Hälften porrskådis och hälften go kisse - Det här är Claude Louis!

Att Claude Louis har fått figurera här på bloggen utan en proper introduction är ju skandalöst. Det här är Claude Louis!

Mamma Vega och pappa Lil Magic The Wicker Man
Claude Louis föddes 12 maj 2018, vilket betyder att han nu är hela åtta månader gammal. Han är en ragdoll och enligt hans stamtavla är han det under som skapades när mamma Goa Kissens Vega och pappa Lil Magic The Wicker Man fick en härlig stund för sig själva. Det betyder alltså att han är till hälften en go kisse (från mammas sida) och till hälften porrskådis (från pappas sida), vilket märks tydligt på hans personlighet. Näärå, han är till hundra procent bara en go kisse.

Namnet Claude Louis
På pappret heter han Xavier, men han fick byta namn till Claude Louis på en gång. Namnet har varit spikat sedan ett år tillbaka. Förra hösten började jag fundera på att skaffa katt och klurade på vad denna kisse skulle heta. Katt eller Katten var starka kandidater på namnlistan, men jag landade sedan i namnet Claude. När jag var i Paris och letade efter Louis Vuitton butiken så seglade Louis upp och konkurrerade nästan ut Claude innan jag bestämde mig för dubbelnamnet Claude Louis!

Ofta förekommande smeknamn är Clådan (Klådan) som min före detta kollega David myntade, eller Clådsson så att man kan sjunga ”Clådsson Clådsson, världens bästa Clådsson”.

Den lille personen Clådan
Han flyttade in hos mig 29 september och har förgyllt mitt liv sedan dess. Han är social och älskar sällskap, vilket gör att han är exakt där jag är precis hela tiden. Det gäller även när jag är på toa. Om jag gud förbjude skulle gå på toa och stänga dörren sitter han precis utanför och väntar. Ibland straffar han mig lite genom att blocka dörren så att jag får stanna kvar där inne och tänka igenom vad jag just gjort mot honom.

När vi blev bästa vänner i hela världen
Vi blev extra tighta en tisdag i oktober. Han hade tid hos veterinären för kastrering och jag hos läkaren. På eftermiddagen kom vi båda hem som två slagna hjältar, han två bollar fattigare och jag med en sjukskrivning. De kommande dagarna räddade vi varandra från den värsta deppigheten. Han kämpade på med tratten runt halsen och ville vara ännu närmare mig hela tiden. Det vill säga påå mig. Inte mig emot och jag var extra glad att ha honom just då.

Han väntar på mig varje gång jag kommer hem och jamar lite sorgset när han förstår att jag ska gå. Han är en liten person som håller mig sällskap och jag trivs mycket bättre här hemma sen han flyttade in.

Jaa, summa summarum - Jag älskar den där katten så det gör ont! Helt klart ett av livets bästa beslut!

Gillar

Kommentarer

fridaj
fridaj,
Hahah, vilken liten gullis den där Clådan!! Jag är så himla sugen på att skaffa innekatt, hur tycker du att det fungerar? Förutsatt att det är en innekatt då 😉 Katter är ju världens bästa kompisar!nouw.com/fridaj
37grader
37grader,
Jaa katter är bäst och jag ångrar som sagt inte alls att jag valde att skaffa honom 😊 Det jag tänkte på innan var att jag ville skaffa just en ragdoll som är en innekatt eftersom jag bor i en etta. Han trivs jättebra inne och det fungerar hur bra som helst. Man ska väll inte lämna dem ensamma för länge bara, men jag har varit borta över natten ett par gånger och det var inga problem.
nouw.com/37grader
fridaj
fridaj,
vad härligt! tack så jättemycket för dina tankar om det, kram!nouw.com/fridaj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229