Om jag hade varit en faké-pokemón hade jag varit Rosh. Som Snövit har skapat! Fett med bra. (Länk och bättre creds kommer senare) 

Jag är nästan besatt av AKB. Lyssnar för mycket. För ofta. 

Men min nästan(?) största musikbesatthet skriver jag om imorgon. Jag bokade nämligen tid idag för en hyllningstatuering till dom. 


Påtal om pokémon så höll jag ett Gameboy color pichatchu-edition men lämnade tbx det och skröt igen över min -nya- ekonomiska sida till min bästa vän. Lol heheh


Gn x2 

Likes

Comments

Citat från personen jag är kär i. Vi hade ett samtal om förhållandet.

Det är också sant. Det är också en perfekt sammanfattning från min dag. Helt otroligt att mina käkar inte gör ont. Magnesiumet kanske gör underverk?

Pratar inte i koder om att jag tar centralstimulantia.
Jag pratar bara jävligt mycket och med många. Jävligt snabbt också. Klarar Las palmas - missbruk beivras på mindre än 1 minut. Men nu skryter jag bara.

Testar på att skriva i brist på sällskap. Vet ännu inte om det här är en engångsgrej eller ifall jag är seriös?
Skämtet om mig som bloggare kan väl inte bli sant.
Fruktansvärt haha.

Men har en oförklarlig inre bloggare! Kan inte se anledningar till att vara privat. Det återstår att se imorgon när jag vaknar, stressad, nykter och påväg till jobbet. Lol nerå men nånstans där bland allting annat som fyller min dag. Tredje dagen med distansstudier som är orörda, halv tre på natten skapar jag en blogg.

Kanske är en form utav terapi och självmedvetenhet att skriva offentligt. En smula uppmärksamhetsbehov också givetvis. Icke att förglömma. Om någon börjar läsa sä lovar jag att ni kommer snabbt att lära känna mig lite grann. Om jag förblir privat lär nån känna mig massor.

Lyssnar på best coast - boyfriend.
Har ställt fyra alarm.
Tagit en bensodiazepid.
Nyligen.

Har mina förklaringar.
Det har jag alltid.


Gn & glhf för min del.

Likes

Comments