Bloggpaus eller ett sista blogginlägg?

Det är ändå otroligt att min blogg fortsätter ha besökare. Ni är inte många, men några. Senaste inlägget skrev jag 11 januari, vilket är mer än tre månader sedan. Jag har helt enkelt inte haft någon lust.

När jag startade bloggen var jag sjukskriven för stress och depression, och var sjuk i bulimi. Jag behövde något att fokusera på som enbart var för mig och som inte styrdes och bedömdes av någon annan som på jobbet. Jag behövde få fota, skriva och vara kreativ. Framförallt så ville jag skriva om ätstörningar, vilket var hela poängen egentligen. Allt detta har jag gjort och det har gett mig så mycket! Det hjälpte verkligen att ta mig ur hur jag mådde för ett och ett halvt år sedan.

Just nu mår jag bra! Jag är tjänstledig från jobbet under våren, läser en distanskurs och kan i stort sett styra mina dagar själv. Jag skulle ha spenderat April i Paris, vilket inte blev av på grund av Corona, men det känns helt ok. Jag är dökär i en kille som lyfter mig, gör mig trygg och glad. Jag spenderar min tid med honom, vänner och familjen och mindre tid på sociala medier. Och, jag är frisk från mina ätstörningar. Jag har kräkts ett par gånger i början av året, och jag vet att bakslag kan komma, men över lag är jag frisk. Jag har slutat gå till Anorexi - och bulimimottagningen då de ansåg mig frisk. Jag äter allt möjligt, vad jag vill och när jag vill. Jag motionerar genom att promenera eller springa en kortare runda, men det är allt. Jag har gått upp lite i vikt, men det känns helt fine.

Det är såklart en lättnad att må såhär, vilket jag inte trodde att jag kunde, och just nu vill jag bara vara i den känslan. Jag vill inte tänka på, eller prata om, ätstörningar alls just nu så därför har jag tappat suget för bloggen också. Jag kommer att låta det vara så ett tag och när jag är redo igen så vill jag fortsätta jobba för att färre människor ska bli sjuka i ätstörningar och att öka samtalet kring bulimi.

Bloggen kommer att finnas kvar, och i kategorin kropp och ätstörningar hittar ni allt jag skrivit om det. Ni hittar även min historia i korta drag här hos Viktigtuf. Jag tror att jag kommer stänga ner min Instagram, 37grader som jag startade samtidigt som bloggen. Vill ni följa mig så hittar ni mig på min privata HÄR! Ni har ju typ blivit som mina vänner genom era fina kommentarer.

Ta hand om er så hörs vi kanske!

Puss och kram <3

Gillar

Kommentarer

2019 - September till December

Här kommer sista tillbakablicken på 2019. Det var inte årets bästa månader, men såhär när man tittat tillbaka så var de verkligen inte så dumma.

September

Annie fyllde 30 och vi firade henne med en fantastisk weekend i Paris!

Jag och mamma har numera en tradition att göra en höstdag i Varberg. Vi strosade i affärer och åt pizza.

Jag hängde även på stan i Göteborg och åt en sista frukost utomhus med Kajsa,

Oktober

Jag hade en lördagkväll med Annie och Martina. Vi åt middag och minglade runt på stan.

Jag och pappa åkte ut till huset på Tjörn över dagen.

Mamma fyllde år och vi åkte till Asia Spa i Varberg tillsammans med ena brorsan.

Jag åt middag och sjöng karaoke med mina kollegor efter en riktigt tuff jobbvecka. Jäklar vilket 2019 vi haft! Vi har åstadkommit så mycket på jobbet och haft otroligt kul tillsammans på vägen. Jag tycker så mycket om de här tjejerna! Nu är jag tjänstledig under våren och en av oss kommer att sluta så det är the end of an era. Vi rekryterar nytt och det kommer bli hur bra som helst, men jag är tacksam för tiden vi hade som ett team! Kommer alltid att minnas den!

Jag var på Halloween på Liseberg och åkte Balder! Jag var i alla fall inte rädd eller så ;)

Vi hade en hösthelg i Hälleviksstrand med pangväder!

November

Brorsan var med i en bilolycka samtidigt som våra föräldrar var i Kina. Den veckan hängde jag och andra brorsan på sjukhuset en hel del och jag var glad när vi äntligen fick hem honom! Vi firade med pizza och nu är allt bra igen!

Sara fyllde 30 och jag var i Stockholm och firade med tjejerna.

Hamnade på en spontan efterfest som slutade med en ny tatuering..

December

Jobb i Stockholm igen och vi firade Hannas födelsedag.

Jag och Annie Bakade bullar, drack bubbel och kollade Bachelor. Mycket firande märker jag och här firade vi att jag kommit in på kursen i vår.

Jag var på en riktigt rolig tjejförfest! Sedan kom julafton och jag gjorde en avstickare för att fixa den sista julklappen.

Årets sista kväll spenderade jag med sina vänner!

Gillar

Kommentarer

Gianni Versace Retrospective

Förra året var jag och mamma på Textilmuséet i Boårs, exakt samma helg. Då hade de en utställning med Balenciaga. Nu visar de utställningen Gianni Versace Retrospective så i lördags satte vi oss i bilen och åkte dit igen.

Det var så mycket fina och färgglada kläder!

Utanför visare de även kreationer som elever på textilhögskolan gjort.

Älskar detta som är mer i min icke färgglada stil.

Det var superfint väder och jag njöt i solen utanför!

Jag kan verkligen rekommendera er att åka och se utställningen om ni har möjlighet!

  • Helgen!

Gillar

Kommentarer