Tänkte att vi avslutar denna blogg med våra topp 3 och en kort motiveringen till varför!

Emils topp 3🏆:
1. Bungyjump! För att kolla om gravitationen fortfarande fungerar.
2. Hobbiton med danskarna 🇩🇰 Den mäktiga atmosfären och det trevliga sällskapet!
3. Surfingen! Att göra vågen till din våg 🏄🏼

Hannas topp 3🏆:
1. Skydive! Känslan och adrenalinkicken!🛩
2. Tamaki Māorivillage! Få veta mer om kulturen och se deras passion!
3. Cathedral cave/ Narnia! Vackraste stället jag någonsin varit på! 😍

Vi vill tacka alla som följt våran resa här på bloggen! Tyvärr har resan kommit till sitt slut men vi kunde inte vara mer nöjda!
Vi har fått minnen för livet!

Emil and Hanna out! 🎙

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi är nu påväg hem! Känns faktiskt otroligt skönt! Detta har varit ett äventyr minst sagt. Minnen för livet men vi är redo att åka hem till ett normalt svenneliv!

Skriver ett längre inlägg när vi kommer fram!

Likes

Comments

Idag är vår sista heldag i Nya Zeeland, svårt att förstå att det redan gått två månader!

Vattenflaskan nedan har varit oss trogen. Vi köpte den här i Auckland för två månader sedan och än är den med oss! Lite tilltygad är den men den har överlevt allt! 💪🏻

Vi har strosat runt på stan för att köpa lite souvenirer till familjerna som väntar på oss hemma. Ska blir roligt att få träffa alla igen! 💕

Unnade oss en cookie and ice cream sandwich i vårt sökande. Vi har sen tagit det lugnt på rummet. Vi har som sagt sett Auckland så vi ville mest bara ta det chill.

Vi avslutar resan som vi började den, genom att äta på samma ställe! Nu ska vi packa det sista!

Likes

Comments

Sista bussresan med Kiwi! Vi starta kl 9 och var framme halv 4 👍🏻På bussresan tillbaka tog man in det sista av Nya Zeelands landskap. Sista dagen blir det bara i storstaden!

Som sagt har det mest bara blivit bussåkande idag. Vi har gjort middag och gått lite i stan. Det händer nog inte så mycket mer än så idag!

Likes

Comments

Uppe innan tuppen idag! 5.30 gick bussen så vid 5 klev vi upp och åt frukost. Lite innan 7 var vi framme och då var det bara att börja gå.

Väldigt lugn början. Mest bara platt att gå på så det var lugnt. Molnigt var det till en början men det blev bättre!

Sen kom vi till dom omtalade trapporna. Många av dom fanns det och länge fick man gå på dom. Men trots ryktet om hur jobbiga dessa ska vara så gick det förväntansfullt bra!

Efter det blev det en platt väg att gå på! Väldigt skönt. På vår högra sida hade vi nu mount doom. Man kunde gå upp där men de sa till oss att det inte var värt om det är molnigt för då ser man absolut ingenting. Men vi fick många fina bilder på det!

Vi gick sen på den brantaste delen av hiken och det blåste så mycket att det var svårt att hålla sig kvar. Men upp tog vi oss tillslut. Det var inte så jobbigt heller för man fokuserade på vinden och inte hur brant och tungt det var i benen.

Vi kom fram till dessa vackra sjöar!

Nu har vi alltså gjort den sista aktiviteten på Nya Zeeland. Nu väntas bara 2 hela dagar sen är vi redo att åka hem 🇸🇪

Likes

Comments

Idag blev det en 6 timmars busstur, bara 😂 Fantastisk vacker plats! Vi gick och shoppa mat för morgondagen då vi stannar 2 nätter här. Imorgon ska vi göra tongariro crossingen på 8 timmar.

Jag gick sedan och sola ett par timmar medan Emil tog det lugnt! ☀️

Blir tidig kväll då bussen avgår 5.30 imorgonbitti!

Likes

Comments

Det är lååånga bussturer nu.. 4 timmar senare inväntade vi färjan i 2 timmar. Kl 14 började färjan röra sig mot nordön. Väldigt märklig båttur. Det var väldigt vågigt ute så färjan gungade mycket, helt plötsligt börjar de säga att det var en nödsituation. Men människorna runt omkring oss reagerar inte på något vis. Vi sitter kvar och inväntar mer instruktioner. Personal rör sig överallt, väldigt förvirrande. Tillslut säger dom att det var en övning. Haha ja lite nervös måste man ändå erkänna att man blev😂

Framme runt 18. Busschauffören berättar att det är en rugbymatch som spelas ikväll 19.30.

Från att vi tänkte göra ingenting blev det en väldigt händelserik kväll men gott sällskap!

11 st från bussen ville se matchen så vi samlades innan för att ta oss dit tillsammans. Tog 3 taxis till arenan där vi sedan stod i världens längsta kö! Vi var i god tid men efter en timme med strul och väntan så var vi sist in i arenan. Vi kom han se 1 min av första perioden 💪🏻

Men resten av matchen var rolig! Hurricane vann överlägset! ( det lag vi fått veta att vi ska heja på😉)

Största arenan i Nya Zeeland. Den rymmer 35 000 människor.

Riktig rugbymatch kräver riktig mat!

Här har hi hela glada gänget. En blandning av människor från hela världen!🇩🇰🇫🇮🇬🇧🇺🇸🇩🇪🇸🇪

Likes

Comments

Bussresandet fortsätter. Hädanefter kommer vi att åka till platser vi redan varit på. Just för att vi bara ska ta oss tillbaka till Auckland för att ta flyget hem till Sverige! Så blir kanske inte så mycket bilder på kommande inlägg.

Vi börja åka buss från 7.25 imorse och kom fram vid 3 så så rolig var vår dag. Vi fixade käk sen har vi bars chillat. Spelat biljard, skrivit och läst. Ja lite av dittan och datten.

Här ligger Emil med en stukad fot. Han hoppade ut ur bussen och landade på kanten så hela foten veck sig. Hanna har lekt sjuksköterska och lindat foten så gott hon kan. Vi hoppas på att det känns bättre imorgon!

Likes

Comments

Idag sov vi ut! Så skönt att inte behöva hinna med en tidig buss. Vi åt och skulle ta oss till stranden. 7 km bort var den men vi tänkte att det kunde det vara värt. Men ack så fel. Gissa vad besvikna vi var efter att ha gått i 1,5 timme och komma fram till detta?! La oss på gräset och sola en halvtimme kanske, det blåste och var eländigt så vi valde att gå tillbaka samma sträcka. Sammanfattningsvis så har vi gått idag 😂

Kan beskriva Cristchurch med några få utvalda ord.

Under konstruktion 🔨 Vart du än går bygger dom om. Man måste gå sick sack mellan gatorna.

Graffiti 🖌 På de flesta byggnader hittar något sorts kladd. Det är ofta de övergivna byggnaderna som inte blivit renoverade efter jordbävningen som var här för några år sen som fått sig lite färg.

Parker ⛲️ Här finns en av de största parkerna. Kommer inte ihåg om det är världen eller bara i Nya Zeeland, vilket som så är den stor och vacker med mycket härligt färg!

Likes

Comments

Vi har idag anlänt till Christchurch. Vi har legat i en park för att ta igen två månaders bränna. Ser inte ut som vi blivit nå bruna så vi jobbar ikapp oss så gott det går 😂 Gick och käkade middag sen fortsatte vi till mataffären för att handla för närmsta dagarna🍜

Likes

Comments