Hej och hå! Det här inlägget börjar med att skrivas på de sista minuterna av julafton. Jag hoppas ni där ute har haft en god jul, för det har nämligen jag. Jag fick en fleecefilt, två trisslotter och glasljus i julklapp. Jag kan knäppa en bild på dom imorgon när jag haver ork. Just i denna stund ligger jag i sängen med katten Flisan som är min katt i mitt hem. Hon äger mitt hem mer än jag, vill jag bara tillägga. Hon agerar inte bara katt utan även hund också. Hon är snarare en vakthund som älskar gummisnoddar och att äta på allt som inte är ätbart. Hon har blåa ögon och älskar att jama. Och sova. Och leka. Även hitta på bus som får matte arg och samt göra hennes liv helt underbart. För vad skulle matte göra utan hennes gummisnoddsätande LumpaStumpa? Kärt barn har många namn.

Välkommen hit förresten! Det här är min blogg och den skulle då inte handla om katten Flisan. Fast klart att hon är min kompis också. Bloggens huvudsyfte är mina 2 hästar, Qc och Wilma. Mina 2 kompisar. Här kommer ni få läsa allt mellan hov och pannlugg om dom, nästan. Qc är min lilla pojkkompis som också har många namn. Qc Kompis är ett av dom. Därför passade bloggen bra att heta 2kompisar. Kuse som han också kallas är en brun karl på fyra sprattliga ben. Han måtto med livet är vinna eller försvinna. Med fart och fläkt, blir ingen förskräckt tror han. Fast han är också den snällaste pojkhäst jag haft. Hans snälla ögon visar med stor rättvisa om hur snäll han faktiskt är också. Han är i sina bästa år och försöker så gott det går att lära om från travhäst till ridhäst.

Wilma är min röda lilla flick-kompis. Hon är ett sto på 20 barre (år) som kom till mig i MÅNAD SKA UPPDATERAS i år.
Hennes kunskap i dressyr är till för att dela med mig, jag får alltså lära mig av henne upp till LA i dressyr. Hon är en tjock, tålmodig dam som älskar mat. Hade hon valt så hade hon nog redan ätit ihjäl sig. Hon är något bitter i boxen men allt annat är mer än okej för henne. Precis lika snäll och medgörlig häst. En klippa.

Likes

Comments