Som jag skrev i förrgår, så tog vi en sväng förbi Skoklosters slott för att jaga Pokémon. Jag, som aldrig hört talas om det här slottet innan, såg framför mig ett gammalt slottliknande ruckel som lokalbefolkningen använde som en comeback "Skokloster har faktiskt ett äkta SLOTT!"
Ehe, jepp, kände jag mig lite dum efteråt faktiskt:

Tar det som en påminnelse att det är aldrig för sent att lära sig något nytt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade jag varit rik, då hade en stor del av min förmögenhet gått till Lush. Sedan den dagen jag för första gången klev in i deras butik på Henry street i Dublin så har jag varit fast. Jag vill köpa ALLT. Tyvärr har jag alltid varit hyfsat rationell och insett att det inte är möjligt, utan fått hålla mig till att titta och sniffa på deras tvålar, ansiktsmasker och andra underbara ting. En av alla tråkiga grejer med att flytta tillbaka till Sverige var att jag nu har cirka 9 mil till närmsta Lush-butik och det känns inte riktigt okej att åka dit bara för Lush. SÅ när vi var på Mall of Scandinavia så typ sprang jag till deras butik och köpte mina två favvogrejer:Mask of Magnaminty, en ansiktsmask som doftar grymt gott och Lemony Flutter, som är en fet kräm en smörjer in nagelbanden med. Den doftar också sjukt gott. Den sistnämnda smörjer jag nagelbanden med varje kväll (om jag kommer ihåg...) och ansiktsmasken har jag inte hunnit använda än, men tänkte prova den alldeles strax! Använde den en del i Dublin och vad jag minns var den toppen. ;)

Likes

Comments

Well, well. Here we go again.

Har återigen haft en aslångt uppehåll. Det beror antingen på att mitt liv är alldeles för tråkigt för att dela med mig av elleeeeeerrrrr så är jag bara glömsk och lat. I want it to be reason number 2 och eftersom det är min (*host* vår?*host*) blogg, så bestämmer jag att det är sista anledningen. Mitt liv är helt enkelt FÖR fullsmockat av spännande och roliga grejer att jag inte har tid att skriva här. Jojo. Så är det.

Hrm, anywho. Var i Uppsala i helgen och det var görtrevligt. Shoppade, spelade kort och drack några cider. Åkte till ett slott för att spela Pokémon och när vi kom dit visade det sig även vara julmarknad där. Katching! Köpte dock bara brända mandlar... but they were delicious.

Förutom att träffa våra kompisar där, så var faktiskt Mall of Scandinavia det bästa på resan. Sjukt många och stora affärer, lite skillnad från köpcentret där vi bor, haha.


Mall of Scandinavias julbelysning var ju inte fy skam heller.

Likes

Comments

... allra bäst, en spanjor, dansar sin fandango.

Kom hem från Spanien igår. Skönt att vara hemma, men fan va trist det är med regn och kyla. Me wantsa to go back. Vart asbra dagar därnere så får njuta av minnena. *klyschiiiigt* *ryser av obehag*
Vi (jag och me family) åkte till Gibraltar över dan och fick hålla apor. Det var kuligt. Jag ville stoppa ner en i ryggsäcken men J stoppade mig. Elakt.*


Tänk o ha den lelle plutten! Så söööööt.


Imorn har jag en dejt med L! Wiiiiiiie! That will be nice. Jag ska sniffa hennes hår och bita henne i armen. Sådetså.*


L, you've been warned.
* Jag måste vara sämst på att göra sammanhängande blogginlägg. Det är så sällan jag får tummen ur ravi att jag bara slänger ihop allt i en hög

Likes

Comments

Heh. Ja, det här med blogg var ju verkligen vår grej. *host*not*host*

Men, vi kan ju säga att livet kom emellan. Även om det, åtminstone för min del, vart ett ganska tråkigt liv. Inte för att dissa mig själv, men jag har inte gjort något direkt roligt att skylla på. (förutom en resa till ett varmt land förra veckan... okej, jag tänker satsa helt fullt ut på att skylla på den resan)

Asså, jag har vart såå himla busy asså, har inte funnits en SEKUND över, fattaru lixom? *tuggar tuggummi* Jag har lixom solat, badat, ätit god mat och ja ni ser, helt skitbusy!!1
Nä... Det funkar ju inte. Jag spenderar numera allt för mycket tid på olika sidor som säljer undulattillbehör ('cause this guurl is getting budgies soon!!) eller så ser jag på serier, spelar eller försöker få så många jobbdagar som möjligt. (life of a timmis)


​Yeah. Låt oss lämna tomheten på bloggen bakom oss nu. Jag är här för att stanna! ...Åtminstone i några minuter till. Sen ska jag nog spela eller nåt. En kan ju inte lägga hela livet på en blogg, förstår ni.

Likes

Comments

​Jag tänkte börja detta blogginlägg med att följa i min kära kusins spår, skriva om Bähå. 
Sist gång jag unnade mig en ny bh var runt den tiden pencillin was the new shit. Det är inget riktigt problem som att det är svårt att hitta rätt storlek eller så som stoppar mig, nej nej det är enbart lathet. Något som är lite av mitt expertis område. Eftersom det var så längesen jag köpt ny bähå hade jag glömt att det tar en viss tid att bli bekant med sin boob holder.
​Just nu klamrar de sig fast på mig som en skrämd kattunge klamrar sig fast med klorna i ens ben. Söta, men något irriterande. 

Måste också berätta om mitt senaste systembolaget besök! Jag fick visa legitimation! Änglakörer sjöng, folk började dansa spontant och jag stod i slutet av regnbågen. En underbar känsla av lycka som varade i hela fem sekunder, sedan fick den 
40-åriga mannen bakom mig också visa sin legitimation...  • Filed under: L

Likes

Comments

Var och shoppade med min fantastiska kusin, L, igår. Vi hittade båda mycket fint och lite väl mycket pengar fladdrade iväg. Det som drog iväg allra mest för min del var en bh jag köpte. Många kan köpa bh på rea för 49:-, om en har tur. Men inte jag. På hela jävla köpcentret fanns EN sorts bh i min storlek.

.
.
.
.
Det är tamefan ORIMLIGT!!
Fick slänga ut 849 riksdaler för skiten också.

Tur att den är snygg.

Likes

Comments

*smyger in försiktigt* Öh hej, det är jag som är..*snubblar över en stol, river ner en bokhylla, tänder eld på en bil och sätter mig på en undulat så den blir mos* Jaa men de var då själva Piiiip att man aldrig i helpiiip kan komma in nån jävpiiiip gång utan att...*tar ett djupt andetag* Förlåt, det var inte meningen att brusa upp så där. Jag ber verkligen tusen gånger om ursäkt för undulaten, men hen är på en bättre plats nu... Eller sämre vad vet jag, hen kanske var en elak jävel. Eller så återföds hen till ett näbbdjur *borstar bort fjädrar från rumpan och nynnar på Circle of life* 

Så, det är alltså jag som är den andra kusinen. Den som är "old". Jag är tydligen så old att jag inte behöver visa leg på systemet. Har hänt flera gånger nu, senast idag, och jag har gråtit varenda gång... jag har också kanske lite grann fallit ner på knä och skrikit "Why God, Why?!" för att sedan bita närmsta person i benet. They had it coming... smug bastards

Förutom att jag är gammal och gillar att ljuga/överdriva så är jag fruktansvärt dålig på att kontinuerligt lägga upp blogg inlägg. Jag vet aldrig hur man börjar, vad jag ska skriva om eller hur man avsl

  • Filed under: L

Likes

Comments

En dag förra veckan, när jag körde till jobbet, så lyssnade jag på en sjukt bra låt. Eftersom jag har en bit till jobbet brukar jag alltid lyssna på låtar som jag kan texten på, för att kunna sjunga med och låtsas vara artist (Fast jag sjunger värre än en tondöv get.)

Anywho. Eftersom jag lyssnade på den här grymma låten så sjöng jag med för glatta livet, och kände riktigt hur det här, de är fanimej de bästa jag gjort. En stund in i låten tittar jag i backspegeln och känner hur hjärtat flyger upp i halsgropen. Jag har en frikkin' polisbuss bakom mig (!!). I den glädjen över att sången gått bra ska det väl tilläggas att jag inte riktigt höll hastighetsgränsen...
Allt gick dock bra och polisbussen körde om mig och jag kunde andas ut.

Idag, återigen på väg till jobbet, kommer samma låt igen och jag tänker "Ha! De va ju denna jag sjöng till när polisen var bakom mig. *börjar sjunga*. Tänker flyktigt "Lustigt de hade vart om det kom en polisbuss denna gången också... jo tjena! Hahahaaaa va är det för vit buss bakom mig? Näää... det står något på motorhuven... nää det kan väl inte vara..?"

Idag höll jag hastigheten åtminstone.

Hur det kan se ut på väg till jobbet. (Vill dock inflika att jag tog bilden nu, när jag åker buss, don't fota and drive people!)

Likes

Comments

​En kaffe på balkongen gör varje dag lite, lite bättre ändå. 

Likes

Comments