Om du bara vill läsa om "ingen respekt i badet" så finns det på fjärde stycket, om inte fortsätt läsa :)

Hejhej, första inlägget då ja. Vi är två stycken 01:or och är ganska hatiska, och tycker nästa likadant om allt. Det händer mycket i skolan, och om ni börjar läsa vår blogg så får ni veta lite om hur vi brukar ha det i vårat vardagsliv. Vi är dock nybörjare men vi kommer försöka vara så aktiva som möjligt :)

Ingen är normal, men vi uppfattas som onormala av många. Vi båda tycker om att rita, och oftast på bord i klassrummet. Så det kan hända att vi uppdaterar lite fina "konstverk" och så.

Vi båda ville "slumpmässigt" vis inte vara med på simningen idag i skolan så vi kollade på dem andra och sprang runt lite för att vi är så normala då ja. Det första vi såg när vi satte oss ner va att "någon" hade dratt upp sin baddräkt lite för mycket så man såg hela röven, och vi skojar inte. Vi menar hela och allt vi skriver här. Sen va det någon annan som hade en för liten bikini så det blev en dubbelrumpa mm. Sen var det en annan som hade hoppat i bassängen som sedan gick upp och kramade en med kläder på och den tyckte inte ens att det var kul. Dem flesta i klassen har inte så mycket respekt. Folk skvätte, försökte dränka varandra när vi har livräddning, och sånt. Det var inte det roligaste att få blöta kläder. Det var bara en liten del av det vanliga, det har är ingenting mot det som brukar hända i skolan. Om du vill veta mer så får du läsa våra nästa inlägg //mvh 2mangos 🍊🍎🍓

Likes

Comments