Sparkle for Friday

Helgen börjar ju typ redan på fredag morgon. Fredagar är alltid mysiga! Jag går dock inte klädd som på bilderna, utan i en stor svart hoodie, svarta skinnbyxor och svarta boots. Helt fel tänkt en fredag.

Två saker jag gillar lite extra på fredagar är:

1. Vi har team-möte. Även om vi sitter extremt nära och pratar hela dagen, och att vi egentligen har flera möten under veckan, så är det något extra med fredagsmötet. Det mysig stämning, och kanske är det också känslan av att det är fredag!

2. Fredagsfantan! Det är inte överallt de har fanta zero, men på jobbet finns det. Vi tar en burk nästan varje fredag och då vet man att helgen är här!

Hoppas ni får en riktigt härlig fredag!

Gillar

Kommentarer

En liten apa...

...hoppade i sängen!

November är till för mys! Det är allt jag har att säga! I en stor hoodie. Med den godaste av katter. Min lägenhet är mysig och gör sig riktigt bra på vintern. Nu ska jag laga kvällsmat och se Vår tid är nu. Imorgon är det fredag! Woa woa wi waa!

Gillar

Kommentarer

There is always hope

Hur fin är den där vinflaskan? "There is always HOPE". Jag hade även en uppdrucken flaska champange som jag fått av två bästa vänner. Istället för att slänga dem så droppade jag på lite stearin och gjorde dem till ljusstakar. Jag tycker att det blev personlig och fin inredning.

Gillar

Kommentarer