A reminder to smile

Vad tycker ni om min nya tatuering? Jag älskar den och tänkte bjussa på storyn bakom. Det var nämligen så att jag var ute och tog några öl med två tjejkompisar för ett tag sedan när jag gick förbi en himla gullig kille. En stund senare hamnade vi några bord bort, men mesig som jag är så vågade jag inte gå fram. Jag försökte övertala Alexandra att gå fram, men hon ville inte. Istället bad vi Jessica som precis kom tillbaka från toan och hon grabbar sin öl och går raka vägen fram. Det slutar med att vi har en väldans kul kväll och hela gänget åker hemåt på efterfest. Då kommer det fram att killen vi var hos hade en tatueringsmaskin hemma. Sånt ska såklart inte göras med alkohol i kroppen så vi sov på saken. Dagen efter hängde vi kvar och jag kunde inte släppa tatueringen som inte var så spontan, utan jag hade tänkt på den innan.

Snyggingen ritar i alla fall en smiley på mitt finger, men då han hade noll vana fick hans kompis ta över. Som förvisso ägde en tatueringsmaskin, men inte hade speciellt mycket erfarenhet för det. Den håller redan på att tappa färg i mitten så den behöver fyllas i men aja. Credd till dem som gjorde det i alla fall!

Jag rekommenderar såklart alla att gå till en riktig tatuerare, men jag tycker ändå att det är en kul story. Den påminner mig om att ta livet som det kommer och att säga ja till oväntade situationer :)

Smile :)

Gillar

Kommentarer

nittonsekunder
nittonsekunder,
men så härlig!! Precis sånt där som skapar fina minnen att sen tillbaka på! 😍✨nouw.com/nittonsekunder
artibus
artibus,
Åh så fantastiskt ❤️nouw.com/artibus
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229