Äntligen en ny kappa

Kappa - Weekday / Byxor - Zara

Jag har verkligen ingen brist på jackor. Jag älskar jackor! Men i år behövde jag en ny kappa och jag har spanat runt ett tag. Mycket viktigt är att de inte ska dra till sig katthår, vilket det känns som att de flesta gör. Tillslut landade valet på denna från Weekday och den är verkligen gosig. Lång och stor så att jag kan ha många lager under. Perfekt!

Jag kom nyss ur duschen och ska snart äta lite och kolla Bachelor tror jag. Har sett ett avsnitt hittills. Jag är mer inne i Paradise Hotel, men jag börjar tröttna. Är det bara jag som tycker att det känns för mycket och bara extremt mörkt och tragiskt i år? Man ser att deltagarna är så himla trasiga och mår pisspotta. Den enda vettiga personen är Adam. De andra två jag gillade har åkt ut. Jag lär fortsätta kolla, men egentligen borde jag bara lägga ner. Well, nu blir det myskväll i alla fall. Jag är hungrig!

  • Stil

Gillar

Kommentarer

Emma_Hedberg
Emma_Hedberg,
Älskar med jackor, det är så kul att kombinera och matcha med olika stilar Och outfits. Kappan var såååå fin!!😍nouw.com/emma_hedberg
Sabinakj
Sabinakj,
Så himla snygg kappa! Du passade verkligen i den!nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229