Söndag hemma

Det är en otroligt grå söndag här i Göteborg, men det gör mig ingenting. Jag ligger fortfarande kvar i sängen. Förutom att jag ska ta mig ut för lite motion och frisk luft, och handla lite mat, så ska jag stanna inne hela dagen. Jag är glad att jag gav mig själv den här söndagen och bokade en ny tågbiljett hem från Stockholm igår, även om det såklart hade varit kul att stanna en natt till. Fredagen får i alla fall 10 av 10! Vi började med pizza och bubbel hemma hos Sara, fortsatte med karaoke och sedan blev det dans på söder. Jag behövde den kvällen med mina tjejer!

Nu ska jag skriva ihop en text om ätstörningarna till en kommande hemsida som tre grymma tjejer driver som UF! Det gör mig så glad att de gör det. Ni får se hur det blir senare.

Ha en mysig söndag!

Gillar

Kommentarer

Weekend

  • Stil

Gillar

Kommentarer

If you lose hope, buy it

Goomorron fredag!! Jag tuffar just nu fram längs Sveriges järnvägar mot destinationen Stockholm. Sara har ju fyllt 30 och det ska firas! För att inte förlora värdefull firningstid ikväll så åker jag nu och jobbar från kontoret i Solna idag. Hur bra?!

Jag skulle ha stannat hela helgen men jag är så in i bomben trött och vill bara ligga i sängen med nerdragna gardiner he-la-ti-den. Men jag vill också träffa alla älsklingar i Stockholm så nu åker jag hem imorgon eftermiddag. Hälsan först!

För övrigt så serveras det frukost på tåget. Den kommer från Pontus och det borde väll vara lyx, men den är lite sisådär. Helt ok, men man vet aldrig vad det är på den macka. Ett life hack är att köpa frulle på 7eleven. Ni vet väll att de har pick and mix för 35 kr. Alltid! Mycket mumsiga alternativ och otroligt prisvärt ju. Tips från mig!

Jag är klädd som ett får i en ny skjortjacka från HOPE. Den såg så varm och gosig ut så ha-begäret tog över mig.

Gillar

Kommentarer

Sparkling belt och morgontankar

Innehåller affiliate-länkar

Lite bling bling såhär en fredag! Bältet kommer från Nelly och ni hittar det HÄR .

Just nu ligger jag hemma i sängen och tar det lugnt. Jag har sena möten idag så jag åker till kontoret lite senare, men snart är det dags att hoppa upp och börja göra mig iordning. Jag har inte så mycket planerat för helgen. Mina föräldrar är bortresta, men jag tänkte flytta dit för lite miljöombyte. Skönt att bo i ett hus och inte i en liten lägenhet ibland!

Jag ska ta lite tid i helgen till att börja jobba på lite nya grejer kring bloggen som jag tänkte köra igång med. Det var dessutom ett tag sedan jag skrev något i kategorin kropp och ätstörningar. Det senaste var väll att jag nämnde att jag haft ett litet bakslag. Det har gått bra efter det, men jag har haft några kämpiga veckor vilket har gjort att jag inte riktigt orkat skriva om det. Det kommer nog bli en "serie" av inlägg om min "resa". Resa är typ oskönaste ordet, men jag kommer inte på något bättre. Min "historia"?! Varför låter det som att man tycker att man är världens viktigaste person och som att det är en positiv grej? Ajaaa, ni fattar! Det har i alla fall sett olika ut i olika stadier och det finns nog mycket fördomar om bulimi så det kanske kan vara intressant. Det ska jag försöka mig på att formulera i helgen. Plus en helt ny grej som jag är taggad på!

Ja, lite morgontankar sådär en fredag men nu är det upp och hoppa som gäller. Ha en kalasgo dag nu hörni! <3

Gillar

Kommentarer

Second hand leather coat

Jag nämnde ju för ett tag sedan att jag klickat hem två second hand skinnkappor från Sellpy för typ inga pengar. Den ena visade jag HÄR och den andra som ni kan se på bilden invigde jag i Linköping förra helgen. Jackor är verkligen min svaga punkt. Jag älskar jackor!

  • Stil

Gillar

Kommentarer

Whats the Deli

I tisdags hade vi en dag med teamet utanför kontoret. Vi var hemma hos Hanna i Majorna och jobbade och på lunchen promenerade vi upp till Mariaplan och åt. Vi gick till What's the deli. Det är synd att det finns så mycket mer roliga restauranger och små butiker i Majorna och i västra Göteborg, men inte i östra där jag bor. Jag hoppas att min sida kommer ikapp snart!

Det var mysigt och snyggt inrett.

Maten var också god. På bild fångade jag min sallad med kyckling och Josefins macka med oxbringa. Båda var nöjda, men jag tyckte att salladen smakade lite mycket senap och Josefin tyckte att mackan smakade lite för mycket pepparrot.

Efter lunchen gick de hem till Hanna igen och jag åkte till Högsbo för att gå till sjukgymnasten. Jag har ju nämnt att jag börjat med det som behandling för ätstörningarna efter att ha stått på kö ganska länge. Nu har jag varit där tre gånger och vi jobbar mycket med stresshantering som även ska minska ångest och luriga tankar och beteenden kring maten. Tänk vad fantastiskt om jag kunde lära mig att stressa ner. Jag ska berätta mer en annan gång.

Gillar

Kommentarer