Hva skjedde nå?

Jag låg inte hemma och kollade Bachelor och åt chark hela kvällen igår. Istället blev det lite fest här hemma med mig själv. Silent party! Ibland är det så jäklans skönt att dra på go musik i lurarna och dansa som att ingen ser. Efter som ingen faktiskt ser heller! Jag tror att det är hälsosamt och man har ju hört om att folk dansar och sjunger i yoga till exempel. Tänker att detta är lite samma sak. Hade jag bott i hus så hade jag sjungit så högt jag kan, men nu fick jag tyvärr tänka på grannarna. Igår tog jag det till en ny nivå och bytte outfit mellan låtarna. Tips för extra känsla och inlevelse.

De här låtarna körde jag.

Det började lugnt i mina mjukiskläder med Carola - Säg mig och Sash - Ecuador. ÄLSKAR Ecuador och det var där någonstans det spårade ur. Jag bytte till paljettlinne för The pointer sisters - I'm so excited.

Jay Z & Kanye West - Niggas in Paris och sedan fick vinflaskan agera mikrofon till Kelly Clarkson - Heartbeat song. Jag kanske behöver förtydliga att vinflaskan stod framme från att jag ätit så att ingen får för sig att jag hade någon form av fyllefest i min ensamhet.

Finalen blev Håkan Hellström - Din tid kommer! Helt röd om kinderna haha!

Gillar

Kommentarer

Tessjohans
Tessjohans,
Att dansa runt hemma i lägenheten är guuuld! Måste också prova dansa i olika outfits nästa gång!! <3nouw.com/tessjohans
isabylund
isabylund,
Nej men det är ju fantastiskt!! Ska också börja ha fest med mig själv, rätt nice att få vara DJ också 😉 nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229