminen! Här försökte jag mysa till det genom att plugga på ett café i närheten / Jag älskade att kunna ta kvällspromenader genom Notting Hill.

En helg kom Anna på besök! <3

Det blev december och det pyntades fint i hela stan / Jag gick på Winter Wonderland i Hyde Park med mina klasskompisar och drack öl och sjöng allsång.

När vi kom tillbaka i Januari gick vi på utställning på Saatchi Gallery.

Jag firade att jag fyllt år på stan med mina kompisar!

På lördagarna var vi alltid ute och utforskade stan. / Burger and Lobster <3

Det blev vår och alla blommor slog ut på träden!

Vi åkte till Cambrige. En så himla mysig stad verkligen! Btw. Håret?! Jag jobbar stenhårt på att få tillbaka den längden!

Pappa kom på besök! Vi drack mojito vid Tower Bridge och gick på fotboll för att se Arsenal.

Utanför London finns Warner bros studio där de har spelat in Harry potter. Jag älskar HP så detta ville jag såklart se!

En dag fick vi bevittna "Naked bike ride" där huuur mycket människor som helst cyklade genom staden nakna / Tiden i London började lida mot sitt slut och jag drack några sista drinkar med mina kompisar.

På midsommarafton åkte vi ut till Brighton. Vid det laget var jag extremt redo att flytta hem, speciellt när jag såg hur alla firade midsommar här hemma. Vi hade en väldigt bra dag i alla fall!

Det blev hög tid att klämma in en afternoon tea innan vi skulle flytta hem. / Jag gick väldigt ofta en morgonpromenad genom Notting Hill som avslutades längs med Portobello Road. Det var så mysigt att se hur staden vaknade och alla butiksägare komma i ordning. Bilden är tagen på min sista promenad där!

Jag ÄLSKAR London! Vi hade tankar på att stanna längre och jag hade så gärna bott där, men jag saknade familj och vänner alldeles för mycket! Jag umgicks med några tjejer i klassen då och då, men annars så var jag mest med min pojkvän och jag var van att ha mycket tjejkompisar hemma. Hade jag haft ett mer socialt liv där så hade det säkert varit annorlunda. Vårt förhållande tog slut några veckor efter att vi flyttat hem så det hade ändå inte varit läge att stanna. Hur som helst så är det ett år jag är så tacksam över att jag fick i mitt liv!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229