Ny vecka med nya möjligheter =) ( vecka 46)

Idag är det en ny vecka och min vecka ser ut så här :

Måndag: Inget inbokat ( Lämnat in a-kassakort för förra veckan och lämnat månadens aktivitetsrapport till AF)

Tisdag: Inget inbokat

Onsdag: 7.00-21.15 jobb ( dom ordinarie personal åker till Stockholm på studiedag )

Torsdag: 7.00-15.00 jobb

Fredag: 6.45-15.00 jobb

Lördag: 11.00 fotbollskul med Karim

Söndag: inget inbokat

Idag och i morgon har jag Karim hemma för han hade på gränsen till feber och jag vill gärna se vart detta leder och eftersom jag inte har något inbokat idag eller imorgon så får han vara hemma med mig. Håller på att tvätta med och diskmaskinen är igång med 😄.

Vi vikarier fick förra veckan sms av assistenterna som bokar in oss på jobb att lägga oss tillgängliga i december för nästa vecka alltså denna vecka ska dom titta på jul och nyårsledigheterna men jag har varit tillgänglig redan för jag lägger 3 månader i taget 😄..


OBS: Idag är det Singlarnas dag eller Guanggun Jie är en festivaldag med ett brett engagemang bland unga kineser, för att fira det faktum att de är stolta över att vara singel. Datumet, 11 november, väljs eftersom siffran "1" liknar en person som är ensam. Denna festival har blivit den största dagen för onlineshopping i världen.


#nouw #nouwblogg #2barnsmamma #november #måndag #singlesday #familjeliv #personlig

  • 70 visningar

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Låter som en skön vecka iallafall! Hoppas du hittar på något roligt idag och imorgon! Det behövs verkligen ibland 😍😍❣️nouw.com/paulinarodhe
Sanna
Sanna,
Hej, jag arbetar med att koppla ihop företag och bloggare för samarbeten. Skulle du vara intresserad av samarbeten? Då får du gärna höra av dig till mig. www.redcarpet.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Twitter
@