Meddelandet man aldrig vill få

Mina föräldrar har varit i Kina sedan snart en vecka tillbaka och eftersom västerländska medier och kommunikationsvägar inte är tillåtna där så kommunicerar vi via WeChat. I söndags morse satt jag och åt frukost med Kajsa för att fira hennes födelsedag när jag fick ett meddelande av mamma att jag skulle att ringa upp min lillebror. Att det hade hänt en grej. Det visade sig att han varit med i en bilolycka sent i lördags kväll och låg på Sahlgrenska sjukhuset. Jag förstod att han klarat sig med lindriga skador, men han har behövt vara kvar för observation av de skador han har. Jag och min andra bror har bott i mina föräldrars hus och hälsat på honom på sjukhuset varje dag. Fokus har helt enkelt gått till att jobba och sedan hålla honom sällskap på sjukhuset, men idag kunde jag äntligen åka och hämta hem honom! Mina föräldrar avbröt sin resa och ikväll är hela familjen samlad.

Jag är otroligt tacksam över mina bröder som är så starka och trygga, framförallt minstingen som krigat på där på sjukhuset. En miljö man såklart inte vill befinna sig i om man inte måste. Sedan är jag obeskrivligt tacksam över alla läkare, sjuksköterskor och andra som arbetar på sjukhus. Jag vet inte hur ni gör det, men ni är de bästa vi har! Bemöttandet har varit toppen!

Det har varit väldigt konstiga dagar, men allt är nog som vanligt snart. Vi hörs senare i veckan <3

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
💕 så fin syskon kärlek 💕nouw.com/ingajohansson
megkaup
megkaup,
åh nej hade helt missat detta! såg på dina stories igår att din bror fick komma hem, vilken tur att han klarade sig lindrigt 💕nouw.com/megkaup
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229