If you lose hope, buy it

Goomorron fredag!! Jag tuffar just nu fram längs Sveriges järnvägar mot destinationen Stockholm. Sara har ju fyllt 30 och det ska firas! För att inte förlora värdefull firningstid ikväll så åker jag nu och jobbar från kontoret i Solna idag. Hur bra?!

Jag skulle ha stannat hela helgen men jag är så in i bomben trött och vill bara ligga i sängen med nerdragna gardiner he-la-ti-den. Men jag vill också träffa alla älsklingar i Stockholm så nu åker jag hem imorgon eftermiddag. Hälsan först!

För övrigt så serveras det frukost på tåget. Den kommer från Pontus och det borde väll vara lyx, men den är lite sisådär. Helt ok, men man vet aldrig vad det är på den macka. Ett life hack är att köpa frulle på 7eleven. Ni vet väll att de har pick and mix för 35 kr. Alltid! Mycket mumsiga alternativ och otroligt prisvärt ju. Tips från mig!

Jag är klädd som ett får i en ny skjortjacka från HOPE. Den såg så varm och gosig ut så ha-begäret tog över mig.

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Ha det urmys i Stockholm fina du, se till att fira ordentligt, och sedan ser du till att återhämta dig ordentligt också😘). <3nouw.com/myjjohansson
fridasfriday
fridasfriday,
Så gosig jacka! Och åh, håller med haha. Jag gillar inte heller när man får random mackor som man inte vet vad som ligger i 🙈nouw.com/fridasfriday
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229