Tacomys, en höstdag på landet och söndagsspa - Bilder från helgen!

När pappa klev in genom dörren i fredags så fattade Claude Louis direkt att det var dags att åka bil. Han ville inte följa med och det tog en kvart att få in honom i buren. Inte ens godis hjälpte.. När vi kom hem till mamma och pappa fick jag tacos. Mums, mums, mums!

På lördagen skulle pappa ut till landet och jag hakade på. Klädd i min chilltröja för totalt lördagschill.

När vi åkte över Tjörnbron sprack det upp!

Vi gick ner till badet och det var så fint även nu på hösten.

Igår åkte jag, mamma och brorsan till Varberg för spa.

Det hela inleddes med en japansk tvätt och sedan hade vi en otroligt härlig vistelse. Jag mådde så bra i kroppen efteråt. Där inne var det dock mobilförbud.

Efter några timmars spa åt vi brunch. Jag fokuserade mest på våfflorna som var dögoda!

Det var den familjehelgen det! Jag behövde verkligen en lugn helg och det är alltid lika trevligt att hänga med familjen!

Gillar

Kommentarer

Leather on leather

Detta är ett par riktigt snygga skinnbyxor från Nyden / Afound. Jag älskar att de är ljusa, men jag har ändå valt att byta till svarta. Lite praktiskt får man ju lov att vara när vintern kommer. Ni ska få se bilder på dem med.

Jag har haft en superlugn och mysig helg. Jag har sovit hos mina föräldrar och igår åkte jag med pappa till landet över dagen. Just nu sitter jag i bilen på väg till Varberg med mamma och brorsan. Vi ska på Asia Spa och bara ha det gött! En riktigt härlig söndag med andra ord.

Gillar

Kommentarer

Mina tatueringar

Jag har sagt länge att jag ska göra ett inlägg om mina tatueringar och här kommer det. När jag var runt 18 år var jag sugen på att tatuera mig, men sedan svalnade det. Ett tag avskydde jag det rentav. Våren 2018 fick jag feeling igen och gjorde mina första och sedan dess har det blivit sju tatueringar på min kropp.

På insidan av min överarm har jag texten Je Respire och det är den första jag gjorde. Texten hade funnits med mig sedan då i artonårsåldern och kommer från låten FF med KENT.

Les paysages défilent et la brume se dissipe (övers: Landskapen glider förbi och dimman skingrar sig), Grâce à toi à nouveau je respire (övers: Tack vare dig andas jag på nytt).

Det är franska och betyder alltså jag andas. Rent estetiskt är det inte den jag tycker mest om, men innebörden betyder mycket. Utan att låta cringe så kan den funka som något som håller mig grundad och kvar i verkligheten. I stressiga eller påfrestande situationer så påminner den mig om att andas och om saker känns sådär pissigt i det stora hela så finns jag ändå kvar här och andas. Typ så.

Molnet gjorde jag på mitt andra besök i tatueringsstudion. Den är mest fin, men har också en stor betydelse som jag håller för mig själv.

Trettiosjugrader är ju även namnet på mina sociala medier och har mycket med kroppen att göra. Vi kan alla se olika ut och det ena kan anses finare än det andra, men i slutändan är vi alla lika. Den mänskliga kroppstemperaturen är 37 grader.

CL gjorde jag i somras och det står ju såklart för Claude Louis. Jag älskar honom så in i bomben och han förtjänar att sitta på min kropp resten av mitt liv.

På way out west 2018 hörde jag att man kunde tatuera sig och jag blev sugen på ett hjärta på handleden. Det blev inget under festivalen utan den gjorde jag samtidigt som jag gjorde trettiosjugrader. Jag gjorde den mest för att den ser gullig ut, men den står också för min familj.

Månen gjorde jag samtidigt som jag skrev Je Respire. Lägsta priset är alltid runt tusenlappen och då kan man lika gärna göra flera små för samma pris haha. Den är gullig i alla fall och jag gillar den mycket!

Create var den senaste jag gjorde. Jag har skrivit mer om den HÄR, men i korthet så står den för att jag kan göra vad jag vill av mitt liv och att det är jag som har makten över det. Det må låta självklart, men det är inte alltid så enkelt.

Det var det. Hoppas ni gillade det! KRAM!

Gillar

Kommentarer