Söndag hemma

Det är en otroligt grå söndag här i Göteborg, men det gör mig ingenting. Jag ligger fortfarande kvar i sängen. Förutom att jag ska ta mig ut för lite motion och frisk luft, och handla lite mat, så ska jag stanna inne hela dagen. Jag är glad att jag gav mig själv den här söndagen och bokade en ny tågbiljett hem från Stockholm igår, även om det såklart hade varit kul att stanna en natt till. Fredagen får i alla fall 10 av 10! Vi började med pizza och bubbel hemma hos Sara, fortsatte med karaoke och sedan blev det dans på söder. Jag behövde den kvällen med mina tjejer!

Nu ska jag skriva ihop en text om ätstörningarna till en kommande hemsida som tre grymma tjejer driver som UF! Det gör mig så glad att de gör det. Ni får se hur det blir senare.

Ha en mysig söndag!

Gillar

Kommentarer

Weekend

  • Stil

Gillar

Kommentarer

If you lose hope, buy it

Goomorron fredag!! Jag tuffar just nu fram längs Sveriges järnvägar mot destinationen Stockholm. Sara har ju fyllt 30 och det ska firas! För att inte förlora värdefull firningstid ikväll så åker jag nu och jobbar från kontoret i Solna idag. Hur bra?!

Jag skulle ha stannat hela helgen men jag är så in i bomben trött och vill bara ligga i sängen med nerdragna gardiner he-la-ti-den. Men jag vill också träffa alla älsklingar i Stockholm så nu åker jag hem imorgon eftermiddag. Hälsan först!

För övrigt så serveras det frukost på tåget. Den kommer från Pontus och det borde väll vara lyx, men den är lite sisådär. Helt ok, men man vet aldrig vad det är på den macka. Ett life hack är att köpa frulle på 7eleven. Ni vet väll att de har pick and mix för 35 kr. Alltid! Mycket mumsiga alternativ och otroligt prisvärt ju. Tips från mig!

Jag är klädd som ett får i en ny skjortjacka från HOPE. Den såg så varm och gosig ut så ha-begäret tog över mig.

Gillar

Kommentarer

Sista sommarhelgen - Fredag

Jag tycker att det här känns som årets sista sommarhelg. Nästa helg är jag i Paris och helgen efter det är vi i mitten av september. Igår fick jag grillat och ikväll ska jag ut på stan. Det har varit mer festligheter den här sommaren än vad det är på vinterhalvåret så detta kan nog bli en av de sista kvällarna. Sedan är jag all in höstmys. Jag hade i alla fall en väldigt härlig fredag och den såg ut såhär.

Två saker ni behöver veta om mig, 1. Jag är verkligen en morgonperson. Alla måsten och saker som behöver fixas gör jag bäst på morgonen. 2. Jag kan inte skicka korta sms. Kajsa har klagat på mina långa sms innan och var seminöjd när hon fick en massa onödigt utsvävande redan innan klockan hunnit bli åtta på morgonen. (Även här på bloggen skriver jag onödigt mycket skit ibland, haha).

Vi hade Framtidsfredag på jobbet och lyssnade på flera inspirerande dragningar om bland annat internet of things och voice - det vill säga vad som skett i utvecklingen med grejer som Alexa eller Google assistant osv.

På lunchen begav vi oss ut och åt. Jag har varit sugen på restaurangburgare typ hela sommaren så jag var nöjd!

Jag var klädd i en skala av beige (bilder kommer) och på kvällen åkte jag hem till Anna och Jacob där vi blev serverade en grillmiddag. Dröm!

De där tjejerna var på plats också och vi hade en riktigt mysig kväll!

Gillar

Kommentarer

May look confused but it's getting clearer

Igår kväll var Jonas här. Vi fikade och gick en liten promenad, och Jonas sa att det märks att jag mår bra. Är inte det något av det finaste man kan få höra? Att man utstrålar att må bra! För mig i alla fall. Det gäller små saker som att jag svarar i telefon och att jag tar initiativ till att hitta på saker. Mer än jag gjorde i vintras. Det är bra skit det där! Jag är på riktigt exalterad över framtiden på ett sätt jag inte varit på väldigt länge. Denna sommaren gjorde något med mig och det börjar klarna vad jag vill och inte vill med livet. Eller den närmsta framtiden i alla fall! Jag har fått ett nytt pirr!

Ikväll ska jag träffa Anna, Becca och Alexandra. Jag minns inte ens när vi fick ihop ett tillfälle att ses då alla kan. Jag vill inte spendera min fredagkväll på något annat sätt!

Ha en himla bra fredag ni också nu <3

Gillar

Kommentarer

Kroniskt förkyld eller bara förkylningen 2.0?

Har man blivit kroniskt förkyld eller vad är det frågan om? Jag har i alla fall fått förkylningen 2.0. Ni vet ju att rösten försvann och jag var hemma en vecka efter way out west. Sedan jobbade jag en vecka med hosta, hade seriöst en frisk dag, och sedan var det dags för omgång nummer två av förkylning. Näe, inte ball alltså. Det är hanterbart i alla fall och jag orkar jobba. Det är huvudsaken.

Nu är det snart helg igen. Ikväll ska jag träffa min kompis Jonas och planera lite roligheter, imorgon blir det tjejkväll och på lördag True Love (samma koncept som Natten i Stockholm). För er som inte känner till det alls så är det en balladklubb med enbart goa power ballader / tryckarlåtar. Vi får la se om ture love uppstår då ;P

Gillar

Kommentarer